НОЕМВРИйското коремче вече е голямо,бебче шава непрестанно

• 13 732
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Абсолютен срам! В 20.00ч.ли заспивате всички? Аз досега се опитвах да гледам един филм "Хотел на ужасите 2",досега ми харесваха,ама този път с премрежени очи догледоах едвам средата и го изтрих! Само комедии вече Naughty Освен това не ми се спи,може би защото цял ден бездействах и ако 500м ходене му се вика разходка то определено не ме е изморила май.Сега ще си кукувам и ще гледам друг филм май. и нещ ми е депресирано,значи има моменти като този,в които нищо не ме радва и нищо не ми се прави Confused Ако са хормони-вече ми писна! Crossing Arms

# 91
Добро утро и весел ден! Пишете за вниманието на съпрузите си. Искам да ви кажа ,мили майчета,особено на тези,на  които им е за пръв път-изобщо не се притеснявайте от привидната липса на внимание, защото не е така. Мъжете, които тепърва ще стават татковци, изобщо не знаят какво ги очаква. Когато аз бях бременна  преди  10 години, съпругът ми се радваше повече на домашните любимци, отколкото на корема ми. Сега обаче, не минава вечер да не се лепне на корема ми, чак е досадно, защото бебето не рита по команда, и понякога минава доста време... Вече знае, че това са моменти, които твърде скоро ще приключат, но пък какви други ще дойдат-сякаш предвкусва това щастие, което ни очаква в бъдеще, и това имайте в предвид , е реакция на мъж, който по принцип не е емоционален по природа. Чесно да ви кажа, в началото на бременността ме терзаеха едни негативни мисли за това бебе, дали сега му е времето и други такива, но сега вече нямам никакви колебания, отношението му ме накара да се чувствам адски уверена, а и синът ни , които постоянно копира бащо си, също допринася за това. Така че не се притеснявайте, мъжете ви също сънуват бебчетата, но едва ли ще си признаят, също градят планове за бъдещето ви, които определено визират тричленни семейства, но ние рядко разбираме това от реакциите им-те рядко приличат на нашите...

# 92
Добро утро и от мен!Мамита блазе ви на тези който могат да правят секс на мен твърдо ми го забраниха макар да знам ,че е за добро и си намираме други начини на задоволяване   Embarassedно няма да казвам какви.А за галенето на корема като си легнем вечер редовно ръката му е там а и бебчо явно го усеща защото ако дотогава е мирувал се започват яки ритници и наши тати е много щастлив а през другото време си има заместител LaughingДа ви се похваля вчера една моя много добра приятелка ми съобщи новината,че чака две бебчета през април направо  съм много щастлива  newsm44

# 93
Добро утро! Hug

Пийвам си вече кафенцето, ще хуквам по разходки след малко. Да споделя с вас - онзи ден и вчера бебка много рита! Ама рита! newsm68 На моменти дори леко, но много леко болезнено. Crazy Нашия тати даже се шашна. Wink А иначе той много се вълнува. Гали ми коремчето, пеем песни заедно на беба... Embarassed Mr. Green. Сега сме на "Тихо се сипе първия сняг" Laughing,  защото може би ще е подходяща за приспиване като ни се появят бебоците. Wink Мисля, че и той го изживява много емоционално. Но, ако вашите мъже не са такива - мисля, че и това е нормално. Все пак говорим за мъже, момичета... Sunglasses

И аз много искам да кърмя. Няма да си поставям срокове- от кога, до кога, дано да се справя.

Пак ще ви нагледам.  Wink Лек ден!  bouquet

# 94
Да потвърдя казаното от Тиха вода - мъжете могат да ви изненадат, въпреки привидното безразличие по темата  Laughing

Моя ми призна тази седмица, че предишната бременност много е обичал през нощта  Crazy като се събуди и да си сложи ръка на корема ми и да усеща как бебето си ритка, даже понякога си залепял корема до моя - да го рита и него по корема  hahaha hahaha hahaha Като бях будна такива мераци нямаше  Crazy

Иначе - гледаме се със Ники сега, изморява ме доста повече ( и физически и психически) отколкото като ходех на работа и срам, не срам да си призная, чакам да стане септември и да си тръгнем пак аз на работа, а той на градина Embarassed Е, цялата работа има  и положителна страна - за почти двете седмици, в които сме вкъщи, не само не съм качила нищо, но даже съм минус 1 кг.

Добре дошла на mama petq, може да се регистрираш и да кажеш нещо повече - термин и т.н. и да те запишат на първа страничка .

За секса - желание имам и то доста, но през деня като го няма татито Embarassed, като си дойде вечер и докато пооправим и сложим малкия да спи и докато легнем единственото ми желание вече е да си гушна възглавницата и да отплувам. Но идват събота и неделя, малкия ще е на бабин дом и мисля да наваксваме. Миналата бременност си правихме доста често и съвсем докрая, пък даже преносих, така че нямам такива притеснения. А за татковците,  които се притесняват - наскоро четох, че като правят мама и тати разни неща, до бебчето също достигат разните му там ендорфини и други такива  и на него също му е хубаво и изпада в еуфорични настроения. Може да го използвате като довод  Laughing

Ох, стига толкова, че се улях.

