ФОТОШОП 36

• 24 377
  • 623
  •   1
Отговори
# 525
Дамаянти,аз пак да питам-мен ще ме пуснеш ли да гледам newsm78
ОФ сори не видях че вече си ме поканила Embarassed

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 18:59 от чучулигата

# 526
Дамаянти дала съм инвайт.  Grinning

# 527
  • София
Само да попитам хората дето си направиха албумите private, това означава ли че няма да показвате тук рамките си отсега нататък?
Цитирам се , защото никой не ми отговори.Ако всички или повечето направят така, то се обезсмисля тази тема. newsm78Пък така ми харесва Peace

# 528
  • София
Eli, факта, че си поканена като потребител ти дава право да ги виждаш.Още обмислям дали да пускам тук или да давам само линк и да виждат само тези, които са оторизирани  Peace

# 529
  • София
Благодаря за поканата  bouquetПитането ми беше, че ако публикуваш тук, това значи че всеки може да ги вижда и да си ги сваля , дори и в малък размер.Ако не ги показваш,ти и всички други- то тогава няма да я има темата.

# 530
  • София
Казах, че ще пускам линкове  Hug А линка може да вижда само регистриран в мултипли потребител, който е влистата ми на приятели  Hug
Така, че ще я има - споко  Heart Eyes
А и решението ми не е окончателно  Mr. Green

# 531
Аз няма да спирам да публикувам. Ако трябва ще мина само на плодове и зеленчуци... да ги рамкирам де  Grinning

# 532
Дойде петък вечерта и офейкаххте всички. Къде сте бе мацки? Бързо да си признаете кой какво пийва  Joy Пак ли коктейлчета?
Една жабешка от мен. Днес момъка се кисна повече от половин час в банята и успях да го изкарам като му казах, че е почнал да жабясва, да позеленява.... да го бяхте видели, на бегом излезе от банята. Не искал да става жаба, щото щъркела щял да го изяде  Laughing

# 533
Не се сдържах - Ted_cat  много сладичко! Страхотно е станало.
Аз за жалост само чета и ви се радвам. Не остава много време за ФШ вече...

# 534
# 535
и аз сега погледнах надписа, още две буквички липсват: matched, importance

каква сладка бузанка; много нежна рамка

# 536
Хмм странно, аз копирах текста, не си направих труда да го съчинявамnewsm78 Сега погледнах, там е написан така, изобщо не съм обърнала внимание, тенкс Hug Мишолина къде прочете matched newsm78

Още две от мен

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 00:48 от лулу!

# 537
  • София
Lulu,чудесни са , особено втората!
Тед, мнооооого ми харесва!

Нещо доста нетипично за мен newsm78

# 538
Мишолина къде прочете matched newsm78

"sleep is a serious matter that can only be matched in importance by eating," поне аз така го разбрах  Rolling Eyes

радвам се, че публикуваш, веселко ми става вечер като разгледам какво сте правили през деня (на работа не мога да гледам нищо от multiply, и темата ми излиза с картинките само вечер, за лека нощ)  Simple Smile

# 539

KaРмeНчеТо-имам чудесен ефект ,който може да приложиш на последната си снимка,ако искаш ще ти го пратя или направо ще го кача в общия сайт-ето върху тази снимка съм го приложила/еднократно/може да си поиграеш
благодаря   bouquet Hug Рамката ти е прекрасна, отново!
Лулу моля мрежата от шевове в общия сайт  Mr. Green
Нещо доста нетипично за мен newsm78
Защо, чудесна е, много добре съчетани елементи, само надписа не ми е ясен  Simple Smile newsm78
Мира55 не съм ги правила аз, така са си с надписите.

Общи условия

Активация на акаунт