Честит 5 рожден ден на кака Макка /на патерици/
Да е здрава, щастлива, умна и талантлива /като мама/!
Ивиче, браво! Невероятно парти! И аз искам да гушкам такива медузи и русалки....
Честита месечинка на Дани!
Карилче, какви са тези изкушения??? Имай милост
, аз и без това не страдам от липса на апетит Роня, браво - много хубава снимка

Вени, как е Дарко?
Изабелка, ами така ще е, ще ни я отмъкнат момата под носа, като не си я пазим
Нали ни е хубавица - няма да остане без обожатели, та ще ни се наложи по-често да сме с вас по разходки, та да си я пазим

Добре дошла Мария 86

dreben78, Мишенце добре завърнали се

Sophi, стискам палци

Аз май открих лесен начин за заспиване на дребния - просто го качвам в колата и след две обиколки около блока е заспал дълбоооко.
Приятни разходки!

На кръстовището на Графа и Васил Левски и Патриарха на един от ъглите \мъжо казва че е кино Дружба\ та там има клон на банка ДСК ли...др банка ли...ИМа банкомат \булеварда който идва от НДК\ и там ИМА магазинче за обувки, вносни има и детски. Само два модела - за момичета, един и за момченца един. Други по-евтини вносни обувки, мисля че гръцки има на Мадрид посока Подуянската гара вдясно. Магазина е голям, като влезеш от вратата се слиза две стъпала надолу и вдясно и напред е магазина. Продават и чанти и шапки освен обувки...Има мнооого неща - гръцки. И там са около 20-25 лв детските неща...Май имаше само сандали 
! Много поздрави и целувки от нашето семейство и се присъединяваме към пожеланията на Дил
! Особено където се гушкат Ариел и малката медузка.
. Ама аз си правя горе-долу 2 пъти месечно - както казах, гони ме параноя... 
А тя доволна си го пази