ФОТОШОП 36

• 24 392
  • 623
  •   1
Отговори
# 495
EliG , много ми харесва подписа ти!
Имам една вметка - това, което правите е scrapbooking, фотошоп е инструмент.
Може би е по-удачно да напишеш, че обичаш скрапбукинг, а не фотошоп. 
Темата отдавна също е за digital scrapbooking, a не за фотошоп.  Peace

# 496
# 497
# 498
KaРмeНчеТо, на теб чак се га ли ти се случи Grinning #Cussing out
всеки път като извикам по име на детето си на улицата или в Морската, някой ме разпознава.

Какво да ти кажа, вече се оглеждам като империалист и не испускам Дария от очи. Confused
mle4ko Да, но при положение, че всички знаем за отношението на Малена по този въпрос е малко несериозно да качиш снимка, при това беше писала че си има проблеми заради това!  Naughty

# 499
1. изобщо не ме е обсебила параноя, това чувство ми е много чуждо
2. след като публично съм заявила, че трия снимките на детето си, редно беше тя да се сети, че не желая някой друг да ги публикува
3. разбирам, че е сгрешила, но афектираните й думи, целящи да събуди съжаление ме подразниха. Явно е успяла
4. кое се е получило гадно - ей това не мога да разбера. на мен ми беше гадно, аз съм жертвата, а не тя #Cussing out

като по зрял човек, я посъветвах да не се отдава на моментните си чувства и да не се зарича. Защото тя очевидно иска и има желание да публикува.

все пак съм на 31години и мисля по малко по-друг начин...

п.п
лични съощения не пиша

# 500
# 501
  • София
 Hug   Heart Eyes

# 502
Днес заспахте... Grinning

# 503
  • София
Ауууууу, много готска  Hug
Не сме заспали - почиваме си от ФШ  Mr. Green

# 504
  • Бургас
А, не сме заспали  Party
Карменче,   bouquet

Дамаянти, мен не си ме отразила в сайта и се чувствам адски пренебрегната  Wink

# 505
  • София
EliG , много ми харесва подписа ти!
Имам една вметка - това, което правите е scrapbooking, фотошоп е инструмент.
Може би е по-удачно да напишеш, че обичаш скрапбукинг, а не фотошоп. 
Темата отдавна също е за digital scrapbooking, a не за фотошоп.  Peace

Абсолютно си права!Но тъй като ние тук отдавна сме си кръстили темата фш, та затова и такъв надпис съм сложила.Подписа ми е само за тази тема Laughing

Карменчето, мерси за елементите.Рамката е прекрасна!

# 506
mle4ko Би ли качила тетрадката в общия сайт! Praynig

# 507
  • София
Само да попитам хората дето си направиха албумите private, това означава ли че няма да показвате тук рамките си отсега нататък?

# 508
  • Вече в моята си приказка...
KaРмeНчеТо, тези елементи ти ли ги прави или са от нет-а? Питам, защото думата "училище" и "училищен автобус" май  не са правилно написани /може би нарочно е така, знам ли?/ Иначе благодаря за споделените елементи. На последната ти рамка не успях да прочета целия текст. Може би ако бяха черни буквите, щеше да е по-четливо! newsm78
Млечко, фен съм на рамките ти, както и на малкия Алекс, голям е сладур!
Malenna, сигурно е страшно неприятно да заглеждат детето ти по улиците, да се извръщат след теб десетина чифта очи. Разбирам те! Ти затова ли махна снимките на малката Малена от мултито? Напоследък не си показвала рамки с любими предмети на дъщеря ти! Simple Smile

# 509
Аз ще си замълча за спора, защото и двете страни имат известно право.
Албума си за сега нямам намерение да заключвам, макар че напоследък често ми се случва да разпознават децата по улиците. Обаче разбира напълно хората, които го направих - малко конфузно се получава и не е кой- знае колко приятно Rolling Eyes
И в тази връзка да попитам - как разбирате в мултиплито дали са ви сваляли снимките  newsm78 Аз виждам само броя на посещенията и това от колко човека е посетено албумчето.

Още една бебешка от мен:

Общи условия

Активация на акаунт