ФОТОШОП 36

• 24 431
  • 623
  •   1
Отговори
# 420
Игуанке, твой ли е сайта? Имаше много хубави неща, тъкмо почнах да си тегля и ми даде, че не съществуват повече   Confused

# 421
Извинявам се още веднъж-толкова неща дръпнах да се качат на страницата и явно тази снимка така е попаднало и дори не съм видяла
 понеже много товари докато намеря и я махна затрих всичко..
ще ги кача тея дни - само разни от нета без на Малена цветя и такива...
Чувствам се наистина гадно - чак се разтреперах защото знам какво е да ти направят такъв номер но не съм го сторила нарочно Cry Cry

# 422
нямам какво да добавя, освен:
Три пъти мери, един път  режи.

# 423
аз добавям че от срам се оттеглям от темата-нямам настроение вече за ФШ след тая моя глупост Confused

# 424
аз добавям че от срам се оттеглям от темата-нямам настроение вече за ФШ след тая моя глупост Confused

знаеш ли какво
реагираш точно като дете в пубертета
верно- малка си още, ама след толкова киснене в този бабешки форум се чудя защо реагираш така
сега ще започнат да те молят - ама не дей, ама стига, ама не се отказвай, ама стават грешки и т.н.

въпросът е принципен
не ме карай сега да се чувствам виновна че съм ти секнала желанието за ФШ. На мен никой, никога няма да ми го секне. Да, секнаха ми желанието да публикувам детето си, но не и желанието ми да му правя рамки. така че не се заричай че се оттегляш, защото след известно време може пак да си тук. И тогава, решението ти сега, ще е несериозно.
сега си афектирана и така си мислиш, но повярвай ми егото ти може да  ти изиграе лоша шега....

# 425
мерси за думите -ще ги запомня. явно трябва да си махна регистрацията за да не чета повече такива неща.

# 426
Пускам и отивам да ви разглеждам. Увековечих любимия си телефон, но снимката не ми харесва. Но беше единствената, на която съм с телефон. Не, че се вижда много де ...  Mr. Green

# 427
  • София
Момичета, искам само да ви кажа, че направих албумите си само за хора, които съм сложила в листата си.Ако някоя от вас не ми вижда нещата, да се обади - ще я поканя.Но сложих запор да се гледат публично.Сега като се загледах в хисторито на това кой ми е гледал албумите - ми то има какви ли не джигитайци   Shocked Знам ли за какво влизат и дали на свалят наши снимки  Sad
Пак казвам, някои от вас вече съм ги добавила, и няма проблеми да виждат албумите с рамки и снимки,но вече няма да са публичен достъп до всеки  Peace

# 428
 Ееее, Кош, каква сиии!Аз си чакам обещаното мохитце Crossing Arms!Що ти пускам да ти свирят,ааа? Whistling

Дамаянти "мене ме нема във цялата схема..." Crossing Arms

Ама много ме разсърдихте ей Wink

# 429
Момичета, искам само да ви кажа, че направих албумите си само за хора, които съм сложила в листата си.Ако някоя от вас не ми вижда нещата, да се обади - ще я поканя.Но сложих запор да се гледат публично.Сега като се загледах в хисторито на това кой ми е гледал албумите - ми то има какви ли не джигитайци   Shocked Знам ли за какво влизат и дали на свалят наши снимки  Sad
Пак казвам, някои от вас вече съм ги добавила, и няма проблеми да виждат албумите с рамки и снимки,но вече няма да са публичен достъп до всеки  Peace

кой виждаш, дамаянти? аз виждам само хора от мулти-то, които са от бг мамма и техните контакти от бг мамма респективно.
веднага да ме поканиш! Laughing

# 430
Пускам и отивам да ви разглеждам. Увековечих любимия си телефон, но снимката не ми харесва. Но беше единствената, на която съм с телефон. Не, че се вижда много де ...  Mr. Green

аууу, на мен телефонът ми е най-омразната вещ - никога няма да го рамкирам!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 431
  • Вече в моята си приказка...

Дамаянти, добре си направила! Гледам мен си ме включила, за което благодаря! Чудех се дали и аз да не си закрия публичните албуми, всъщност да им сложа парола... newsm78
Ако не е тайна, защо си даваш почивка от рамките?
Кошничката, смятам, че рамката ти е интересна. За съжаление нямам идея какво си сложила в етикетчето, свързано ли е по някакъв начин с телефона, който държиш?

# 432
Игуанке, очаквам скоро да качиш пак елементите! Имаше много, които ми харесаха. Искам гиии! И хич не ми бегай от темата! Малена е права. Една грешка не е кой знае какво, разбира се, че може да се случи да качиш нещо,  дето не трябва...
Аз днес записвах музика за рожденния ден на малкия, оказа се че и песента - Обичам женичките е в кюпа..., откъде се е взела не знам - вирус ще да е бил виновен    ooooh! ще има да ми се смеят на купона  hahaha
Малко  шрифтовеhttp://www.freedigitalscrapbooking.com/free_fonts.html

# 433
Игуанке, очаквам скоро да качиш пак елементите!

аз също - тамън качих игуанка на фейвъритс и тя взе че изпадна в криза
айде, по-сериозно - шервайте на воля , много е хубаво  Laughing

# 434
Петя, какво става душа, нещо не мога да стопля  newsm78 Момичета, може би е от това, че все още нямам деца и да съм по -лековерна, може би защото не съм суеверна по никакъв начин, но на мен ми се струва безмиследно да се крият снимки. С мотива да не се гледат от много хора. Лично за мен смисъла на подобни сайтове е именно такъв - да покажеш снимките си. Моля ви да ме разберете правилно, не оспорвам правото ви да правите със снимките си каквото си поискате, просто разсъждавам и изказвам мнението си...
Мира, не се ли чете ??!!

Общи условия

Активация на акаунт