ФОТОШОП 36

• 24 434
  • 623
  •   1
Отговори
# 75
Да се оплача от моята работа: блокирали са multiply  newsm45 и от както се върнах от ваканция, през деня не мога да виждам никакви рамки сложени там Tired

Което е тъжно, защото, като не правя никакви аз, поне оплаквах око от време на време (като не ми се работи)  Joy

Също, специални благодарности на HotSummer за последните две рамки, които е направила на Мариана (от предишните две теми)   bouquet, които видях чак снощи  Embarassed Мъжът ми (който много страда, че няма много коса), ще се побърка, ако види как е увековечен  Joy

# 76
  • София
Дамаянти, заема, заема място та и отатък минава. Не дърпа рам и кеш, но си окопира достатъчно място на харда. На мен само четките са ми 200 мб. Отделно текстури, плъгини, шрифтове и т.н.
Ми аз за РАм-а говоря бре  Crossing Arms
И като си заобяснявала кажи какво значи 'цепнат' диск  #Crazy

# 77
Един хард разделен на няколко дяла. В експлоръра всеки дял ти се появява като отделно устройство.

# 78
  • София
Пфуууу, в тая навалица забравих Лулуто бре  ooooh!
Мноооого са готини, тази с речника изби рибата  Joy Мога ли да се възползвам идеята - няма да я показвам, че ще ползвам същите зеленчуци  Joy Laughing

Един хард разделен на няколко дяла. В експлоръра всеки дял ти се появява като отделно устройство.
Това го знам, но не знаех, че се казва ЦЕПНАТ диск  Joy hahaha Аман от терминология  Laughing

# 79
Пфуууу, в тая навалица забравих Лулуто бре  ooooh!
Мноооого са готини, тази с речника изби рибата  Joy Мога ли да се възползвам идеята - няма да я показвам, че ще ползвам същите зеленчуци  Joy Laughing

Ми аз нали от теб ги взех бе Joy Joy Joy

# 80
Дамаянти,MadGirl заповядайте елементите.От тук напрееееед! Wink

Лулу много хубава таз хранителната.

# 81

Тази я правих до сега, но съм се поизрязала, че съм по бански hahaha

# 82
Момичета, какво решихте за срещата в Южния? В неделя ли ще е?

# 83
благодаря на всички които споделиха елементи и тапети с нас-ще се възползвам и аз Hug
Няма да коментирам рамките -всичките ми харесват  bouquet
Нещо от мен за Дамаянти и Ted_cat
Приемам критики всякакви Joy

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 16:58 от чучулигата

# 84
  • Вече в моята си приказка...
Ехе, вече няма какво да ви се критикува по рамките, момичета!
Коя от коя по-хубави! Станали сте много добри! И, за да не обидя някоя от вас, няма да ви изброявам по именно.Нямам забележки!!! Peace
larado, да те питам, каква е големината на календарът? Искам и аз да си направя такъв, че рожденият ден на синът ми наближава. И да си го сложа на десктопа...

Понеже сме на тема море, а ние тази година май го пропуснахме Sad, направих нещо с една стара снимка на Ивчо. Сканирана е, затова качеството й не е особено добро.
По-различна е! Някакъв мой си стил... Laughing

# 85
  • София
Чучулигата, не мога да не започна с теб по видими причини  Joy Рамката е СТРАХОТНАААА и много ти благодаря.Наистина нямам забележки, не, защото Влади е там, а защото ми харесва така както е  Hug  Heart Eyes   bouquet

Лати, а ти ме разби - как може да се орежеш така  Crossing Arms Whistling  ooooh! Рамката инак е супер  Laughing  Hug  Сега като гледам снимките съжалявам, че не отидохме до този бар  Confused , но здраве да е - догодина  Hug

Мира, товите са между колаж и рамка и страшно ме кефят   bouquet.Обясни сега как сливаш двете снимки  Mr. Green Небето на тази с фара е жестокоооо - може ли да я качиш в общия сайт  Praynig  Praynig

# 86
  • Вече в моята си приказка...
Мира, товите са между колаж и рамка и страшно ме кефят   bouquet.Обясни сега как сливаш двете снимки  Mr. Green Небето на тази с фара е жестокоооо - може ли да я качиш в общия сайт  Praynig  Praynig

Благодаря ти, Дамаянти! Ще го кача в моят сайт, че ми е по-лесно!
А преливането го правя с ласото, като му дам Feather поне 50, понякога и повече. За да стане фонът отзад трябва да бъде близък до картината, която искам да я преливам. Ограждам картината, която ще преливам с ласото и после го слагам върху основния фон. Обикновенно трябва още малко да се изреже с ласото, това се разбира, когато се сложи снимката върху фона. Това е общо взето. После се донаглася, за да се получи ефектът. А вълничките, позна ли си ги? Laughing

Ето тук е пейзажът с фара. Качих още два фара:

http://mimivi.multiply.com/photos/photo/8/36

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 16:57 от MiRa_55

# 87
Малена, може ли да те помоля да ми пратиш онези тортички от двете покани? ted_cat@abv.bg

Димика, и теб ако не те затруднявам много - тортичката от твоята покана. Благодаря ти много да шрифта. Взаимствах много и от твоята покана. Идеите ми бягат напоследък, та много добре ми дойде нещо готово  Mr. Green

# 88
  • София
Не знам кой по-напред да похваля, дали е от жегата или от дъжда  Laughing, но забелязвам страхотен прогрес във ВСИЧКИ рамки.Съвсем съм сериозна- всичко ми харесва.
Ето една моя стара рамка, която не харесахте вкупом, с малки изключения, сега съм я преработила, има правописна грешка, но не мога да я оправя, защото не пазя фш файл SadНо фона си е онзи гаден розов Mr. Green
http://eligl.multiply.com/photos/photo/3/120

Имам въпрос към който знае, фотоапарата ми прави клипчета в mov формат.Как да ги направя avi формат , за да си кача нещо в multiply?

Тед, в сайта на Неделя също има снимки на торти.

# 89
Lati , аз разбирам да беше без бански и атрибутите ти да ститаха до колената, та да се отрежеш така..... Joy Голяма работа като си по- бански! Иначе рамката е жестока!

Аз продължавам с бебешкия период на Мартина и мнооооооооооого трудно върви. Първо че снимките в по- голямата си част са кофти и второ че са зимни и някак не ми е много зимно все още Rolling Eyes

Останаха едни от коледа, но там ще бъде голяма мъка Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт