ФОТОШОП 36

• 24 451
  • 623
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро, момичета!Благодаря за похвалите за моите рамки.Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата-цели 9 години.Черпя ви, кой каквото си пожелае Hug Heart Eyes
Честит имен ден и на всички, носещи името Мария.
Приятен ден от мен.По-късничко ще се включа и с рамка.

# 331
petia47 ужасно е това което се случва там! Гледах новините тази сутрин за безредиците в Красна поляна.. Надявам се да няма пострадали твои познати и роднини .
Кош
много весела рамка, с тая косица верно сигурно е голям зор. Аз с моите два косъма виждам зор, пък за теб незнам.  Mr. Green
IvelinaAtanasova бях правила такъв вестник в темата за колажи за 8-ми март, с една снимка която като Катето беше пуснала.  Grinning
Ето го:

Lati - честита ви годишнина! Желая ви много дълги години щастлив семеен живот!
Карменче - страшно харесвам Дария, много е красива и наистина харесвам рамките които и правиш. Дамаянти е права, че страшно бързо растат децата ни. Вчера мерих Дани, вече е "чукнал" един метър височина.  #Crazy  Grinning

# 332
  • Бургас
Ивелина, как намаляш снимките, че пак ми се вижда разтеглена по-голямата, някак си неестествено  Whistling Опитай да го намалиш с Имейдж сайз.  Peace

# 333
По неясни за мен причини се получиха така нещата, ще си поиграя да ги наглася форматите на снимките спрямо вестника. Радвам се, че ви хареса идеята.

така се получава, защото използваш free transform на вече завъртяна снимка, и тогава въпреки че държиш натиснат бутона shift снимката се разтегля в едната посока, а не векторно /по х и по у/

та мисълта ми е, когато искаш да ги напаснеш полето и снимката, използвай free transform само когато са в хоризонтала

ох, дано ме разбра....

# 334
Малена, при мен и да е наклонена снимката, пак си се смалява нормално без присплескване, щом натискам шифт и бутам от ъгълчето  Thinking
А как така нямате телевизор? Нарочно ли?
Аз без тв не мога... на морето бяхме седмица така и ми беше много тъпо. То тогава и без комп...
За циганите съм пропуснала да гледам. И добре, че е било далеч от нас, че каквито са ми плашливи децата  Rolling Eyes
Снощи някакви се гърмяха тука, аз си мислех, че е заря, мъжа каза че са изстрели от Калашник... ама дребния така се изплаши, зави се презглава и неще да си подаде носа навън. Изпоти се целия, ама не дава да го отвия и цяла вечер ми е държал ръката на главичката му. Страх голям  Joy 

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 09:25 от Ted_cat

# 335
Дантелата за Дяволина http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/28/62.png?xurl=%2Fphoto … oto%2F28%2F62.png
После ще пиша, че сега ми се е подпалила главата Tired

# 336
Дантелата за Дяволина http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/28/62.png?xurl=%2Fphoto … oto%2F28%2F62.png
После ще пиша, че сега ми се е подпалила главата Tired
Оооо, много благодаря!

# 337
  • София
Честит имен ден , на всички именнички днес   

( Мариа , Мариана )

# 338
Честит имен ден , на всички именнички днес   

( Мариа , Мариана )
сещам се за една п о -специална Да е жива и здрава Мариана на Мишолина!  bouquet

# 339
  • София
Честито на всички празнуващи днес   bouquet Да са живи и здрави   bouquet
Мимс се изгуби, но не е ли и тя именичка днес??? Thinking   bouquet  bouquet  bouquet

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/186?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F186

# 340
честито и на всички варненски мами и мацки (Игуанка, Малена, Хот Самър, Амбър)

# 341
  • София
Какво има във Варна  newsm78

# 342
Денят на морето-ще има заря и разнообразна програма-предната седмица беше седмицата на морето а днес е денят на Варна   (или морето GrinningPeace
Благодаря Кали че се сети Hug Hug

# 343
Честит празник на именниците и морските Hug  bouquet
Дамаянти, лелеееее жестока е  Heart Eyes

# 344
Денят на морето-ще има заря и разнообразна програма-предната седмица беше седмицата на морето а днес е денят на Варна   (или морето GrinningPeace
Благодаря Кали че се сети Hug Hug
Няма ли да почерпите по едно мохитце поне? Grinning Mr. Green
Дамаянти Полседната е супее щура, много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт