Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика коментара за тъжните стихове на ПростоАз и предложението за създаване на стихотворение-мото, свързано с темата на форума?
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Какви са мненията за готвенето и домакинската работа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика коментара за тъжните стихове на ПростоАз и предложението за създаване на стихотворение-мото, свързано с темата на форума?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно цезарово сечение и нормално раждане. Някои участници смятат, че и двата метода имат своите рискове и не трябва да бъдат прекалено тревожни. Други предпочитат нормалното раждане, докато трети изразяват съмнения относно възможността за повече от две секции. Освен това има хора, които желаят нормално раждане, но се съмняват в осъществимостта му поради предишни секции.
-
Какви са мненията за готвенето и домакинската работа?
Мненията за готвенето и домакинската работа варират. Някои участници споделят, че готвенето и домакинската работа са се превърнали в бреме, докато преди не им е тежало. Други изразяват завист към майките, които използват детска кухня, като същевременно изразяват неудовлетворение от готвенето. Въпреки това има и такива, които изразяват удовлетворение от готвенето заради положителните реакции на близките си.
-
Какви са мненията за промените по време на бременността?
-
Какви са мненията за котките и планирането на бебета?
Веднъж и аз първа да кажа добро утро 
по-хубаво няма от това за детето 
Дали ще изържа на болката? Дали ще напъвам правилно? И после с тези шевове...Една моя прияетлка ми каза нещо много хубаво за раждането...тя има две големи момчета..тя каза така: "Боли, когато си чупиш крака...боля ме много, когато ми правиха операция на коляното...боли много, когато имаш бъбречна криза, но...болката от раждането е друга болка. Ние жените сме направени за тази болка. Тя е нормална за нас. Тази болка не може да се сравни с друга..." Окуражително ми дойдоха тези нейни думи.
, а на мен ми се искаше поне да имам избор и да ми обясни защо е толкова против.
, ама...ще я видим и тая работа.

,снощи ме боля стомаха и имах колики за съжаление без резултат 
одеве повдигна темата за карменето,много е ьубаво да кармиш-чуството е незаменимо,но наистина трябва да се спазват определени правила.аз сашто имам добре оформрни зарна,но да6теря ми от ''дафкане''бяьа станали ужас
полу4их-рагади/израниха ми се зарната/много боляха.сега са ми дали едно крем4е и ми препора4аьа да запо4на да се мажа са него още от сега,за да нямам пак проблеми.