Идва есен плодородна, носи радост безподобна! 14.09 - 20.09

• 6 104
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
  • близо до София
Здравейте милички!
Липсвате ми въпреки проблемите и от време на време попоглеждам.
Ние сме по-добре. Синът ми тръгна на училище, на 25.09. имаме час в детска кардиология за още един преглед. Дано всичко да е наред.
Аз също се поуспокоих и най-вероятно ще започнем и процедура по дълъг протокол. В петък съм при док.
Вчера ми се обади една приятелка. Била  ме сънувала. Присънила и се Богородица и казала, че за да имам дете трябвало да ми се подари Богородица. Тя наистина взе че ми подари и ми пожела да имам момиченце и да го кръстя Мария. Незнам какво да мисля.

# 46
  • София
Силви много се радвам ,че детенцето ти е добре, дано повече да няма поводи за притеснения.
Пожелавам ти това, което ти е казала приятелката ти да се сбъдне в най-скоро време  Hug Praynig

# 47
Здравейте сладурчета  Hug
Записвам се пак със закъснение в новата темичка,дано донесе на всички много късмет и много положителни емоции.
Да ви се отчета.... какво стана с моите изследвания.......Candida  Sick ,док днес ми изписа противогъбични хапченца и свещички ,и след цикъла пак ще ги повторя ,дано се оттърва бързо от гадините  #2gunfire
Лека вечер на всички желая,сега почвам да чета какво сте изписали за тези 3 дни... Hug

# 48
  • София
Добро утро, поспаливки.
Сервирам кафенце за събуждане, мене нали ме тресат разни мисли и съм будна от  6 ч.
Пожелавам ви успешен и чудесен ден

# 49
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник на софиянци и Честит имен ден на всички, празнуващи днес  bouquet
Гери, честита ви годишнина, много щастливи мигове ви пожелавам Hug  bouquet Хм, посмях се с твоето гостенче Hug
krisi1812, благодаря за кафенцето Hug, стана ми мъчно за това момиче  Sad 
Силви, радвам се че синът ти е п-добре, дано на  25.09 имате само хубави новини  Peace, а за това което е сънувала приятелката ти, мисля си че е хубаво, аз като тръгвах за процедура Розали ми връчи един щъркел за късмет, а една приятелка ми даде кръст от Божи гроб, какво ми е помгнало не знам, но си имах две талисманчета и две приятелки, които непрекъснато ме мислеха. Много късмет на процедурата Peace
cecitooo , дано бързо се отървеш от гадинките  Peace новия ти аватар е много сладък  Hug

# 50
Добро утро,приятелки! Hug
Честит празник,софиянки!Честито и на всички,носещи прекрасните имена Вяра,Надежда,Любов!
Нека запазим Вярата,възкресим Надеждата и не погубваме Любовта!

Благодаря за кафенцето,Криси! Heart Eyes
Силви,хубави новини носиш,радвам се за което.Прегърни твоето голямо момче.Сънят на приятелката ти според мен е знак.Вярвай,мила-Богородица ще ти дари момиченцето. Praynig

Цеци,бързо да изтребваш манатарките и скоро на ринга! Peace

Честита годишнина,Гери!(на патерици)
Любов,Приятелство и Дружба и път,осеян с алени цватя-това за спомен Ви желая!
Бъдете най-щастливи на света!

# 51
Добро утро мили красавици!

Мерси Крис за кафето, ама ти да си почиваш, чу ли? Сега трябва да се отпунеш и да се настроиш да приемеш най-красивите и палави ембита! И да им говориш! Аз все ги милвах, особено втория път, казах им, че ако пак се провалят, много ще им се разсърдя!  Но иначе все си ги галих и им говорих, и сега понякога си галя тумбака и му говоря на бебо! Вчера дори си направих един тест за пола, има го по форумите и излезе момиче! А аз имам чувството, че ще е момче! Няма занчение, Крис да пишеш какво става! Hug Hug Hug Hug
Геринка, честити Ви годишнина! И от мен имаш пожелания за много любов и каквото си пожелаеш!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetАма си голяма скица,... хахах Глупи..... яко! Hug Hug Hug
Алекс, Кали, Цеци, Силви,Мамче, всички останали,  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Желая Ви весел и усмихнат ден!

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 52
Добро утро сладурчета  Hug
Благодаря за кафенцето Крис  Hug
Честит празник на всички именници днес   bouquet
Мамче дай да те гушна силно  Hug Hug Hug
Кали как си миличка   love001
Аз днес съм от 11ч на работа,и се наспах добре до 9ч  Wink
Гери честита Ви годишнина миличка,да се обичате и уважавате още дълги години   Hug

Гуш на всички от мен,лек и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 53
Добро утро! Днес едвам едвам си отворих очите, така ми се искаше да си остана в леглото! Но малкия дзвер почна да църка още около 7 сутринта, пък вчера си легна към 1...Все повече дивее и зверее, ще види сега като я пратим за една седмица при голямата леля Лора и лошата котка Бригита, дали там така ще се пери така. Аз й се карам и тя ми се кара, не остава по-назад, много е смешна с нейния бебешки лай, ама ще я отучвам от тези номерца...
Криси, стискаме палци! Вяра, Надежда и Любов ще ти донесат късмет Wink

# 54

Здавейте, банда   bouquet
Хубав ден ви желая, и още по-прекрасен завършек на седмицата !
Късмет и стиснати палци на всички, които имат нужа от това  Flutter

Честита годишнина, Гери !
Бъдете щастливи и се обичайте, както в първият ден !

