В кой месец излязохте болничнипо бременност?

• 6 874
  • 89
  •   1
Отговори
# 45

От шестия месец.
Не по мое желание обаче просто вдигам високо кръвно и е опасно за бебо Sad

# 46
Точно по "бременност" /бременност и раждане/ всички жени излизат по едно и също време Laughing- 45 дни преди датата на термина.
Другите болнични са нещо по- различно. Не е задължително въобще да има такива /пожелавам на всички майки до истинските болнични за бременност и раждане да не им се налага ползването на други/. Лично аз бях много доволна от първата си изключително лека бременност, дори съм работила до последния ден, преди раждането /не работя само на едно място/ и се чувствах изключително добре.

# 47
Изкарах тежка и проблемна бременност и през цалото време бях в болнични.

# 48
Щом не се чувстваш добре си вземи болнични и почивай.
няма значение кога другите го правят.
и с двете ми деца аз лично работих до последния момент, но на мен така ми беше по-добре и времето ми минаваше по-бързо.

# 49
Спрях работа в 5 месец, понеже не се чувствах добре. После в къщи ми беше малко скучно, но пък бях в отлична форма и здраве до края на бременността. Peace

# 50
  • София
Спомням си , че почти ме "изгониха" от работа. Чувствах се много добре и ако не беше коремчето нямаше да повярваш, че съм бременна. Седмица преди да излеза в 45 задължителни дни преди раждането обаче се наложи да си взема болнични, че се преуморих и ми натежа.

# 51
  • Пловдив
От края на втория месец съм в болнични,но ми беше много зле,постоянно ми се гадеше,нямах сили за нищо,а и работя в магазин за маркова парфюмерия където постоянно се пръскат парфюми и от миризмите ми ставаше още по-зле.Сега обаче се чувствам добре,но нямам никакво намерение да се връщам на работа,предпочитам да се наслаждавам на бременността си.

# 52
  Тъй като трябваше много да се пазя,излязох в болнични още в 5 г.с.,когато докторката ми потвърди,че съм бременна.

# 53
В седмия месец но но и аз като Олчето лежах последните два месеца за задържане в Майчин Дом 

# 54
  • София
В шестия месец.

# 55
Излязох в болничен в началото на 2ри месец и до края не се върнах на работа. Работех с химикали и с лекарката преценихме, че е по-добре да не съм там. Не съм влизала и за ден в болница.

и аз така, само че работех в химически завод

# 56
  • Бургас
Към средата на 7-ми месец си взех отпуска,чийто край съвпадна с болничния преди раждане. Работата не ми тежеше, но много се ядосвах.

# 57
Във 2 месец и се чуствах прекрасно.

# 58
Първият път - 45 дни преди раждането. Но се чувствах прекрасно и понеже ми беше скучно вкъщи си ходех до работата всеки ден, просто се наспивах сутрин и по обед-следобед отивах на работа.

Сега, живот и здраве,  пак тогава бих излязла в болнични. В момента съм отпуска, за да гледам сина ми, че градината почива, и да ти кажа се уморявам доста повече, отколкото като ходех на работа.

Но ака не се чувстваш добре и мислиш, че вкъщи ще си по-добре - взимай болнични и хич не се тормози.

# 59
Мисля ,че бях в 5 месец ,вече много ме изнервяха във фирмата и реших да си почивам активно .В ЖК си казах ,че искам болничен,там мисля ,че се дават два поредни болнични за по един месец и после по-дълъг .Питай си наблюдаващия доктор .

Общи условия

Активация на акаунт