# 95
Добро утро!!!!!аз ви питах за интимните ви отношения ,но още не сам споделила моите.ние сме от скоро заедно с моя тати и сме още като младоженци.имаме ли малко свободно време и го правим. Embarassedпитах ви защото ме е страх за бебо,но сега вече сам спокоина. Partyда ви се опла4а в4ера ми взимаха проба за микробиологи4но изследване.беше ужасно,но дано е добре,защото аз имам проблеми с бабреците/васпаление/и докторката реши да види как е и в другата дупчица/извинете ме за израза/ Crazy ooooh!
много се извинявам за правописа ,но пиша на кирилизациа с латинските букви и затова излиза така. #Crazy

# 96
  Добро утро на всички. Hug
 Като гледам не сме изписали кой знае колко от снощи????
 Къде се губите бе мами?
 Приказливка  и моят малък е при бабите. Но ние с моя не сме усетитили  още разликата от "ергенския живот". Нали тичаме тия дни насам натам. Аз си мислех : има да ходим по гости по кръчми по... Но уви. По натам!

# 97
Момичета аз ви оставям отивам да пия кафе с приятелки и да се раздвижа малко после пак ще пиша.

# 98
От сутринта не мога да влезна във форума,само при мене ли е толкова бъгав? И аз ще излизам за съжаление по жегите,защото не можах да се организирам малко по-раничко Tired и ми се спи,снощи пак не спах добре,а пък гледам вие спирате да пишете още в 20.00 и явно си нанкате добре,за което честно казано малко завиждам EmbarassedНашия тати скоро излиза в отпуска(то няма да е съвсем оппуска,защото все го викат нанякъде Twisted Evil) и се надявам да отделя повече време за мене и коремчето,че ми е самотно така много.

# 99
  • Варна
Верно че сайта има проблеми и аз на няколко пъти неуспешно се пробвам да влизам.

А иначе не знам от тез хормони ли или кво там... и аз се чувствам леко пренебрегната от татито. Поне очакванията са ми били за повече внимание и дори да ме поглезотят малко Mr. Green

А вечер като влезна и видя че няма никой просто излизам от форума. Явно се поразминаваме. А сега съм се зарибила с Ларедут и .... с това темпо след седмица мога да ви проговоря и пропиша на френски.

# 100
  • София
значи не съм само аз зле с хормоните  Rolling Eyes /дано да е от тях, че ако си остана такава нервна...не се трае/.таткото не само че не ми обръща по-специално внимание, но ако взема да недоволствам, казва, че всички жени са били бременни-какво толкова  Twisted Evil
а на работа само се шегуват, че скоро по-лесно ще ме прескачат, отколкото да ме обикалят /те ми го казват от първия месец, ама вече не ми е смешна тая шега/  Wink

# 101
Значи всички са такива..мъже! Crossing Arms

# 102
И аз не можах да вляза известно време...

Абе сигурно са хормони,аз преди бях такова безчувствено животно  Joy  сега съм като ...да не казвам Simple Smile
Все да ме гушкат,да ме милват,да ме цункат,да ми угаждат... понякога си викам "Абе момиче какво искаш толкова" - ама ето на това е природата Simple Smile  Ще трябва да ме изтърпи известно време.После той ще реве за внимание  Laughing  Важното е да се обичаме (дано да е цял живот)

Ам... аз пак съм го ударила на лакирване...толкова лак,толкова чудо не съм изхабила за целия си досегашен живот.Оправям се и отивам да зъболекар после - по задачи.И аз не можах да се организирам по-рано Simple Smile

А за спането - аз изобщо не спя,но не пиша и във форума  Blush  С татито глеаме телевизия,после ако го уврънкам вземе та ме уважи  Laughing  и след това той заспива...аз си чета или продължавам да си гледам телевизия ...заспивам към 2ч и после се въртя цяла нощ в леглото,щото сънувам кошмари...и в най-добрия случай съм станала в 8 (с редки изключения)  и така ...от сега тренирам с безсънието  Laughing

# 103
  • София
ProstoAz , това с кошмарите и на мен ми е много странно.направо ме побъркват някакви ужасни сънища, при условие, че вече не гледам филм, ако не е някой лекичък, срещам се с хора, които харесвам и въобще, гледам да не се натоварвам много психически.милото ми бебе-дано не го депресирам и него с тия мисли и сънища   Rolling Eyes
а ти, sladurka, преувеличаваш толкова, че...трябва да вземеш мерки вече  Wink-сега ти видях новата снимка-направо си си супер.блазе ти  Embarassed
хайде и пишете повечко, че днес ще го карам малко петъчно и много ми се чете, ей!
 Joy

# 104
  • Разград
Здравейте и от мен! И на мен нашия татко ми казва, че съм станала ужасна, но след няколко разговори стигнахме до извода, че не аз съм се променила, а той. До преди време ми угаждаше за всичко и не мислеше за себе си. Сега може би с идването на бебо започна да мисли повече за себе си и да си отделя повече време и внимание отколкото на мен. Но това е нормално си мисля при положение, че след 3 месеца трябва напълно да порастне и да поеме много повече отговорности. Иначе пак си ми угажда, не ми е отказвал нищо, но е малко дръпнат. А аз за пръв път се опитвам да бъда по-толерантна с него и да не му се качвам на главата. И после кой бил бременен....
Според мен от хормоните сме по-чувствителни. Аз като гледам някой филм и като почнат да ми текат едни сълзи крокодилски...издивявам.
За спането, сега спя по-малко отколкото първите месеци, но пак гледам да не стоя до много късно защото после не мога да стана за работа. А през уикенда ако много спя после ми е гадно. За това по малко, но често.

Общи условия

Активация на акаунт