Цецито, започвам да си мисля че тази Кандида е рецидив  Rolling Eyes
Дано се отървеш от нея. А от кой вид е? Албиканс ли?
Предполагам ти изписват и антигъбични глобули, че само с лекарства и
антибиотици си ги развъжаш още повече. Досадна работа са тези гадини  ooooh!

Силви, радвам се, че при вас нещата се нормализират.
Дано всичко мине по мед и масло, както се казва.
Ще чакам с нетърпение новината за Мария  Heart Eyes Heart Eyes Hug Praynig
Целувки на твоят юнак. Здраво момче е той  Simple Smile

Честит празник на Софиянци Simple Smile
Честит имен ден на всички, които празнуват днес !
Да сте живи и здрави, и много, много щастливи !

# 55
Добър ден и от мен котанки  Hug
Най сетне намерихме жилище и сключихме договор .Голямото местене на катуна ще е другата седмица .За съжаление от нерви и притеснение си докарах ужасни контракции , вчера вече се изплаших.Сега лежа и почивам , не смея чиния да вдигна дето се казва.
Гушкам всички и стискам палци на тези в нужда. Hug Praynig

# 56
Black_rose здравей миличка  Hug , док ми изписа микомакс (на мъжо също) и свещички обаче незнам точно какви,този път няма да пия антибиотик  Peace , и след като ми дойде ще повторя курса и ще отида док да ми сложи Гиназол  Peace , ами док каза, че съм от жените, които са предразположени към тези гадини  #2gunfire
Маринекс, моляте много да се пазиш миличка   Hug , и ние на 30 се изнасяме от тази квартира и отиваме в по-голям и по-хубав апартамент  Peace , само като си помисля за пренасянето и лошо ми става  #Crazy
Чао гугутки ,отивам на работа  Hug Hug Hug

# 57
Маринекс, лежи и си почивай повечко, дано минат тези контракции. Радвам се че сте намерили ново жилище, за местенето не се притеснявай толкова, лека полека ще се справите, май по-скоро мъжо ще се справи Hug
ЦецитоHug
Алексиана, твоята сладурка май се опитва да се налага  Grinning Hug

# 58
Маринекс, ЧЕСТИТО Simple Smile
Сега полежи малко и се пази  Grinning

Цеци, предполагам че знаеш, но аз да си кажа  Laughing
Глади си бельото, пери го ако трябва с интимен гел
 (когато аз бях загазила така правех, да не е със сапуни или прах).
Верно, досадно е, но помага.
Носи памучно бельо, без някакви изкуствени съставки.
Това ми е казвано и от лекари, та не е моя измишльотина  Crazy

# 59
Добро утро, дами
Благодаря за пожеланията,много сте мили4ки

ДА 4естия и аз на вси4ки с имената Вяра, Надежда и Лубов.... мног Щастие .

МАринекс, пази се.  Naughty

Силви, да се оправя товето детенце и на 25.09 само хубави резултати.
Цецито, успех  в битката, и да  ви е на късмет в новото жилиЩе.

Алекс, Натали, не се смейте. Името на ку4ето си е така" Тонто", на това първо е реагирал, така са го кръстили. Ще взема да ги снимам и дави ги покажа, такива са сладури, не мога да има смогна , всеки иска внимание, да го галиШ, да го гуШиШ. И двамата са злояди, оба4е сега като сложа вода или храна настава бой. Имат един изкуствен кокал, от някакъв животински суброгат ...Джината с месеци не го поглежда, той  го набарал в коШа с игра4ките и сега се преследват за този прословут кокал и го разнасят насам натам,все едно живота им заивиси от това. СноЩи легнахме късно, обикновено ме будят в 7, от всяка страна по едно псе, едно ме бута с лапа, другото с нос. и искат да излизат. Днеска се опнали ми ти косматковците като бейове в харем и ни вопъл ни стон, само попоглеждат с половин око Ще стана ли или могат да продължат да прихъркват, направо ме изумиха.

Аз в понеделник съм на доктор. Ама така не ми се ходи.... направо не е за вярване. ДО пред иедин месец ако имаШе кака да ме оставят в болницата за целия опит Щях да съм най Щастлива.   А сега ми е едно 4оглаво....И ако ме насро4ат за декември, мисля да си поговоря да го оставим за януари, май май оЩе ми е рано за опит номер2 ,вие какво Ще ми кажете.

Айде, да се изнасям на тръстиката.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт