В кой месец излязохте болничнипо бременност?

• 6 876
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
 Whistling почти отначалото

# 61
Ходих на работа 10 дни до преди да родя и работих от къщи до последно. Това ми помогна да се чувствам добре, да не кача килограми, да се грижа за външния си вид и въобще да не усетя бременността. Работата ми е творческа и колегите ми са супер. Всъщност те ме гонеха от офиса още от 45 ден преди раждането  Grinning

# 62
45 дни преди термин - т.е. до средата на осмия месец ходех на работа. доста ми тежеше вече накрая и нямах търпение да изляза в болнични

# 63
Последният ми работен ден беше като разбрах,че съм бременна! Е,работя в бензиностанция....

# 64
Ходих на работа до 40 ден преди да родя.

# 65
От началото на втория месец.

# 66
В началото на 7-ми месец.

# 67
Последният ми работен ден беше като разбрах,че съм бременна! Е,работя в бензиностанция....

И аз така, понеже работя в операционна и с рентген. Но точно след три месеца затворът вкъщи взе да ми се отразява зле  на нервите Naughty (беше зима).

# 68
в деня преди да родя все още бях в офиса. болничният ми за раждане беше издаден, но колежката, която трябваше да ме замести, бавно навлизаше в работата и така , ходех си до последно за поне 4 часа на ден до офиса.
това в никакъв случай няма да се получи с тази ми бременност, защото моята лоялност към фирмата остана неразбрана. да се оправят. пък.

# 69
на мен защо ми казват, че трябва по 3 дни да лежа в болницата?!?!?! споделете какви болнични ви дават - месечни- и не лежите в болница.

# 70
на мен защо ми казват, че трябва по 3 дни да лежа в болницата?!?!?! споделете какви болнични ви дават - месечни- и не лежите в болница.
на мен за 30 дни с лкк
не се налага да се лежи в болница

# 71
Още в 7г.с, защото имах проблеми с работата и лежах за задържане/както и още 5-6 пъти/...

# 72
От началото на 4 мес,понеже съм сервитьорка.

# 73
В края на 6-ти.

# 74
  • Габрово
Разбрах,че съм бременна през коледната почивка.След нова година отидох на работа само 1 ден,но ми беше много зле и си взех болничен.Цялата бременност си бях в къщи,защото и работата не ми позволяваше.

Общи условия

Активация на акаунт