Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 832
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Галатея, ооо не се отказвам...не искам да изглеждам така,както сега(вече по-добре де)...имах си извинение,но вече няма мърдане...аз не толкоз се издънвам с количествата,а с видовете храни,но от понеделник пак съм на тараторче  Peace

# 106
  • Sofia
Благодаря ви много за посрещането! МНого ме трогнахте. С такава подкрепа ще ми е мн. по-приятно, а като се споделят и резултатите е доста стимулиращо. Дано да издържа!
Браво на Галатея!!!Ще ми се скоро и аз да се похваля с резултати. Praynig
От утре започвам и аз, не знам как ще издържа. Плодово-млечните дни ми се струва , че ще ми е гладничко.
Виждам, че си хапвате и диня. Тя не е ли много калорична? Скоро четох, че гликемичния и' индекс е мн. висок и затова от нея не се отслабва. Може и така да е , защото в началото на лятото се тъпках здраво с диня и не отслабнах никак, даже май точно по това време трупнах 1 кило, въпреки че плодове  в 99% ям само на гладно, не за десерт-тогава винаги се дебелее според мен.
Исках да ви питам също така плодовете през деня може ли да са различни, или е желателно ако започна с праскови, да продължа с тях? И може ли веднъж да редувам плод с к. мляко, а на др. хапване зеленчук или трябава да бъде само плодов или само зеленчуков ден.
Предполагам, че ако беше така, щеше да е споменато в диетата, но питам за всеки случай?
И последно, колко кофички най-много мога да изям за 1 ден? Има ли ограничение?
Поздрави и успех ви желая от сърце. Peace

# 107
Виждам, че си хапвате и диня. Тя не е ли много калорична?

Ами калорична е ама аз я обичам и не искам да изпускам сезона й Rolling Eyes

Исках да ви питам също така плодовете през деня може ли да са различни, или е желателно ако започна с праскови, да продължа с тях?

Желателно е да продължиш с тях Peace

И може ли веднъж да редувам плод с к. мляко, а на др. хапване зеленчук или трябава да бъде само плодов или само зеленчуков ден.

Не е препоръчително да смесваш в един ден плод и зеленчук, дори плода или зеленчука за деня е добре да баде един и същ Grinning

И последно, колко кофички най-много мога да изям за 1 ден? Има ли ограничение?

Ами мисля, че няма и аз по време на първото ми пазене на диета 1 похапвах повечко млекце - около 4 кофички, но сега ям по 2, просто не ми се яде повече  chef

Лека вечер и успех с диетката Hug

Галатея, ооо не се отказвам...не искам да изглеждам така,както сега(вече по-добре де)...имах си извинение,но вече няма мърдане...аз не толкоз се издънвам с количествата,а с видовете храни,но от понеделник пак съм на тараторче  Peace

аз от понеделник ще скокна в лунната и въглехидратния ми ден по нашата диетка ще го направя плодов, във вторник ще се пробвам на вода и айрян а в сряда на изварка и домати Party

# 108

аз от понеделник ще скокна в лунната и въглехидратния ми ден по нашата диетка ще го направя плодов, във вторник ще се пробвам на вода и айрян а в сряда на изварка и домати Party

Колко пъти се лунува  Shocked ама си и хапвате разни неща....аз гледах темичката веднъж и само вода мислех,че се пие  newsm78
Май пак трябва да надникна там да се осведомемя  Mr. Green

За Новата Тема май е добре да се добави за еднотипостта на дневната 'дажба'  Wink  

Лека  Tired

# 109
  • Sofia
Галатея,много благодаря! Hug
Така и предполагах, че  за добър ефект трябва да са еднакви плодовете , същото се отнася, предполагам и за белтъчните и въглехидратни храни- да са еднакви обед и вечер, нали?

# 110
Марги, идеята е-ако обядваш домати със сирене, да вечеряш същото в белтъчен ден.
А аз се чудя какво да правя с лунуването- незнам как ще се отрази...на тази диета...а кога точно е следващата фаза?

Хайде лека нощ и до утре Simple Smile

# 111
Добро утро  Flutter

Майстоунзоун, във вторник е Wink
Ето това копирах от лунната тема:
 Лунната диета е цикъл от 4 фази. Всяка фаза трае 24 часа или едно денонощие! Начинаещите в курса могат да спазват само една от четирите лунни фази.

