ФОТОШОП 36

• 24 431
  • 623
  •   1
Отговори
# 390
Габи , на мен много ми харесва!Супер е Hug
Кош, благодаря за поздрава Heart Eyes
Веси, много е хубавка.
Лулу ,за твоите думите са излишни.  bouquet

# 391
Лулу има ли още бебешки -искам да гледам Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 23:25 от iguanka

# 392
  • София
Игунака, радвам се да те видя  Hug - наистина  Hug
Рамката е много хубава - харесва ми.
Момичета, давам си малко почивка  Crazy
Ще гледам вашите творения , защото са страхотни  Hug

# 393
Нещо като първи (не много успешен) опит за направа на елементи. Ако някой му харесват, моля да заповяда  Hug

http://konkurs1.multiply.com/photos/photo/20/216

# 394
  • София
Игуанка, радвам се да те видя!Харесва ми!
И аз съм решила да си дам малко почивка, да си сваля елементи, че направо ме хвана срам, че Лулуто има 10пъти повече елементи от моите Embarassed
Кошнич,шоколадовото ме кефи, даже ми се прияде Laughing

# 395
ИГУАНКА-страхотна рамка.Ако искаш мога да ти махна проблясъчетата от щорите,но със тях дори е по загадъчно.
Петя-не мога да се нагледам на рамката ти Hug Hug
Лулу-като ти гледам рамките и ми се приисква моите деца да са на тях
ВЕСИКА-защо не увеличиш малко снимката и светлия лист под нея-струва ми се,че би било по добре.
Млечко-ти знаеш,че съм фен на рамките ти,но в тази има нещо което ме притесняма,но незнам точно кое newsm78-може би разнообразието на елементи/звезда,сърце,пеперуда,цвете , заврантулка и охлюв/ми идва множко

аз съм изпаднала в творческо бездарие,нищо не ми се прави/а имам толкова много снимки/Това от почивката ще да е
 спретнах една  две бързи,но ......... Embarassed Embarassed Embarassed

http://annaanastasova.multiply.com/photos/hi-res/43/38?xurl=%2Fp … 2Fphoto%2F43%2F38

# 396
Кош интересни мъфини!Свалих си ги!
Мерси за похвалите направо ме засрамихте!И повечето от хора,чиито творби много ценя!
Габи,Лулу харсвет ми рамкиите ви!
Игуанка радвам се,че се завърна!Рамката е много хубава!Аз светлинките от щорите мога да ги оправя. Стига да искаш свиркай!
Ани страшно весели рамки!

И аз сега да се оплача.Скъсах си нервите днес!На "приятелката" ми(вече в кавички) детето постоянно тормози Вероника.Казва нарочно я дразня за да реве,удря я и прочие.Обижда със страхотно грозни думи,мен ,майка ми ,мъжа мии всичко живо що е покрай нея!Майка и никаква забележка!И се принуждавам аз да го правя и то съвсем сдържано.Днес леля ми ни дойде на гости и заедно излязохме на детската площадка!След поредния тормоз над дъщеря ми леля ми я погледна злобно и попита:Сега нарочно ли го правиш?Това се обиди (щото не я познава),отиде при майка си и кой знае какви ги е наговорило.Съответно последваха викове по телефона,че и било писнало да крещя по детето и тя постоянно да реве от мен и разбира се не ме остави да се изкажа и ми затвори!не я е срам!Кипна ми и бегом при нея!С извинение я заврях в конски за...к!Чак и дядото се намеси,да съм оставела децата сами да се разберат! Моето е почти на 2 , нейното на 5 и половина!Е още съм бясна!С години си мълча за да е мир,а ....
Сори много за офа,ама исках да се оплача поне на вас за да ми олекне!

# 397
Благодаря ви за посрещането!
Ани много се смях на първата с гарнето Laughing
Мога да ви дам да я поправите снимката, а ще видим после кое е по-добре и на мен; хем ми харесва; хем не много да има проблясъци-дайте си мейлите Peace

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 23:25 от iguanka

# 398
  • София
Момичета , имам една голяма молба : Ако на някой му се занимава  може ли да ми направи честитка за рожден ден ( аз нямам тук ФШ )
На морска тема , да има яхти , надпис " New  Zeland " .  За момиче на име  Жана.

Много ще съм  благодарна ако някой може да ми го направи ,  тъй като е много важно за мен.  Flushed
: smile3547

iguanka : Welcome back   bouquet

# 399
Игуанка,добре дошла.Много ми липсваше.Харесвам рамката,на която си ти мнооооого.
Ани, разсмя ме творческото ти "бездарие"/дума,която не мога да използвам за таланта ти/.
Лулу,не мога да позная Мартина и Ина/на бебешките снимки на Марти/.А рамките ти,те са просто-великолепно въздействащи.

ПП. А за мен мога да кажа,че съм в творческа и не само творческа дупка.Освен,че не ми е до рамки, както виждате,много ми липсва детенцето.Искам да съм при него цял ден, искам аз да си го гледам, в работата ми е трудно - въобще оплаках се и аз.Сори! Sad

# 400
# 401
iguanka, добре дошла! Много е сладурска тази с гаджето и кучето!
ani69, много е забавно при вас май  hahaha hahaha hahaha
petia47, разбирам те напълно! Но не е трябвало да търпиш толкова време. Как може да ви обижда всички, майката да не прави никаква забележка и да ти е приятелка? Колкото повече търпи човек, толкова повече го тъпчат!!! Не позволявай никакви обиди занапред, особенно спрямо детето. Подбирай приятелките с едрото сито...

# 402
Ани, и двете ти рамки са страшно забавни и направени с много настроение. Аз обаче имам малка забележка, която определено не е творческа... Става въпрос за правописа. Понеже някой наскоро каза, че никой не се вглеждал детайлно в рамките, в следствие на което си открил правописни грешки на няколко стари работи ще си позволя да не подмина твоите. Надявам се няма да се обидиш, но на първата определено й липсват препинателните знаци. На втората правилното е "МаскЕн бал"...
 Hug Hug  bouquet

# 403
момичета, търся елемент Push Pin.
не кърфица, не кламер, а кабърче, но от тези новите, по корковите дъски.  Rolling Eyes
Дали някой няма случайно..... а ако е и в psd ....ще съм мнгоо благодарна!

# 404

Общи условия

Активация на акаунт