Идва есен плодородна, носи радост безподобна! 14.09 - 20.09

• 6 098
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Елси,Биогама ( или Биогейм) е протеинов шейк, отврат просто а и ще стана 100 кила от него сигурно ама щом ще ми помогне ще го пия, на опаковката пише ,че е и за бременни жени.
Натали, при мен утре е интересната част, ще докладвам като мине

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 17:35 от krisi1812

# 31
криси, утре теб те чакаме да се похвалиш с най-добрите яйчица!!!

алексиана, кучетата са като никога непорастващи дечица и винаги те радват!!!
Натали, мъжко или женско, кучето си мириши, гледала съм и от двата пола;

а това с ревността е вярно, мъжките ревнуват повече жените  Grinning

Елси, Кали, Струни - на всички ви желая една лека, спокойна и релаксираща вечер!!!

п.п. аз днес поглезих МФ с 2 парчета тортички, хихи, изяде ги и двете за около 5 минутки!

# 32
Elsinor Аз съм добре, ако ми погледнеш линийката ще видиш как усърдно отслабвам, и се моля чудото да ме изненада в това време  Praynig

# 33
Добро утро мили мами.Къде са всички.Няма кафе ,няма закуска.Днес сте се покрили.Бих почерпила,но честно казано незнам как EmbarassedЕ представете си едно кафенце с кифлички например-да ви е сладко Simple SmileПри мен няма нищо ново,както казах след днес започва голямото чакане.Днес вече не ме боли така коремчето-навярно ову мина.Мотонети как мила моя свали толкова килограма-впечатлена съм,нищо ли не ядеш,за колко време постигна такъв резултат?Аз бях 52кг.преди 2 години,от тогава съм 62кг и не мърдам наникъде.Иска ми се поне 5-6 да сваля,ама пуста лакомия.
Нати какво стана с доки,свърза ли се?
Желая на всички приятен и слънчев ден.Да откраднем още малко от слънчевите лъчи Heart Eyes Hug

# 34
Здравейте,мили момичета! Hug Тази седмица още не съм се разписвала.
Много хубава темичка,Алексиана-благодаря!   bouquet Дай Боже да се сбъдне пожеланието й!
Струни,веднага сервирам закуската.

Желая ви хубав ден и много палчета на нуждаещите се!

# 35
Добро утро! Струни ви е представила кафето, днес на визуализация да го караме Simple Smile))
Струни, спорт, мила, за сваляне на килограми и умерена диета, това за мен е правилното. Аз също се бях отпуснала - от 54 - 62 килограма, сега съм 58 и не искам повече да свалям. При мен действа да ги свалям постепенно и да задържам. Първо почнах с един разтоварващ ден в седмицата - само на плодове, не е нужно да е повече от 24 часа. Така свалих 2 килограма и ги задържах, най-важното, без друга диета. После малко фитнес - отначало 2 пъти седмично, сега понякога и веднъж седмично, с прекъсвания от по една седмица и повече, т.е. супер нередовно. Но резултатът е още минус 2 килограма (и то мазнини най-важното), без абсолютно никаква диета. Ако имам дни с наистина голямо преяждане, после правя един разтоварващ ден - или с по-леко ядене, или на плодове до вечерта, и тогава вечеря. Ако спазвам диета, ефектът ще е по-голям, но аз съм решила, че така съм добре!

# 36
Привет, дами, ама как без кафенце.....сервирам го....

Алексиана, аз по същия начин свалих 10кг., като същевременно си бях стегната и в продължение на години си поддържах 45кг.; спрях фитнеса и въобще спорта и за 2 години пак качих грубо 10кг.

В спорта е истината и умереното хранене, ама пустата ми лакомия....

Желая ви един слънчев, усмихнат и много ползотворен ден!!!

# 37
brumbarche страхотно кафе-ще се почерпя.Имах едни опасения че без спорт няма да стане мойта работа,а сега ги потвърдихте.Да се поровя тогава да видя какво ще спортувам ,че фитеса много ми се вижда скучен.Гледах в едно предаване за аеробика в басейн,мисля беше, за бременни.Във Варна има ли такова нещо newsm78

# 38
лятото ходех на спининг, но НЕ е за бременни; представлява каране на колело в различни пози, без да сядаш!!! така се потях..., че можеше едно езеро да напълня...

но бях нередовна ... сега ми се иска пак да започна....

# 39
Здравейте слънчеви момичета!

Аз говорих с доки, каза да се промивам само с вода, ако до петък не намалее, отивам на преглед! Снощи промих, но трябва да мине днешния ден, за да усетя разлика....

