ФОТОШОП 36

• 24 371
  • 623
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аууууууу, ама много сте лоши  Crossing Arms Нали съм почивка от ФШ, сега обаче, като гледам вашите рамки ме засърбяха ръцете  Laughing
Много са хубави!Наистина!
Лулуто си знае.Ели, ти ме впечатляваш особено много напоследък!!!Ще си крадна идеята за последната ти рамка, ако позволиш  Blush  Mr. Green
Тед, много интересно си го измислила, а историите ви винаги много ме рзасмиват  Joy

Честит Рожден Ден на Радо на Larado  Hug
Да ви е жив и здрав, много щастлив и бъде добър човек!

# 541
Мишолина къде прочете matched newsm78

"sleep is a serious matter that can only be matched in importance by eating," поне аз така го разбрах  Rolling Eyes

радвам се, че публикуваш, веселко ми става вечер като разгледам какво сте правили през деня (на работа не мога да гледам нищо от multiply, и темата ми излиза с картинките само вечер, за лека нощ)  Simple Smile
aaaaaa разбрах, ама пише reached Grinning На тоя шрифт в малък размер нещо не си личи много много какво пише Tired Ето го големия размер http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/230?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F230

# 542
  • София

...... само надписа не ми е ясен  Simple Smile newsm78

Благодаря!Ми трабва да означава 'стария Несебър', ако някой знае да каже така ли трябва да бъде, не съм се сетила да погледна какво пише по картичките Confused

# 543
# 544
Едно попълнение в архива  Wink:

# 545
# 546
тази  особено ми харесва, но бих увеличила и изправила снимката, така, че детето да е водещо.
бих махнала извитата стрелка също така. Peace

# 547
Моля ви, мили фотошопки, да ме светнете коя версия да си изтегля, която да е съвместима с Windows Vista.И откъде? Praynig
Отдавна ви чета, но сега вече яко съм надъхана да се запозная с Фотошопа. Rolling Eyes

# 548
Моля ви, мили фотошопки, да ме светнете коя версия да си изтегля, която да е съвместима с Windows Vista.И откъде? Praynig
Отдавна ви чета, но сега вече яко съм надъхана да се запозная с Фотошопа. Rolling Eyes

едва ли ще е съвместима с уиндоус виста, но пробвай да изтеглиш photoshop cs2 
откъде - незнам, пробвай в арена

# 549

Аз съм с Виста и фотошоп CS3. Никакъв проблем.

# 550
Ами зависи, аз съм с виста и фотошоп ЦС3 и умирам от мъка, като почна да обработвам снимки и да ползвам филтрите Tired  По- добре качи ЦС2

Качих оранжевата лентичка от онзи ден и мрежата, които ми искахте http://luluto.multiply.com/photos/album/28

# 551
Ами зависи, аз съм с виста и фотошоп ЦС3 и умирам от мъка, като почна да обработвам снимки и да ползвам филтрите Tired 
При мен няма проблем никакъв.

# 552
Вече тегля ЦС3. Ако имам проблем ще го деинстална и ще изтегля ЦС2.Ако всичко върви както трябва, скоро ще чета 36  фотошопски теми обстойно и ще ви досаждам с въпроси. Embarassed
Благодаря на трите ви  за инфото.  bouquet

# 553
Лулу, Ели - страхотни са!
Ilistavreva, на последната долу  синкавите цветенца не ми стоят добре. Предната е много хубава.
KaРмeНчеТо, малко ми е момчешки фона. Можеш повече  Heart Eyes
Морските са ми голяма мъка.... сигурно зимата ще ги правя. Ето едно с клизма  Joy Част от рамка беше готова.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт