Идва есен плодородна, носи радост безподобна! 14.09 - 20.09

• 6 100
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
Ники, тъкмо се бях замислила че не пишеш, но пък всеки има нужда от малко разпускане Hug, снимките са страхотни Hug Много стиснати палчета другата седмица  Peace
Натали, дано не е нещо сериозно Peace Hug

# 16
Здравейте и от мен Grinning
Alexiana адски сладка муцунка Heart Eyes
struni стискам палци този месец да е вашия Praynig
Nataly аз мисля че не е нищо тревожно, но няма лошо да си пуснеш една микробиология Peace Стискам палци всичко да е ок Praynig
nikolina-pikolina адашче с теб май се надпреварваме да скиторим Joy
geripetrowa ха дано ти се уреди почивката, малко разнообразие дава мнооого сили Peace
Мацки желая ви хубава вечер и седмица изпълнена само с положителни емоции Hug Hug Hug

# 17
  • София
здравейте скъпи мои, аз влизам малко късничко да ви почерпя ,че днес на Кръстовден имам имен ден

Окъснях защото днес в 21.00 ч си сложих Овитрел-а и в сряда в 9.00 ми е пункцията.
Стискайте ми палци дано да извадим хубави яйчица , от които да станат още по-хубави бебоци, които да гушкам след 9 месеца

Ники страхотни снимки , Алекс малката куча е супер Hug
Натали не се притеснявай предварително, кажи какво каза док.
Гери, пожелавам ти да отидеш на почивка скоро, има си нужда човек да разпусне

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 23:15 от krisi1812

# 18
Привет мацки Hug

Alexiana,благодаря за темичката ,дано я напълним с много положителни емоций и разбирасе и много положителни тестчета  Hug Hug

krisi1812 -ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН мила,да си жива и здрава и пожелания за хубави яйца,после за хубава бременност и хубави бебоци newsm17 preggo  ylinfant стискаме палци

Ники,много хубави снимки -дано сте си изкарали добре Hug

struni-този месец е твоя fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

geripetrowa - travel

ако съм пропуснала някой да ме извини  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 19
Привет и от мен, дами,

да сервирам малко закусчица ....

Николина-пиколина, благородничко ви завиждам, че сте се разходили и сте си починали малко!
Криси1812, ще стискаме палчета да ти извадят най-хубавите айцеклетки, които ти да топлиш през следващите 9 месеца!
Натали, дано се окаже съвсем лека настинка!!!

извинявам се, че не ви споменавам всички поименно, но ви желая един хубав, лек и много успешен ден!!

# 20
Добро утро и от мен  Hug
brumbarche, голяма закуска си сервирала Hug
Криси1812, честит имен ден на патеричка   bouquet, моето пожелание е да се сбъдне твоята най-голяма мечта  Hug
Мотонети  Hug
хубав и усмихнат ден днес, а аз ви пожелавам след няколко години всички момичета щастливи да изпращате първокласници Hug  bouquet

# 21
  • София
Добро утро и от мен , мерси за закуската и кафенцето Simple Smile
Мерси за пожеланията
Днес се чувствам като кашалот, корема ми е огромен, но съм доволна ,че утре е пункцията, колко време чаках този момент  newsm44
Док. ми каза да пия Биогама и много вода около 3л. на ден, което щяло да намали течността в корема ( много гадна тая Биогама да му се незнае ама си я пия и си свиркам) и това прави кашалотското усещане още по- силно Simple Smile
 Днес ще полежавам май цял ден, за да си пазя 20-ината яйчица да не ми се спукат, дано се включите по- късно и вие за да не умра от скука

# 22
Добро утро! Благодаря за хубавите думи, само да ни е здрава малката глезана. Расте и хитрее с всеки ден, вчера правихме втора ваксина. Ние имаме билети за Барселона, една седмица, и трябва да оставим малкото диваненце тук  Sad Да можеше, щях да отложа полета, честно.. Мислехме да я водим на курорт при нашите, но се опасяваме, че там има друго куче, да не е опасно за нея. Затова ще я гледа свекървата! Ще дойде една седмица да живее вкъщи. Тя се съгласи, но на мен ми е гадно, аз съм на принципа който има куче, да си го гледа сам!
Иначе малката хитруша видимо има симпатии към мъжа в къщата, не е глупава тя! Винаги при него ходи да се закача, целувки му раздава, голяма лисанка. Скоро ще почна да ревнувам Simple Smile))
Криси, късмет, мила, стискаме палци за успех!
Струни, значи си имате програма, няма да скучаете Simple Smile))
Гери, добре ще ви се отрази почивката, ходете!
Натали, иди на лекар за успокоение, но няма страшно.
П.С. Като гледам малката куч, така ми се иска да имаме поне и едно детенце, представям си какви грижи и любов ще му дадем... От октомври трябва да се задействаме сериозно по въпроса.

