НОЕМВРИйче месец август най-обича, на морето по брега да тича

• 10 396
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Ботевград
 Grinning Запис.
Тали честит нов дом, да не се отървате от щастие и любов в него  Heart Eyes

Честито на месечинките   bouquet да растат живички и здравички, бързичко да им изникнат зъбките и да проходят и да не създават грижи на мамите и татковците, а само положителни емоции  Hug

Мина честит рожден ден.
Пожелавам ти много сбъднати мечти и истински приятели  Hug

Мдааааааааааа  Rolling Eyes мами, внимавайте с бубуолечетата, Златина такова салто щеше да направи, че направи ми спря сърцето като я видях - спеше си в креватчето, оставих я за минути ... връщам се и какво да видя - вабрала се и се изправила по обиколниците, хванала се за решетката на леглото и се надвесила с главата надолу от леглото си  ooooh!
Няма живот вече - и все така прави.
Сега стои наказана в количката  Sick #Crazy #Cussing out
Направоооооооооо  Thinkingсе чудя вече трябва все арестувана до нея да седя  Sick

# 46
  • София
Мина ЧЕСТИТО И ОТ НАС С МИТКО!!! Само хубави неща ти пожелаваме  bouquet

Дени да е жива и здрава малката принцеса, а за другата новина много гадно ми стана. Дай боже много скоро отново да забременее и да си роди малко сладко бебче Praynig

Весе приятно изкарване и честито зъбче. Да са му белички и здравички!

# 47
Мила мина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди винаги обичана и уважавана мама и жена!!!

Дени, да е живо и здраво бебчето на приятелката ти!

Весе - честито 1-во зъбче!!!

Маша - честито деветмесечие на Мишо, както и на адаша му на Ечи!

# 48
  • Бургас
Нека и аз да се запиша тук при вас  Hug с моето ноемврийче.Ще ви изчета до където мога  Laughing

# 49
Добре дошла сред нас, mariya86!  bouquet Кажи кога е роден Велизар, както и тегло, и сантиметри, за да го включа в списъка! Simple Smile

ZLATNA, пак малкия дявол, мила Praynig ...добре, че не е паднала Златина...с това изправяне в леглото вече съм  newsm77 откакто взе да се изправя Тедката, винаги заспива с рев Sad

# 50
  • Бургас
Велизар е роден на 12.11.2007 в 14.40 (неделя).Роди се 2.600, 51 см.
Днес ходихме на консултация и мерките са следните: 7.200, 70 см.
Да пиша ли подробно за всеки месец  newsm78
И благодаря за топлото посрещане  Hug

# 51
Мина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet Пожелавам ти здраве, късмет и само положителни емоции  Hug
Добре дошла на mariya86 и на малкия юнак   bouquet
Дени да и е честита рожбата на приятелката ти и да расте здраво и щасливо дете   bouquet
Весе честито първо зъбче на Ники и приятна почивка на морето Hug
Мама Мони добре че ме подсети за Вит. С. Моята зъболекарка ми беше казала за него още преди няколко месеца ама кой да се сети ooooh! Освен това каза че той спомага и за по-лесното пробиване на венеца. Дани също взе напоследък много да огладнява. Вечер по принцип яде към 9 ч. мляко и после обикновенно ядеше към 6-7 сутринта. Но напоследък ми се буди гладен в 4-5 и ще трябва да мисля нещо.
Освен това днес е изключително крив а на мен нещо ми е лошо и как ще се разберем не ми е ясно  Rolling Eyes

# 52
  • Бургас
Още веднъж благодаря за топлото посрещане но ще трябва да ви казвам чао че малкото се събуди а и пека едни чушки  Laughing до скоро!

# 53
  • София
Мама Мони добре че ме подсети за Вит. С. Моята зъболекарка ми беше казала за него още преди няколко месеца ама кой да се сети ooooh! Освен това каза че той спомага и за по-лесното пробиване на венеца.

А тя как ти каза да го ползваш. По същия начин като на мен ли - 1-2 пъти дневно да мазваш венеца?

# 54
не съм се загубила, ето меееее  wavey

първо ви черпя по повод рождения ден на Марена, която на 06.08 стана на 5 годинки :

не съм имала време да влизам, защото бях много заета с подготовката на партито, което беше на морска тематика, сиреч карнавал си правихме ... пак Crazy

ето ви линк със снимки да гледате : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160869

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИНА !!! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ЖЕНА !!! newsm51

честита месечинка на Мишовците ! smile3525

след малко ще се разпиша надълго и нашироко /водих си записки  Mr. Green/

# 55
  • Ботевград
Ивичееееееее  Simple Smile страшен купон - отивам да доразгледам албума - медузката ми събра очите, а за Русалката да не говорим  Hug

# 56
Иве, снимките са супер! Йоана страхотно се забавлява, не и се тръгваше, а аз си обещах повече такива "подвизи" с кенгуру да не правя...  Confused

# 57
Момичета, благодаря за пожеланията и милите думи на всички! Вече втора година съм с вас на този ден и ми е много хубаво във вашата компания. Черпя ви виртуално, а варненки се надявам да почерпя и на живо:

# 58
Иве, честито и на МАРЕНА!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

МАМИ БЪРЗАМ ДА СЕ ПОХВАЛЯ просто нямам търпение!!!! открих едно момче от Варна, което беше пациент при нас Hug Hug Що така не съм питала първо нашите варненки .. newsm78незнам, та пуснах "издирвателната обява" в Клюкарника и във ВАРНЕНСКИТЕ ОТЧЕТНИ!!! Разбрах , че вече момчето е добре!! това ме прави ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА!!!  Hug Hug HugНяма невъзможни неща! ИМА ГОСПОД, ВЯРВАЙТЕ МИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

после ще ви чета, като Дани заспи....

ох, много се радвам!!!

# 59
Мина, още веднъж, ЧРД! Simple Smile   bouquet  Hug

Иве, да ти е жива и здрава Марена. Блазе и за сбъднатите детски фантазии. Едно време се превъплъщавахме и ние ту в Арабела, ту в Джена....списъкът бе дълъг, но винаги само с думи и фантазия...Супер майче си, ей!

Есма, аз за кратките минути в които се видяхме не съм и разбрала, че няма да си във Варна за повече. Че то ние почти не се видяхме Sad

Маша, честита ви месечинка! Да растете здрави и силни!

карил, радвам се за момчето, и че вестите за него ти носят радост!

mariya86
, добре дошла! Не е нужно всеки месец да се отчитате, мила. Просто за протокола е приятно да ви впишем в редиците. Приятно изкарване при нас!

Лина днес е спала само 20 минути. Броди с проходилката, гони и гази. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт