Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 849
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Хилоу от мен Hug И веднага да се поФаля - вчера вечерта бях 66,300 което означава че явно туй 68,100 си е било вода, ама вечера успях да удържа до края на лунуването на малко айрян и резултатът от понеделник сутринта е -1,8 кг - екстра! Peace Вчера го броя белтъчен ден щото ядох няколко ядки и пих айрян, днес ми е трети ден от диетата и съм на кисело мляко и краставици, утре - на варени картофи с малко сол и много лимон и салата от домати Party Ама много я харесвам тази диета - хем си ям това дето го обичам (изключение прави само сладоледа Mr. Green) хем си слабея Whistling

Kaлa(Bella13) аз реших да не пия нищо допълнително за отслабване и да опитам само с диета и пешеходене колко мога да сваля. Мисля ако попадна в голам застой тогава да включа тежката артилерия - добавки за отслабване и по-здраво кардио Laughing А иначе аз проблеми с разхлабване нямам - като пийна едно кафе и изям няколко домата на гладно и съм първа посетителка на ВЦ-то. Още от бременността си знам, че когато задържа вода, за отводняване най-много ми помагат сушени кайсии  Peace

Успешен и диетичен ден момичета Hug  bouquet

# 76
  • София
..... -1,8 кг - екстра! Peace Вчера го броя белтъчен ден щото ядох няколко ядки и пих айрян, днес ми е трети ден от диетата и съм на кисело мляко и краставици,......

Браво за минусчето! Hug

А, значи като си хапна ядки, когато съм на таратор, не е голямо прегрешение? Аз го водя за тотално нарушаване на диетата...А то не било така. Grinning
Еййй , не мога да откажа ядките и това си е! Както хората не могат без сладко, така аз съм пристрастена към ядките... Rolling Eyes Позволявам си 1-2 седмично.

Чай за разхлабване, все още не съм включила. И аз като galateia , исках да пробвам само с диетата. Може би като започна да спортувам от средата на следващия месец, ще пробвам и чай. Ще реша после.

Днес съм на таратор и евенуално тиквички на обяд.
Успешен ден ! Peace

# 77
Добро утро, днес лунува ли се? Не беше ли вчера . Ако се смята, че ще си хапвам диня цял ден,значи и аз ще лунувам

# 78
лунуването беше вчера Simple Smile но динята е добър вариант. аз днес още не съм хапвала, защото сега станах , но дано съм на мляко - чувствам се подута...

# 79
привет и от мен,добре се справяме май,като се има предвид,че сме малко, ама сме силни. Аз днес съм на салатка, не мога да се откажа от солетките и сладоледа. Какво да направя. Аз отвреме на време включвам зелен чай.
Успех на всички дружки.

# 80
  • Варна
Здравейте момичета Wink
Аз започвам от утре.Нямам много за сваляне,две-три кила,но много ме дразнят Close.по корема са и по бедрата,естествено Confused

На всички желая много късмет,в свалянето на килцата Hug  bouquet

Галатея,това за кайсиите не го знаех Thinking.и аз задържам множо вода и инфото ми е полезно Peace Благодаря  bouquet

# 81
  • Варна
Пак съм аз Mr. Green

Да питам,в нечетните дни,може ли да се кара на тараторче newsm78

# 82
Пак съм аз Mr. Green

Да питам,в нечетните дни,може ли да се кара на тараторче newsm78

може Grinning

И да кажа, че мен вчера кантара тотално ме срази - може ли в понеделник сутринта да съм 68,100, а днес (четвъртък) сутринта да съм 65,100 - тъй и не разбрах къде изчезнаха 3 кила newsm78, щото и с лунуването попрегреших, а и диетката с шепа ядки Shocked е, не че се оплаквам, де ама се чудя Rolling Eyes разликата в ханша ми е -1 см, в талията - 2, а бедра и всичко останало не е мръднало Confused хмн, не съм си мерила гръдната - може от дам да са трите кила Mr. Green

# 83
Привет на всички:) Аз се завръщам на диета1, защото с останалите нищо не направих, а малко взех да се отпускам. От днес наобед започвам начисто и с нови сили и воля:)))))))

До скоро! newsm51

# 84
Еее,саформяме се солидна групичка  Hug

И на мен ми трябва много воля тоз път,а и трябва да намаля количествата,защото с наяждане при мен май не действа  Rolling Eyes

Галатея,само можеш да се радваш...дано ги задържиш  Peace

Ани_4ка, важното е да са налице минуси пък дори и с леки прегрешения   Peace

Аз не меря сантиметри  Rolling Eyes

Успех и много воля  Peace

# 85
Привет на всички:) Аз се завръщам на диета1, защото с останалите нищо не направих, а малко взех да се отпускам. От днес наобед започвам начисто и с нови сили и воля:)))))))

До скоро! newsm51

Добре завърнала се и успех newsm10

# 86
  • Варна
Здравейте Wink
Аз започвам от утре Embarassed
Мой много близък,има днес рожден ден,и ми се прецака началото.
Днес се мерих и теглих ,при височина 153см Blush съм 53 кг ooooh!
Галатея,чуден резултат Shocked.то ако така се сваля,на мен ми трябва само седмица Whistling

# 87

"Добре завърнала се и успех "newsm10

Благодаря:) Като си наруших режима и веднага резултата беше - затегнат стомах. Затова днес си купих Лаксена от аптеката. Препоръчвам го, на билкова основа е и не предизвиква колики като зеления чай;)

Отивам да джуркам салатка   chef

# 88
Са_ш, за съжаление при мен сигурно го няма....а какво съдържа и какво пише в приложението?По състава може да се намери нещо подобно:)

Таз вечер съм на тараторче...и само им сложих масата и уфейках тук,че много ми се прияде нещото  Crazy

Лека  Sunglasses

# 89
аз днес целия ден изкарах на една праскова и един айрян, просто цял ден обикалях и нямах време за ядене, и съм много доволна от себе си (само днес де хахаах)

Общи условия

Активация на акаунт