Иха, говорите на моята болна тема! Аз толкова се срамувам от себе си - аз съм 24 кг отгоре за 2 години! Бях 56 на 176 височина, сега съм 80 пак на 176! Въпреки, че сега като че ли по добре се чувствам, мисля, че след като родя, трябва да се стегна и да сваля поне 15 кг! отгоре на всичко чак прасците ми са дебели, какво краче имах, глезенче  Cry Cry Cry а сега, като една мамаша съм станала! Ужас, ужас! Не искам да се гледам в огледалото, срам ме беше лятото на плажа..............
Но ще се стегна, ще ходя на джогинг, имам степер, който е поредната безсмислена покупка, но ще започна да го ползвам, имаме колан seven omni .......... не знам си какво, гирички, и куп други подобни ..........
Ама така съм гладна постоянно! Вчера например във Фантастико на кулинарния щанд в Скай Сити Мол си взех 6 вида сладки и ги изядох още в колата! Мъжа ми бе потресен, каза, че ще стана свиня майка  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry и аз му се разсърдих Cry Cry Cry Cry ми какво? А той не е мръднал на кг от 3 години.....
Но ще види той!!!

Много Ви прегръщам и Ви желая усмихнат и пълен с положителни емоции ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 40
Здравейте момичета  Hug
гледам килограми обсъждате  Wink, хм аз си подържах - 52 - 54 доста дълго време, но за година и половина качих цели 10 /е от лекарствата но.../, а сега направо си дебелея, предполагам че е предимно от утрогестана, не че няма иначе защо, но като храна- аз дълго време почти не ядях, сега долу горе пак, но пък менюто е много плодове, е и печени филийки  Embarassed, да ви разсмея обаче - МоЙто Мъж си дебелее заедно с мен, та се смее, че ще си бременеем заедно, само дето мога вече да му дам поне седми месец  Laughing
Елси  Hug
Натали, дано няма нищо сериозно  Hug
struni много стиснати палчета  Praynig
Алексиана  Hug
Мамче, аз макар и след обедно ще си пийна чайче  Wink Hug

# 41
Натали, той и моят мъж е все на едни килограми - ама ги държи малко над 100 Simple Smile)) Добре, че е висок, над 1,90, но пак има за сваляне 4 - 5 килограма. Не мога да се преборя с него обаче, затова мисля да сменя фитнеса със семейно плуване, жалко че куча няма да я пуснат в басейна, или да я скрия под якето Simple Smile)) Ама тя както расте, няма да е за криене скоро Simple Smile))
Сега - ама вие сте бременни, момичета! Затова яжте! Моята колежка на височина 170, забременя 48 килограма и роди към 53 килограма, живи мощи. Е, още не може да се оправи, никаква имунна система, страшно слаб организъм, оттам идват повечето проблеми. Та изкара 9 месеца на кисело мляко и краставици, да не напълнеела случайно...

# 42
http://2.bp.blogspot.com/_pYMOB70zs4A/SZCrHdoyZVI/AAAAAAAABvQ/zJ … s400/IMG_1168.JPG

http://www.euribor.us/champan.gif

Моми4ета, да по4ерпя. Днес правим 4 години брак.

Сига с тия колиграми, 4е ние сме перфектната двойка. Мъжа ми е по4ти 1.90 , към 110 кг, аз съм 1.56, 45кг. Като застана зад него и не се виждам. Оба4е се разбираме перфектно. И напълнях след като поотказах цигарите, а миналата година ходех и на йога и бях станала едно гадже, мани ,мани... Ама сега ме мързи да гледма, а и там има мног упражнения за коремната мускулатура и не мога да ходя по разбираеми при4ини. МОже и да съм глезла, оба4е ако вдигна тежко все оЩе ме наболява корема.

И да се пуфаля, имам едно ку4е на гост, йоркШирски териер, 4ието име е "Глупи" и напълно си отговаря на името. У нас е лудница, ама е весело
Алекс, мног е сладка ку4ана, дуШи4ка  малка.
Натали ,пази се мила.
Маринекс, и ти съЩО.

В понеделник съм на лекар. Аз ли съм темерут 4е не рева, но сякаШ никога не ми се е слу4вало, не знам заЩо го приех така спокойно и като даденост. Разликата е 4е по4нах пове4е да се пазя и да мисля за себе си. Е, удари ме в зъбите, те са ми слабо място и сега съм на антибиотици, възпалени са ми нервите.....Не мога да ви опиШа за какви болки става на въпрос, не можех и да спя.

Хайде 4ао мацки и успехи

# 43
Гери, ами честита годишнина тогава! Любов, страст и разбирателство (не съм сигурна дали могат да вървят трите заедно Simple Smile)), много да те слуша мъжа и да те глези Wink
Хаха, "Глупи" кърти мивки Simple Smile))) Ще заплаша нашата, че ако не слуша, ще й лепна този прякор.
На мен ми писна от фитнеса, от него не ми остават време и пари за йогата...

# 44
  • София
Гери, честита годишнина, мила, пожелавам ти много да те слушка мъжа ти и да ви се сбъдне най-голямата мечта.
Да ви споделя, днес на пункцията бях с едно момиче, правеше инвитро за първи път, толкова надежда имаше в очите и ,а накрая като дойде ембриолога се оказа ,че всичките и яйцеклетки са кухи, направо ми се скъса сърцето, защо трябва да се случват такива неща

Общи условия

Активация на акаунт