ФОТОШОП 36

• 24 361
  • 623
  •   1
Отговори
# 570
Лени стига се обяснява,а пусни нещо и ти.Нали обеща,че ще се захващаш Crossing Arms

ох, знам. аз не мога да продуцирам голямо количество рамки, извинете ме. в момента мисля за две, всъщност, но някак не мога да седна и да насветкам фоновете, да режа и лепя и размахвам четки.
всъщност, последното, което правих е подписа ми, ама не е по темата ....
проблемите ми: нямам дете и някак ми липсва точно този ентусиазъм, който виждам, че майките имат в изобилие
после, доста време отделям за сайтове - гледане. искам да отсея ако мога   красивото.
голям процент от продукцията в скрапбукинг е тотален кич по принцип.  и последното е, хич не маловажно,  че нямам подходящи снимки Rolling Eyes една приятелка ми изпрати 20ина снимки на децата й - ми една не харесвам за рамка!
в смисъл, наистина ви се възхищавам как продуцирате рамки, овладяли сте техниката - режа - лепя, но и тук малко рамки ме впечатляват. Rolling Eyes  липсата на критичност, градивна критичност не ми допада. не виждам много прогрес. извинявайте, че се намесвам, в крайна сметка аз почти не пиша тук, пускала съм 1-2 рамки.
но не виждам особен прогрес. има големи кичове, както и случайни снимки, на които и най-хубавата рамка стои кофти.

разглеждала съм милион пъти дневника на малена и рамките на лулу.
и ясно се вижда ( особено при малена), как рамките се усложняват с времето. стават все по-комбиниращи, сложни,  все по-.. авторски. и все по-хубави. всяка нова казва нещо ново и носи история.
има и рамки, които не й харесвам - пържолата, трактора, джордж майкъл. но като цяло... където е детето грее и става все по-красиво.

та, не знам защо ви ги казвам тези неща, провокирахте ме нещо  Laughing дано не ми се сърдите безвъзвратно...  bouquet

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 19:28 от Lennie

# 571
Пускам една, и май това ще е, утре заминаваме на море и ще събирам материал.

# 572
SheDevil зелената панделка под снимката някак виси във въздуха както и елементите в горният ляв ъгъл.Защо не напишеш нещо на тагчето newsm78

# 573
  • София
Oооопс, после ще пиша  Hug

# 574
Така както си подкарала почвай ме и мен аз няма да се сърдя Joy Joy Joy
Няма зa какво да те критикувам!Рамката ти е направена с вкус!

# 575
  • Вече в моята си приказка...

Напоследък не правя коментари. Но няма и защо. За мен повечето рамки започнаха да си приличат, въпреки че са на различни автори. Повечето момичета използват еднакви елементи. Прекалено претрупват рамките си с елементи, което не ми допада особено и снимката общо взето започва да се губи. Преди съм го казвала, повечето от вас го знаят, но ще го повторя: Една рамка трябва да допълва снимката, а не да я измества.

А относно моята последна рамка, аз пък започнах да си се повтарям май!  Sick

И понеже обичам критиките и не се страхувам от тях, ще ви помоля за коментар.
На Дяволинка ще кажа само, че снимката на последната й рамка се е "загубила" сред елементите.

# 576
Писах, писах и накрая Мартина ми загаси компютъра Rolling Eyes Не ми се пиша пак всичко и без това днес ми е кисело- депресивно Tired

Мира, Лени, принципно сте прави. Мира ефекта с оеднаквяването на практика е масово явление не само тук. Точно по това се различават наистина креативните личности - успяват да измислят нещо ново Grinning
Лени може би си пропуснала споровете, но се оказа че част от пишещите тук са доста тънкообидни и по тази причина аз от мноооооооого одавна спрях да коментирам каквото и да било. Който има желание да научи нещо си намира начин Wink  За мен лично темата е полезна, въпреки всичко. Срещат се интересни неща, които действат стимулиращо Grinning

# 577
Не се засягам, не се сърдя, само гледам, поствам,  попивам красоти и идеи. За мен темата също е полезна, зареждаща  - въпреки че също отдавна не коментирам, това не означава че не ми харесват нещата, или че пък всичко ми харесва. Но смятам, че темата преди всичко е да се понаучим на някои тънкости покрай рамките, а не толкова правенето на самите рамки. Отдавна ми е отесняла темата и се заглеждам и в други неща които се правят с фотошопа. Уеб дизайн, ретуши, колажи и т.н. Смятам, че всеки за себе си преценява кое му е интересно и забавно и така пресява темите които да следи. Засега още пиша и чета в тази тема и нямам намерения скоро да се откажа.  Grinning Относно  критиките, които на мен не ми пречат, за тях вече казах - доста момичета се отказаха да пишат и публикуват точно поради заради тях. Пак се повтарям, казвала съм го и преди - егото на твореца е голямо... Всеки е вложил малко или много старание и  желание когато прави рамка на любим човек, уважавам това и затова се отказах да правя вметки или коментари, за да не съм трън в очите.  Grinning
MiRa_55 - смятам че си права, не съм подбрало додходящ фон и смимката си слива с него, освен това панделката в десния ъгъл като че ли е в повече.

# 578
Лени може би си пропуснала споровете, но се оказа че част от пишещите тук са доста тънкообидни....

жалко.

# 579
Мъдрих я, мъдрих я рождената и това измъдрих :

Това е най-веселата и стилна рамка, която съм виждала за рожден ден!!!

Vesika, прекрасна е !   bouquet

# 580
Момичета, трябва ми  стрелка, която да е от тия завитите като спирала, може ли да услужи някой да си завърша рамката?

# 581
  • София
Това е най-веселата и стилна рамка, която съм виждала за рожден ден!!! Vesika, прекрасна е !
Благодаря, както и на всички за чудесните отзиви  Grinning  bouquet! Понеже не бях сигурна дали бяло с бяло е добре, то много се радвам, че се е получило (макар, че снимките са здравата орязани  Sad).
Lennie, не е нужно рамката да е "сложна", може да е нещо просто, семпло и пак да е много красива рамката. Да не забравяме основната идея - забавлението и удоволствието от това, което правим Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 23:03 от Vesika

# 582
# 583
  • Вече в моята си приказка...
Vesika, аз забравих да те поздравя за прекрасната рамка! И на мен много ми хареса!  bouquet

# 584
Аз пък да ви кажа,мен лично критиките ви не ме дразнят изобщо,макар че публикувам рядко напоследък(не ми остава време).Аз си харесвам рамките,които правя на дъщеря си,както също ги харесват и близките ми(това е важното за мен).Няма да участвам в конкурси нито ще ставам професионалистка в правенето на рамки и работенето с фотошоп.
Единствено,което ме дразни в тази тема е отношението на някои хора,но нямам намерение да създавам интриги и конфликти. Wink

Общи условия

Активация на акаунт