ФОТОШОП 36

• 24 447
  • 623
  •   1
Отговори
# 345
eee.... Игуанка, как няма. ВАРНА е моята мечта. всяка година празнувам този ден. (за съжаления обикновено в софия Sad )

# 346
сещам се за една п о -специална Да е жива и здрава Мариана на Мишолина!

Благодарим  Simple Smile Виртуална почерпка за всички! Хубав празник е този!

# 347
  • София
Честит празник на именниците!
Честит празник на Варна!

Искам да ви помоля да ми помогнете да намеря разни елементи за сватбени рамки.  Hug

Нямам много време, но направих една за рождения ден на сина ми:

# 348
  • Бургас
Моля ви за помощ  Praynig Кажете ми защо не мога да запаметявам снимки в JPEG формат, а само в PSD?  newsm78 Нещо се е прецакало, защото до скоро нямах този проблем  Thinking

# 349
Моля ви за помощ  Praynig Кажете ми защо не мога да запаметявам снимки в JPEG формат, а само в PSD?  newsm78 Нещо се е прецакало, защото до скоро нямах този проблем  Thinking
Рестартирай си програмата, на мен ми се случи скоро и така ми се оправи!

# 350
  • София
Благодаря ви за милите думи  Hug

Elena  Hug много симпатична рамка  Peace Ето тук има сватбени елементи  Peace http://www.lenagold.ru/fon/clipart/s/sva.html

Млечко, аз имах този проблем и като, че ли тогава се оказа, че съм правила рамката в CMYK , а не в RGB и за това не искаше да се запазва като джепег - изобщо не ми даваше таква опция.И тогава правех едни врътки...запомнях в тиф, отварях с майкрософт пикчър менажер, след това давах експорт и тогава запазвах в jpg  Thinking ooooh!

# 351
  • София
Здравейте!  Hug
Искам да ви попитам, сещате ли се някъде да сте виждали шрифт направен от зеленчуци (на английски). Малко е нестандартно, но имам една идея за лого и ми трябва такъв шрифт.
Благодаря предварително!

Честито на всички именяци днес! Да сте живи и здрави!

# 352
Ivelina много нтересно е станало това с вестника но и на мен ми се струват снимките малко деформирани newsm78
Дамаянти много ми харесва  Peace
ЧЕСТИТ ПРАЗНИИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ВАРНЕНКИ Tada newsm18 yesyes

# 353
Честит празник на всички празнуващи именици и варненци!

Някой би ли бил така добър да ми обясни как точно ставаше огъването на снимката по книга?  Praynig Praynig Praynig. Мисля, че се слагаше на мултипей и от опасити-то, но нещо не ми се получава  newsm78. Благодаря предварително  Hug

# 354
  • София
честито и на всички варненски мами и мацки (Игуанка, Малена, Хот Самър, Амбър)

ааа , мен ме пропусна  Laughing

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 16:03 от MadGirl

# 355
Честит празник на всички празнуващи именици и варненци!

Някой би ли бил така добър да ми обясни как точно ставаше огъването на снимката по книга?  Praynig Praynig Praynig. Мисля, че се слагаше на мултипей и от опасити-то, но нещо не ми се получава  newsm78. Благодаря предварително  Hug
Огъването става с wrap. Използваш Free Transform - после с второто копче на мишката Wrap.
Ето още една от мен.

# 356
Jeanny Аз специално не съм срещала, но ако си поиграем малко може и да станат, пиши какво искаш да се напише или поне кои букви, за да не се прави цялата азбука?
elen@ Много добре се  е получило.
gabby Аз го правя Free Transform - wrap.

И още една http://images.karmenmery.multiply.com/image/4/photos/35/600x600/ … po8rq3AiMSRK7P1MQ

# 357
  • София
Jeanny Аз специално не съм срещала, но ако си поиграем малко може и да станат, пиши какво искаш да се напише или поне кои букви, за да не се прави цялата азбука?

Трябва да пише FRESH&GREEN. Аз мога да си поиграя и да направя, но ми го искат по-скоро, затова се надявах да има готови някъде.

# 358

Преди време и аз имах този проблем,даже питах тук за помощ, виж Image->Mode->8 bits/Channel,ако е 16 bits/Channel не запаметява в JPEG.

# 359
  • София
Честито на всички именици и варненци!
Дамаянти, последната е страхотна, това в ляво как го постигна?
Елена, чудесна рамка!
Карменчето, и двете са хубави, но втората мноооого ми харесва!Разкошна е !Защо не я покажеш , а само линк си дала, нека да краси темата!
Ето и от мен едно безумие, както викаше Дамаянти Laughing

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 17:02 от EliG

Общи условия

Активация на акаунт