ФОТОШОП 36

• 24 364
  • 623
  •   1
Отговори
# 555
Ами зависи, аз съм с виста и фотошоп ЦС3 и умирам от мъка, като почна да обработвам снимки и да ползвам филтрите Tired 
При мен няма проблем никакъв.

А стига бе, направо ти завидях Sad Аз shadow illuminatora и част от плъгините, които дърпат повече ресурс изобщо немога да ги подкарам Sad За скрабук и други по- елементарни неща става, но като пусна HDR, забива и ми затваря всичко Cry

# 556
Честит втори рожден ден на Радо на Ларадо!Да е здрав,весел и щастлив!

Дамаянти ,забелязвам,че си отпочинала добре!  bouquetПиташе за Деситка-добре е днес бяхме на детска парти заедно!Ще се включи скоро!
Наталина имам въпрос към теб,свързан с тортите ти,но ще питам на лични тук или в готварския.Радвам се,че ти харесва конската  Laughing ми рамка.
Тед последните 2 ме кефят!
карменче,тази със старата хартия,която пуснах аз,мноого ми харесва!
Лени стига се обяснява,а пусни нещо и ти.Нали обеща,че ще се захващаш Crossing Arms
Лулу зелената и синята ти  рамки ме изкефиха.
Ели,харесвам подписа и рамката ,разбира се.Въобще харесвам творбите ти!
Ани и аз искам състаряващите линийки Praynig
Кампари ще чакаме въпросите и рамките ти  bouquet

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 18:00 от petia47

# 557

Прекалено претрупана ли е?

Последна за днес и офейквам по магазините.
Ilistavreva, не тази имах предвид , а другата рамка  Mr. Green

# 558
Така по-добре ли е?

# 559
Ели ,Лулу пследните са страхотни smile3501
Ilistavreva-харесват ми Peace
Дамаянти харесва ми само бих сменила зеленият фон Peace
Теди -при мен и с клизма не става тези дни Joy-не мисля че е претрупана харесва ми Peace

# 560
  • София
Ч Р Д на Радо на Larado !
Ted_cat, морските са прекрасни! Тази за която питаш - бих махнала оранжевия и зеления камер.
Ilistavreva, много е сладка малката!
EliG, подписът ти е жесток!!!
лулу!, много сте модерни   Heart Eyes. Но на първата рамка имам чувството, че ако рамките около снимките са бели ще е по-добре  newsm78
Уф, мъжо сега се опитва да ме навие да подстрижем Ивайло гола глава, за да му станела по-гъста косата, а аз направо съм в потрес при самата мисъл само  #Cussing out
Мъдрих я, мъдрих я рождената и това измъдрих :

http://vessyc.multiply.com/photos/hi-res/3/97?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F3%2F97

# 561
Честит ти рожденик LARADO!

Ми Весика, жестока е, аз нямам думи просто.  PeaceТая хартия, тип "пощенка марка" от къде я намери? Ще я качиш ли?

# 562
Честит ти рожденик LARADO!

Ми Весика, жестока е, аз нямам думи просто.  PeaceТая хартия, тип "пощенка марка" от къде я намери? Ще я качиш ли?

по всяка вероятност сама си е направила хартията

взимаш бял лист, гума с кръгла четка в разстояние 140-150% и триеш прави линии
после изрязваш едно квадратче, разполовявайки точките и готово

Vesika, прекрасна е, идеята е уникална!!!

Ted_cat, на първата, мисля, че не е добра идея, цветето да е центрирано. Както и тези кламери, малко ми вадят очите /ама аз по принцип изобщо не ги харесвам. в действителност не съм виждала такива на живо, само в руските сайтове/

# 563
LARADO-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Да ви е жив  здрав!
Vesika-не се лъжи-подстригването гола глава не сгъстява косата ooooh!

# 564
  • София
Направих я точно както Малена е обяснила  Grinning И тортичката сама си направих  Mr. Green
Ето качих моите 3, а също и един вариант, който е готов:
http://konkurs1.multiply.com/photos/hi-res/20/219?xurl=%2Fphotos … Fphoto%2F20%2F219
http://konkurs1.multiply.com/photos/hi-res/20/218?xurl=%2Fphotos … Fphoto%2F20%2F218
http://konkurs1.multiply.com/photos/hi-res/20/222?xurl=%2Fphotos … Fphoto%2F20%2F222
http://konkurs1.multiply.com/photos/hi-res/20/221?xurl=%2Fphotos … Fphoto%2F20%2F221

Vesika-не се лъжи-подстригването гола глава не сгъстява косата ooooh!
И аз така си мисля...

# 565
Голяма циганийка, по кошмарно нещо не бях правила, но неможах да се преборя с голямата щерка Tired Оф това дете от къде го вади тоя афинитет към лъскавки нещица Tired #Cussing out #Cussing out #Cussing out Убива ме просто! #Crazy

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 17:14 от лулу!

# 566
Лулу да не е зодия близнаци Joy-мисля че никак не е лоша Peace

това от мен ooooh!-щерката все иска розово и шаренко а на мен точно това никак не ми върви tooth

# 567
Мислих да си замълча,но нали искате критики...Отдавна се каня да го кажа,но все се сдържам, за да не ми се обиди Ilistavreva.
Забелязвам еднотипност в работите ти!Не използваш подходящите фонове,шрифтове,четки и елементи.Например при последната ти рамка.Дори преправена не ми харесва!Защо?Използвала си  хубаво превю за фон-това добре.И от там нататък цари хаос!Страшно неподходящи  и различни по стил елементи за избрания от теб фон!И по точно:
В тапета присъстват рисувани цветя-нищо общо с естествените,които си сложила на две места(като лепнати,без сянка).След което кламера със синята пеперудка-дори в снимката няма този цвят!А и самата комбинация от истински кламер и пеперуда от четка...После зеленото копче-на цвят добре,но какво държи в същност?Нито рамката около снимката,нито... На странно място е.Другото кръгче ,дори не се знае какво е и защо е там?Тези страннни и коренно различни букви Ч и Л?????Елемента(или е четка -все едно) в бледо син цвят под трите цветя в горния ляв ъгъл-арабеска,сташно различна по стил от всичко останало!Синята лента ,тип  китайска дантела,нищо общо с фон и снимка!  Надписа-не разбираем шрифт!
Амии то не остана.Като цяло странна мелахолична рамка,а детенцето ти е прекрасно,жизнерадостно и весело!Не му подхожда!
Знам,че вероятно вече си ми обидена,но ако се загледаш ще видиш,че съм права.Не целя да те обидя или засегна!

# 568
petia47-аз го разчитам шрифта на Ilistavreva.Буквте Ч и Л и аз не знам защо са но предполагам че има някаква идея в тях щом ги е сложила newsm78
Така както си подкарала почвай ме и мен аз няма да се сърдя Joy Joy Joy

# 569
Голяма циганийка, по кошмарно нещо не бях правила, но неможах да се преборя с голямата щерка Tired Оф това дете от къде го вади тоя афинитет към лъскавки нещица Tired #Cussing out #Cussing out #Cussing out Убива ме просто! #Crazy
http://images.luluto.multiply.com/image/3/photos/6/500x500/231/i … FiKIeMtwjj4lJlBdg

Лулу да не е зодия близнаци Joy-мисля че никак не е лоша Peace

Аз рамки не правя, но непрекъснато надничам в темата и смятам, че нито е циганийка, нито е лъскаво и СТРАШНО МНОГО МИ ХАРЕСВА!!!!

П.П. Аз съм зодия близнаци!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт