Идва есен плодородна, носи радост безподобна! 14.09 - 20.09

• 6 104
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
Честито,Ралка.Това са добри новини HugИмаш силно стиснатите ми палчета,ще се моля за теб.Ти мило много заслужаваш вече щастие,както и всичко други междругото. Hug Heart Eyes
А за моя вьпрос значи да си почакам поне датата около цикьла и после да мисля за тестове.Сложиха ми 2 амп. прегнил 5000 на 13-ти вечерта,което беше и 13-ия ден от цикьла.Ще си почакам до кьм 30-ти Rolling Eyes
Приятна почивка на всички и повече бебеправене Heart Eyes

# 91
Стискам палци на вси4ки

Утре съм на сгледа с дофторите, да "обсъдим положението"
 Praynig, дано да има добри новини.
Стискайте ми палци, 4е напоследък са ме нападнали едни странни неразположения,  не ми се говори. Няма да ме тръШне някой обикнове грип, 4е да си стоя у нас, а то възпалени нерви на зъбите, врастнал нокът, възпалил тъканта около него, хвър4и гной, боли  ooooh!, за момента положението е овладяно с ихтиолова паста, ако ме повтори, отивам д го вадят, и като за капак на 22 отивам да ми махат липома от гърба. Е кво пък, някои сме се уредили, то квото мразиШ това ти се слу4ва, а най мразя да виса пред кабинети. Напоследък ми е хоби, помага  ми да си доразвия дебелината на нервните клетки . Ако някой ходи на псхоаналитик за овладяване на гнева и изграждане на търпение, да заповяда в Испания и да се предбори със социалната им система  #2gunfire..което важи и за всяка друга европейска страна, от легендите , кото съм слуШала....

Хайде, мацки , спорна и доходна и вси4ко най най на бебеправеЩите, бебенаправилите и на тези ,които 4акат на нисък старт.
 Hug за вси4ки.

# 92
  • София
Добро утро, кафенце и лека закусчица?

Аз тази нощ си я изкарах в почти будно състояние , не спряха да ми препускат разни мисли из главата, надявам се днешния ден да бъде един отнай-щастливите за мен , дано ембриончетата ми са добре и днес да си ги прибера на топличко за следващите 9 месеца  Praynig
Гери,миличка, съжалявам за това ,че трябва да висиш по доктори и то за толкова много неща наведнъж. Пожелавам ти само добри новини  Hug
Натали, отшумяха ли болките при теб, мислих те много тези дни

# 93
Криси благодаря за кафенцето и закуската  Hug
Крис ,ще ти стискам силно палци всичко да е ОК  Praynig Praynig Praynig
Момичета имам въпрос.......?Възможно ли е от от свещичките (gino-daktarin) да ми закъснява  newsm78 , по принцип последните няколко месеца съм като часовник на всеки 28ми ден ми идва,но сега .........няма никой  Joy Joy
Лек и усмихнат ден , ще се видим довечера в новата тема  Hug Hug Hug

# 94
Krisi много благодаря за кафенцето и закуската ще се почерпя.
Гери много неразположения са тисе натрупали.Дано по бьрзо да се отьрвеш от тях и от докторите и да те трьшне някой прост грип че да си почиваш вкьщи(нали това искаш) Hug
Цеци аз не мога да ти помогна,нека се включат по опитните и да кажат.Дано е на хубаво Heart Eyes
Аз да ви кажа от 3-4 дни имам точно ПМС,но работата е там че трябва да не ми дойде кьм 28-30.Обикновено ПМС имам 4-5 дни преди това.А сега много ми е рано още за ПМС.Може ли да ми дойде по рано newsm78 ову беше кьм 14-15.Има още време а ме боли сякаш утре ще ми дойде.Май много се втилясвам Hugви приятна почивка на почиващите и лека работа на работещите
ПП:А защо няма нова темичка

# 95
  • по света и у нас
Здравейте,сладурани!Зная,че се поизгубих напоследък,но имам нужда от съвета ви относно спермограмата на съпруга ми.Правена е на 4 ден.

Обем – 2.5 мл
Rh–8.5
Втечняване– след 20 минути

Подвижност след 60 мин–активноподвижни–20%
                                                   –средноподвижни–10%
                                                    –подвижни 10%
                                                   неподвижни–60%

Подвижност след 180 мин––активноподвижни–10%
                                                       –средноподвижни–10%
                                                        –подвижни–10%
                                                        –неподвижни–70%
Брой на сперматозоидите–13 200 000/мл

Епителни клетки–редки
Левкоцити–различни
Бактерии–някои
Сперматогони–няколко
сперматоцити–различни
сперматиди–различни

Морфология

аномалия на главичката–60%
аномалия на опашката–5%
аномалия на? 21%

Нормални–34%
С аномалии–66%

Ще ви напиша и резултатите от последвалите изследвания:
FSH_1,8         реф.стон/1.4–18.1/
LH –1,5                     /1,5–9.3/
TEстостерон 273,2             /241–827/

Моля,дайте си мнението да задълбаваме ли и да продължим ли с изследванията.Досега проблемите бяха все при мен и изведнъж този мъжки фактор ме изнанада.Лекаря каза че била нормална??? Rolling Eyes Просто мъжа ми произвеждал по малко сперматозоиди? newsm78 Да му вярвам ли?

# 96
  • Някъде там...
Дора, не е отличник, но не е и чак толкова зле. Бих ви посъветвала да повторите спермограмата и тогава да се вадят изводи. Ако резултатите са подобни, посетете андролог-уролог. Все пак подобна спермограма намалява шансовете за нормално забременяване.  Peace Нашата беше мнооого по-зле и за съжаление такава си и остана дори след проведена терапия.
Хормоналните резултати е добре да ги погледне ендокринолог, за мен е притеснително, че всички стойности са на долна граница.
krisi1812, успех! Пожелавам ти догодина да си имаш като моята лентичка.  Hug

# 97
  • София
Благодаря ти Жабче, чул те Господ и аз си мечтая и се  Praynig за линийка като твоята
Имаме си нова седмична темичка :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430117.0

Общи условия

Активация на акаунт