Режим на Пиер Дюкан - 17 част

• 27 916
  • 586
  •   1
Отговори
# 525
  • София
извара   chef

# 526
Foli, ти откакто се научи да пускаш картинки си направо неудържима Simple Smile ще взема и аз да се пробвам

Знам, че банана не е разрешен, ама нямам алтернатива - корема ми се остърга от чай, а за бисквитки, солетки и препечени филийки не ми се помисля, за месо и мляко ми е много рано...
Някой да има друга идея?
Пробвай, много е лесно, само за 5 минутки си се научила. Joy

Карай на месце, нали знаеш че запича.

Момичета, много ми е хубаво при вас, ама ще излитам. Утре няма да съм тук, трябва да пътувам чак до Шумен  smile3511
Много ще ми липсвате, но ще си мисля за вас.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 527
# 528
  • София
Фоли, хубаво прекарване!  Grinning Ще те чакаме!   bouquet

# 529
  • Пловдив
Аз пък почвам да  
[img]  , ама нали знаете , че с едното око ви наблюдавам Wink

# 530

Пробвай, много е лесно, само за 5 минутки си се научила. Joy

5 минутки, 5 минутки, ама и на мен русото ми отива Joy Joy Joy
Весело изкарване в Шумен!

Сутринта гледах Марта Вачкова - предаването беше за летнит стомашни вируси и една дофторка каза, че стомаха известно време не може да произвежда ензими, разграждащи лактозата и известно време трябва да се избягват за да "не те повтори"

# 531
Да споделя какви съм ги намислила. Ще си намеря нискомаслена извара, че не съм сигурна тази насипната, която продават в супермаркетите какво съдържа....Един ден ще карам на извара-максимум 1/2 кило, втори ден ще съм на десетина белтъка, трети ден ще съм на 2 кофички мляко и четвърти на 2 консерви риба тон в собствен сос. Не съм решила кой ден какво да ям, ще се подредя като започна Simple Smile
Като се прибера ще прочета примерното меню, за да разбера дали съм на прав път.
В момента съм 64 кг. при височина 165, но доста варирам в теглото-март месец ударих 70 кг. и се изплаших от себе си.
Искам да сваля 5-6 кг., защото се познавам и знам,че ще се чувствам добре при 58-59 кг., а и имам доста голям бюст, който ще стане на нищо от тия мои диети.
Ако имате забележки по така измисленото меню, моля да споделите.  Hug

# 532
  • Пловдив
Фоли, приятно изкарване и умната с  eat

# 533
Джини! Тц!? Не си на прав път. По добре ги изяж тези за един ден.

Ей! Момичета! Много хубаво настроение цари тук Simple Smile))
Аз пък сега идвам от вън. Купих си страхотен бански размер XXXL, но без хиксовете  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
А, къде отива Фолито?

# 534
  • Пловдив
Джини, дай сега да видим дали ще съм първата, която има забележки по менюто, или някоя ще ме изпревари. Това, което си го намислила е гладна монодиета. А ние сме против гладуването - принципът е колкото повече се яде, толкова повече се отслабва. Ядем, докато се нахраним, но само определени неща - режимни, затова сме се спрели на този режим. Има толкова вкусни неща, които могат да се ядат. Но са ограничени. Не ги ограничавай сама повече и ти  Peace

# 535
  • Пловдив
Бачи, цял ден те няма, а сега ме изпревари  smile3516

# 536
Бачи ме е изпреварила, Джини, това дето си го намислила не прилича много на Дюкан. По-добре прочети книгата или началото на темата. Това не е монодиета.
ееее, и Вещи ме изпревари, ти нали отиваше да метеш

# 537
  • Пловдив
Отлитам

# 538
Аз като никога реших първо да видя последния отговор и.............. Извинете моля Simple Smile)
Само, че знам имате още много какво да посъветвате момичето Simple Smile))   bouquet

# 539
Джини! Тц!? Не си на прав път. По добре ги изяж тези за един ден.

Ей! Момичета! Много хубаво настроение цари тук Simple Smile))
Аз пък сега идвам от вън. Купих си страхотен бански размер XXXL, но без хиксовете  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
А, къде отива Фолито?
Честитооооооо!!!!!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт