Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика коментара за тъжните стихове на ПростоАз и предложението за създаване на стихотворение-мото, свързано с темата на форума?
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Какви са мненията за готвенето и домакинската работа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика коментара за тъжните стихове на ПростоАз и предложението за създаване на стихотворение-мото, свързано с темата на форума?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и нормалното раждане?
Форумът съдържа различни мнения относно цезарово сечение и нормално раждане. Някои участници смятат, че и двата метода имат своите рискове и не трябва да бъдат прекалено тревожни. Други предпочитат нормалното раждане, докато трети изразяват съмнения относно възможността за повече от две секции. Освен това има хора, които желаят нормално раждане, но се съмняват в осъществимостта му поради предишни секции.
-
Какви са мненията за готвенето и домакинската работа?
Мненията за готвенето и домакинската работа варират. Някои участници споделят, че готвенето и домакинската работа са се превърнали в бреме, докато преди не им е тежало. Други изразяват завист към майките, които използват детска кухня, като същевременно изразяват неудовлетворение от готвенето. Въпреки това има и такива, които изразяват удовлетворение от готвенето заради положителните реакции на близките си.
-
Какви са мненията за промените по време на бременността?
-
Какви са мненията за котките и планирането на бебета?

Мойто 6-то чувство е,че всичко ще е наред. Купи сега едното легълце,ако са двечки,отначало ще се гушкат
Стоях си в хотела на басейна под една дебела сянка. Във водата не съм влизала (освен в морето) защото ме беше страх от гъбички.
Малкия беше доволен, татито си навакса изгубеното време с него, а аз бях щастлива да ги гледам.
И после...жегата....я има шезлонг, я не...ще мисля още.
Това пък дали е вярно?

Само за това не се бях притеснявала
,само ми изпилиха малко зъба отпред,че нали едно парченце ми се беше отчупило
Обаче сега така ме болят краката и са отекли,че се чудя за тая къща къща колко време отнема-то готвене,чистене,подреждане
Не знам другите как са,ама моя чат-пат почва много да ме дразни
Аз си качих по сностни снимки на шкембо и сега кой ще ме убеди,че няма странна форма
Тия лекари да вземат и да се стегнат.Тамън се нагласиш за едно и то...Абе колкото и да са, да са живи и здрави