# 23
Здравейте момичета кокичета,

аз не успях да се свържа с доки вчера, звънях 4 пъти, но уви..............
ох, днес пак ще се пробвам до обяд и ако не стане ще ида!
Криси, стискам ти палци мила  Praynig Praynig Praynig Praynig и наистина пий много вода, водата е живот..... и да кажеш утре как е минала пункцията!  Praynig Praynig Praynig
Геринка иди и си почини, така трябва, и с нови сили заредена пак ще се настроиш за опит  Hug Hug Hug
brumbarche мерси за вкусотийките, както съм гладна.................
Алекс да ти кажа, моята Черита само баща си признава! Ужас, аз я храня, грижа се за нея, къпя, чистя, но тя си пада само по него, дори го ревнува, не ми дава да го прегръщам, я ме е прегурнал я е скочила отгоре ни и започва за говори нещо, ама нервна, ужас, все едно и го вземам..... Така прави и с баща ми! Отгоре на всичко мъжа ми като излезе и тя започва да реве, да го търси, от едната тераса до другата и когато разбере, че го няма, ляга пред входната врата да го чака! Страшно е привързана към него.....
Това са женските голдъни - имам една приятелка и нейната така прави....

Момичета, аз вчера работих до 19.00 и ужасно се изморих, снощи не ми се ядеше от умора, корема ми гореше вътре, чувствах се зле, не съм спала цяла нощ, въртях се, ставах, чак към 5 съм заспала и сутринта естествено се успах!
Трябва по-леко да я карам!

Мили, желая Ви весел и усмихнат ден! Моля всички, чиито имена не споменавам, да ме извинят, всички еднакво Ви обичам......

Хайде на многото яйца, ембита и бебоци тази есен......

Прегръшам Ви! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 
love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 24
Натали, защо се преуморяваш така, почивай си повечко Hug
Алексиана, така  е кучана нормално да има симатии към съпруга ти Grinning моето зверче е мъжко и макар мъжо да го разхожда, ревнува повече мен Wink

# 25
Ей, много са умнички тези душици. Аз обаче стратегически исках женско куче, от мъжкото щеше да ревнува Wink Така две мацки си е по-добре!

# 26
Алекс, голяма си сладурана -....... стратегически..................

Мъжките малко миришат като че ли! Въпреки, че моята Черита мирише на мокра кокошка всеки път като я изкъпя, което в дъждовни дни е 2 пъти дневно, и я пръскаме с кучешки дезодорант..... И става мома англичанка. Понякога и връзвам и панделка, но тя не обича, иска да е естествена???? Ау!
И устите им мирашат на кучетата - затова всяка вечер и давам по един дентал кучешки! Ох, искам и аз пак малко пале........ много е интересно!

Не мога да разбера хора, които не обичат животни, и като вземат да се превземат по улиците, да се пазят, да охкат, да пъшкат.......... ей, ужас направо! То домашно куче бе, да не е улично! И мен от уличните ме е страх, ама колко съм бойна когато нападат Черита, въртя каишката и викам "чиба, чиба....." Мъжа един ден ме гледал и се смял..... а детето ми искад да хапят помиярчетата гадни.... къде така, я!

Пак чакам да ми се обади моята доки.... Ох, дано, че и ако днес не се обади, ще ида до клиниката.....

# 27
Здравейте мили мами.Аз чак по следобедно се включвам,но днес се вихрих вкъщи newsm75 newsm79 1dishes.Следобеда поработих и вече съм свободна Алекс,Мима,Мотонети и всички коитопропускам Heart Eyes HugМного ви благодаря за стиснатите палци и че ме мислите.Дано,дано,дано да ми е месеца вече.Ние с милото усърдно бебеправим всеки ден по часовник,дано плувците му да не са в отпуска.Днес и утре за по сигурно ще действаме и после почва великото чакане.Днес обаче имах доста силни болки ниско долу,можеби така като преди цикъл.Дали това е овулация newsm78Ох,незнам дано това да е нашия месец.Вече дори не ме плаши толкова мисълта че може да са две-само да е станало Praynig
Ще се почерпя от кафето и закуската,че имам страшен апетит напоследък,сигурно ото стимулацията.Приятна вечер на всички,успех на всички които имат или на които им предстоят процедури и дано се запишем в отчетни по скоро Hug Hug Hug

# 28
Привет и от мен момичета  Hug
Струни стискаме палци  Hug
Криси успех и тук мила  Praynig Но искам да те питам каква е тази Биогама която пиеш newsm78 не съм чувала  newsm78 Притесних се да не пиеш БиЗогама   newsm78
Кали как си душицо  Hug
Маринексчето-кексчето де се дянааааа  Heart Eyes
Нати аз мисля че няма да е сериозно течението ти но за да се успокоиш обади се на док  Hug
Миммааа как си ти мила  Hug
Джулииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прегръдкааааа  Hug
Мотонети и ти нищо не казваш-как си как я караш Hug
Всички останалиииии огроооомна прегръдкаааааааа  Hug Heart Eyes

# 29
Елси, ти кога почваш със стимулацията, че нещо ти изгубих дирите напоследък?
А Как ли е минало при Криси?

Ох, на всички стискам палци!
Струни, боли те от ову! И мен така ме е боляло когато бях на клостилбегит! Дано се оплодите!!! Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт