Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 846
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, волеви красавици!
На мен ми престои отпуск и съм планувала да продължавам с диетата. Свикнах и не ми е проблем. Все пак ,дано да устоя на изкушенията. Днес ми е тараторен ден. Wink
Ще ви пиша през септември как вървят нещата.
Успех на всички. Peace Hug

# 91
StaM, дано си починеш добре Wink и да не ни забравиш. Аз все още си гарам по диетката, не съм стриктна за дните, ама поне се научих да ям под час. Добре,че я токрих защото другите ми се виждат много сложни.
Днес обаче си позволих да закуся по-стабилно с кренвирш и две малки филийки. Последно време много ми се дояжда всичко Embarassed

# 92
Цитат на: Kaлa(Bella13) link=topic=212625.msg4782027#msg4782027 date=1187894032
Са_ш, за съжаление при мен сигурно го няма....quote

ДА, Kaла,  възможно е, но сигурно има нещо на билкова основа с подобен състав. Лаксената съдържа   майчин лист, сена и още една билка - все разхлабващи, от което организма не привиква към тях.

Аз мисля да се почерпя с малко кисело мляко. През деня ям едно, като съм на режима, иначе не ям през деня, което се оказва грешка. Вечерта - пак салатка

Хайде, до скоро:)

# 93
 S_ash, какво означава това "През деня ям едно, като съм на режима, иначе не ям през деня, което се оказва грешка"? Не ядеш по принцип рез деня или не ядеш мляко през деня? Ти колко кг. искаш да станеш, а колко си?

# 94
S_ash, какво означава това "През деня ям едно, като съм на режима, иначе не ям през деня, което се оказва грешка"? Не ядеш по принцип рез деня или не ядеш мляко през деня? Ти колко кг. искаш да станеш, а колко си?

да, мисълта ми се точи като свинско черво, изинявам се. Ям едно мляко през деня. Иначе не ям на обед. Е , ако не броим няколко зрънца грозде или 1 ябълка.  Или съвсем нищо не ям, само фрапе пия, или Кола лайт, което води до една свинска вечеря:)
 Ами аз съм 53 кила, иска ми се поне 3 да сваля, че съм нисичка - 164 см

# 95
Това,което правиш не е хубаво изобщо. По този начен няма да свалиш кг или и да свалиш няма да е задълго, ще се получи йо-йо ефекта. Не трябва да пропускаш ядене Naughty, дори трябва да ядеш по-често, но по-по малко.
Пожелавм ти успех! Wink

# 96
Това,което правиш не е хубаво изобщо. По този начен няма да свалиш кг или и да свалиш няма да е задълго, ще се получи йо-йо ефекта. Не трябва да пропускаш ядене Naughty, дори трябва да ядеш по-често, но по-по малко.
Пожелавм ти успех! Wink

Благодаря ти:) да, така май е най добре:)

# 97

[/quote]Благодаря ти:) да, така май е най добре:)[/quote]

Пооомощ! Днес съм с кило нагоре:( Това е от прегрешенията  - малко  малко от предната седмица. От днес започвам сериозна борба и докато не го сваля мисля да не ям друго, освен кисело мляко. После ще включа салатка. Ееех, колко лесно човек се издънва  smile3518

# 98
Е не се присентявай Peace, сигурна съм,че ще успееш. Не трябва да си толкова категорична, в никакъв случай. За мен гладуването не е начин за отслабване,а и не е здравословно.Аз например сутринта изядох три палачинки, не се чувствам гузна, защото не съм яла от години. Позволих си и малко мед, вчера слушах по ТВ,че е изключително полезен.Вместо едно парченце шоколад е добре да се хапне лъжица мед.
Стискам палци Peace

# 99
Здравейте Wink Току що си направих регистрация, след като попрочетох част от коментарите- досега бях на моно диета, от която свалих 4 кг за месец, и искам да продължа с вас. Имам едно въпросче- тъй като преди малко станах  Embarassed и съм пропуснала ве4е 3 хранения-мога ли да продължа оттук нататък или задължително трябва да се закусва в 8, в 10...и т.н Simple Smile))
За инфо- стартирам 55кг, при ръст 1.64 ...цел-50 Simple Smile)
Много усмивки и слънчево настроение през уикенда Simple Smile)

# 100
  • Sofia
Здравейте! Така като гледам и аз май ще се включа във вашата група, така и така  последните дни гладувам, поне да е по изпитана рецепта.
Аз може би още от вечерта ще си настържа примерно праскови в киселото мляко, те ще си пуснат сока и ще стане като плодово мляко, нали съм лакомия, искам да ми е вкусно. Някой пробвал ли е, дали е хубаво?
Няма ограничение в количеството мляко и плодове, нали?
Днес се измерих 52,5кг. Искам да стана 48,защото съм много нисичка, но едвам помръдват последните кг, макар че спортувам всеки ден. За месец и половина едвам свалих 2кг:(
Освен това съм си купила пектин на хапчета за прочистване и отслабване, пият се 3 пъти по 2, дано и те спомогнат най-после да се отърва от тези кг.
Поздрави и успех на всички!

# 101
 mysweetzone Margi   welcome

mysweetzone успех с диетката, добре е да спазваш броя хранения ама ако сега ставаш си хапни в оставащите часове newsm10

Margi аз съм хапвала праскови с мкяко и наистина е много вкусно и съвсем диетично smile3521

Момичета да се отчета - тази сутрин съм 64.7, спазвам диетата с малки прегрешения и резулатът от понеделник е -3.4 кг.  Party

Приятен уикенд и малко прегрешавки Hug Hug

# 102
Ей, много сте милички  Hug
galateia, браво - няма нищо по стимулиращо от резултата -само напред- трябва да сме хубави!
А да те питам ти кафенце, 3 в 1 или нещо такова позволяваш ли си?

И да ви покажа на какво се натъкнах в розали, което можем и ние да го правим:
Разбийте с миксера сок от лимон с кисело мляко или портокал с прясно мляко. Към киселото мляко можете да добавите ситно нарязана краставица и подправки по вкус. Тайната на този коктейл е в съчетанието на белтъчини и киселината, която се съдържа в сока от цитрусовите плодове, То разгражда през нощта мазнините в организма и го подготвя за активно отслабване.

Усмивки  newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 103
Марги Добре дошла   Hug И аз потвърждавам....гледай да не пропускаш +- 30мин...или си смяташ през 2 часа;)

Галатея, браво браво....много стумулиращо звучиш   newsm10  smile3501

За себе си мога само да кажа,че тоз път съм една издънка  smile3506 newsm34 Animal Pig boo newsm77

# 104
mysweetzone аз кафето принципно го обичам чисто, най-много да добавя лъжица мед или кафява захар, предпочитам турското пред неса  chef

Kaлa(Bella13)важното е да не се отказваш ... ако знаеш и аз колко пъти се дъних и започвах отначало, ама на сега след толкова пъти почване и наяждане явно ми се събуди метаболизма и сега като се захванах по-сериозно с диетата много бързо отслабвам newsm10

Общи условия

Активация на акаунт