В кой месец излязохте болничнипо бременност?

• 6 883
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
Моята работа също беше по 8 часа на един стол, но аз не можех и да излизам  Sad Колежките ми не бяха едни от най - отзивчивите и след немалко нерви мъжа ми се скара и ме накара да си взема болнични докрая и доктора ми предложи още от началото, ама аз нали не се смятам за болна и исках да работя до 7 месец. Ама излязох в 4-я. Както разбрах после много са ме обсъждали, но на мен не ми пука, защото през тези месеци си починах  и се наспах, сега нямам такава възможност  Confused Така, че вземай колкото можеш по - рано да си починеш.   bouquet

Леле-ееее ,  #Cussing outсамо какви са гадни хората , бе! Ще постъпя както е най-добре за бебчо  Grinning

# 31
Аз излязох една седмица преди да родя. Имах чувството ,че ако остана в нас сама, ще ме спохождат разни параноични мисли (ужасно съм страхлива). Чувсвах се добре в офиса, сред хора, заангажирана, полезна......... Но щом не се чувстваш добре си вземи болничен и си почивай повечко! Желая ти лека бременност и безпроблемно раждане!

# 32
Здравейте
Аз съм в края на 13 г.с. и още от сега имам проблеми с болничните. Прокървих в 7 г.с. и отивам на лекар и гинеколожката ми казва "не мога да ти дам болничен, много ранна бременност, имам право след 10-та седмица". И аз си взимам цялата отпуска, за да лежа поне до края на 12 г.с.  След това ми обещаха болнични. През това време прокървих пак, но така или иначе си бях в отпуска. Свършва ми отпуската и отивам пак. И какво ми казват - "трябва да те приемем в болница да полежиш, иначе не мога да ти дам болничен, без да лежиш в болница мога да ти дам най-много 7 дни". Изумях. Когато бях на инжекции сутрин и вечер и умирах от страх да не абортирам вкъщи, тогава не можеше да съм в болница. Сега, когато нямам нужда от болнични грижи, искат да ме вкарат. Взех си 7-те дни и си излязох. Не знам какво да мисля. Това поредния абсурд на здравната каса ли е?! И как ще е занапред. Като слушам колко хора си изкарват бременността в болнични ... това някакви врътки ли са или ... ? Нямам кого другиго да попитам, затова питам вас. Вие имате ли подобни проблеми с болничните???

# 33
Здравейте
Аз съм в края на 13 г.с. и още от сега имам проблеми с болничните. Прокървих в 7 г.с. и отивам на лекар и гинеколожката ми казва "не мога да ти дам болничен, много ранна бременност, имам право след 10-та седмица". И аз си взимам цялата отпуска, за да лежа поне до края на 12 г.с.  След това ми обещаха болнични. През това време прокървих пак, но така или иначе си бях в отпуска. Свършва ми отпуската и отивам пак. И какво ми казват - "трябва да те приемем в болница да полежиш, иначе не мога да ти дам болничен, без да лежиш в болница мога да ти дам най-много 7 дни". Изумях. Когато бях на инжекции сутрин и вечер и умирах от страх да не абортирам вкъщи, тогава не можеше да съм в болница. Сега, когато нямам нужда от болнични грижи, искат да ме вкарат. Взех си 7-те дни и си излязох. Не знам какво да мисля. Това поредния абсурд на здравната каса ли е?! И как ще е занапред. Като слушам колко хора си изкарват бременността в болнични ... това някакви врътки ли са или ... ? Нямам кого другиго да попитам, затова питам вас. Вие имате ли подобни проблеми с болничните???
Врътки са, определено! Нали трябва да си вземат парите по клиничните пътеки! И как така не искат да дават болничен?! То сама по себе си бременността не е патология, но при наличието на смущения от подобено естество (кървене, болки и др.).......... Чудя се, до кога ще има толкова нагли ХУМАННИ лекари? #Crazy

# 34
  • У дома... някъде
От началото на 2месец излязох в болнични,но работата ми не беше подходяща за това състояние Peace

# 35
  • UK/София
В началото на 7-ия месец.Хиляди пъти съжалявам, че не си взех по-рано болнични!

# 36
Здравейте

Незнам защо така ти казват. Моята кумица излезе в болничен в мига, в който разбра, че е бременна и нито 1 ден не е лежала в болница. Но по принцип съм чувала наистина, че ако ти дават постоянен болничен трябва да влизаш периодично в болница. Но определено няма проблем да ти дават едмомесечни без да влизаш! Както писах по горе, моята колежка си вземаше едномесечни точно поради тази причина (кървене) и не е влизала в болница! И доколкото знам лекаря, следящ бременността ти има право да ти дава точно тези едномесечни болнични, но не и личния - той има право само на по 1 седмица най много! Ако питаш мен смени си лекаря!

# 37
Здравейте
Аз съм в края на 13 г.с. и още от сега имам проблеми с болничните.........
глупости  ooooh!
Само те лъжат. Аз си взех болничен от 4 месец направо 30 дни и то без да лежа в болница и така без прекъсване до този който е 45 дни преди раждане.   Смени си лекарката  Stop

# 38
  • Far away from here...
В началото на 7-ми месец,но от тогава до края трябваше да лежа  Crazy

# 39
Аз излязох болничен в ктая на 5 мес.,защото работех права цял ден без да мога да седна и неможех да издържам....... SadЗатова докторът ми ми го написа Peace

# 40
  • София
Излязох в болничен в началото на 2ри месец и до края не се върнах на работа. Работех с химикали и с лекарката преценихме, че е по-добре да не съм там. Не съм влизала и за ден в болница.

# 41
Забременях по време на медения ни месец. Тоест, когато бях в отпуска. Изобщо не се и върнах на работа, директно излезнах в болнични или по майчинство по-точно, тъй като работата ми е свързана с много пътувания, при това все на дълги дестинации. Peace

# 42
В 12г.с излязох в болничен Peace - не съм се чувствала зле, просто прецених, че искам да съм спокойна и да се наслаждавам на бременността. Работата ми е натоварена и свързана с доста нерви, както и с непрестанно гъмжило от хора - за това предпочетох да съм си вкъщи Hug

# 43
В четвърти. Нямаше медицинска причина, но исках да си почина и да се радвам на времето си докато мога.

# 44
Във втори месец, защото имах болки.

Общи условия

Активация на акаунт