Идва есен плодородна, носи радост безподобна! 14.09 - 20.09

• 6 098
  • 97
  •   1
Отговори
Не ме осени музата тази сутрин, но като видях, че няма тема.. не може така! Много усмивки и радостни трепети момичета и не само тази седмица, а всички следващите седмици и месеци усмивките да не напускат лицата ни Simple Smile

# 1
Привет и от мен,

Алексиана, благодаря за темичката, наистина - нека не само тази, а и всички следващи седмички да изпълним с +++ резултати!!!

Сервирам кафенцето

# 2
Здравейте слънчеви момичета!

Набързо само минавам да кажа едно: Добро утро!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

и да Ви пожелая успешна, заредена само с положителни резултати и емоции седмица и много любов от хората около Вас да получи всяка от нас!

мерси Алекс за седмичната! Как е малкото бандитче?  Laughing Laughing Laughing

Момичета, обичам Ви и се моля за вас, за бебките на Аарвен и Комикс  Praynig Praynig Praynig

# 3
Хайде, една муцунка от бандидчето

И това е усмивка.. да не си почислите друго Simple Smile

# 4
Здравейте и от мен! Алекс голям  сладур!
Пожелавам ви успешна и изпълнена с положителни емоции седмичка!  Hug Hug Hug

# 5
Алекс, много е сладка, една голяма цунка от мен на бонбона!!!

само като я гледам и ми идва да я схрускам!!!!

# 6
Ха добър ден и от мен  Laughing
Алексинче , чудна тема мила , а сладката ухилена муцунка на Съни направо разтапя  Laughing Hug
Хубава и плодоносна седмица на всички  Heart Eyes Hug

# 7
Здравейте мили мами Heart Eyes Първо искам да пожелая на всички успешна и плодородна седмица/месец/
В събота бях отново на фоликулометрия-17мм.По обяд си сложих още един меногон и в неделя вечер 2 прегнила.Доки каза да бебеправим до сряда вкл. и ми пожела да не ми дойде.След тази изчерпателна информация,въпроса ми е прегнила не се ли усвоява за 12-24ч.Нали затова бебеправим до сряда.Предполага се че ову ще настыпи най- късно до сряда, нали така Thinking
Благодаря ви.Стискайте палци за нашето чудо Hugви ,лека седмица

# 8
Здравейте и от мен Hug
Алексиана, благодарско за темичката Hug а тази усмихната муцунка наистина е много сладурска Hug
struni fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
brumbarche  Hug
хубава и усмихната седмица на всички Hug

# 9
Здравейте сладурки Hug
Искам да пожелая на всички ви страхотна седмичка пълна с хубави положителни новини и тестчета.
Стискам палци на всички ,които имат нужда Peace Praynig Hug
Прегръдки и целувки Hug  bouquet Heart Eyes

# 10
Alex, моля те, недей така..... направо ще се разплача колко е сладка е малката Съни! Спомних си за моята Черита, какво пале беше, не можеше да слиза от леглото......
Да я нацелуваш от мен!

Аз май имам проблем; откакто спрях естрофема и утрогестана имам ужасно течение, много силно, бяло, много течно, а съм на лекар чак на 28 и само глупости си мисля .... и се чудя дали на някой му се е случвало? Ох, не зная дали да ида при доки????

Струни, хайде кекс, кекс и дамо кекс тези дни! Желая ти успех  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 11
Привет и от мен,

аз се позагубих малко, но си почивам психически.

Уикенда бяхме на Банско, ето и малко снимки http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=749452& … 874908&ref=nf

Иначе другата седмица ще правим биопсия, а днес пуснахме генетични.

Успешна на всички.

п.с. Натали и аз имах много силно течение, то не е безобидно, не дай боже да се засили и дасе образува инфекция. Пази се и ако искаш пусни единс екрет.

# 12
Мери Ники!

Звънах на доки, но ми казаха де се обадя след 17:15. Пак ще звънна! Сигурно съм настинала!
Боже, уж все се пазя! Спокойна съм, много съм спокойна....... дишам леко, дишам леко

Малко съм уплашена, дано не е сериозно!

Мерси Ники!

# 13
привет и от мен   bouquet
пожелавам ви лека и успешна седмица и много слънчево настроение.  Hug

# 14
Минавам само да ви  Hug вси4ките и да пожелая късмет.

НАтали ,диШай дълбоко, дълбоко.......СПОКО бе маце./ хи хи намери се кой да го каже/

Няма ме напоследък, опитваме се да оргаянизираме една по4ивка бърза с приятели ,да видим Ще ни огрее ли

Общи условия

Активация на акаунт