По време на прочистването може да се косумират течности. Препоръчително е те да бъдат вода, чай и горчиво кафе. Както знаем от предишните ни срещи при силен глад и неразположение може да изпиете чаша фреш или айран.

Хубаво е да се подготви организма като деня преди започването на лунната диета приемате по-леки храни.

Задържането на свалените килограми не е лесно, но това в никакъв случай не го прави невъзможно! Деня след лунната диета отново консумирайте лека храна.

Марги, да така е...избираш си за дена 2-3 определени неща....т.е. в млечен ден таратор цял ден(мляко и краставица); в блетъчен/въглехидратен ден - плода за деня е един и същ, също обяда и вечерята  Peace
Хубаво е да не са много подправени храните и да са варени или печени!!!

Това се сещам засега  newsm78

Успешен ден  Peace

# 112
  • Sofia
Kaлa(Bella13) , мерси  bouquet

За сега съм абсолютно стриктна, спазвам часовете . Тъй като ми е 1 ден карам на кис. мляко с 1 праскова, с краставиците следващия път, иначе няма да издържа. Сутринта изобщо не бях гладна, чак сега чувствам глад, и то след като съм се "наобядвала". Но не съм спала много и плувах сутринта, нормално е. Мъжът ми ме изкушава с разни вкуснотии, мисли ме за луда, но аз съм решила този път да не се поддавам. Ако много огладнея вечерта след 19:30, лошо ли ще бъде да хапна още малко мляко, без плод? Не мога да заспивам когато съм гладна Sad
 Направила съм си  ментов чай с лимон и се наливам, за да се чувствам по-сита .
Това е засега от мен!

# 113
хей сладурки, привет и от мен Wink аз пак се поуспах ...и пропускам закусчиците, ама всеки ден ставам рано за работа - немога да си го причиня и уикенда-айде извадих дебелата книга с многото извинения newsm53
Вие какво папкате днес? Аз ще съм на домати със извара...
а Марги, киселото мляко с праскови е много добра комбинация- и аз мн го обичам Simple Smile
Някой няма ли да се похвали с минус-4е -за стимул Wink)
Хайде до после, милички!

# 114
здравейте,милички. аз за около седмица с диета 1 мога да се похваля с -2кг , но си имам няколко прегрешения със сладки неща и газирани напитки. като цяло се старая да папам само мляко, краставици, прасковки и понякога пилешко месо. аз имах за сваляне към 4-5кг и за това ми е по-трудничко. обиколките не ги меря мн редоовно мисля ,че само талията и ханша са с по минус някой друг сантиметър

# 115
  • Sofia
Много съм гладнаааааа Sad, но удържах засега фронта . Пия топла вода  в пристъп на вълчи глад  и помага временно. Ако не мога да заспя както снощи, ще хапна още малко кисело млекце. На вечеря изядох малко повече от половин кофичка мляко+1 праскова, а останалата част направих на айран да ми се запълни стомахчето. ПО-добре е така Peace
Чакам с нетърпение утрешния ден с белтъчната храна. Мисля да хапвам пилешка пържолка+краставица в 12 и в 19,30.  chef
Пожелавам много минусчета на всички и най-вече дано после наистина да се задържат свалените кг. Аз може би ще направя само 1 диета, защото имам да свалям 4,5 кг. Плувам всеки ден и се надявам в комбинация с диетата да има ефект Praynig

# 116
  • Sofia
Да се похваля! След първия ден съм 400-500гр. минус. Днес съм 52кг.Ура!

Снощи бяхме канени на гости. Естествено ,беше пълно с вкусотии, аз пих само вода, вече си бях изяла киселото мляко с праскова. Казах , че съм на диета, да не ми се сърдят хората. А и бяхме за 1 час само, което за мен беше добре, макар че така съм се настроила, че не се дразнех като гледах как хапват другите.
Вечерта бях страшно гладна и хапнах към 22 часа малко кисело млекце, това ми е единственото "прегрешение", но де факто не съм превишавала количествито мляко или плодове за деня.
ПОздрави

# 117
Добро утро и Успешна седмичка  Flutter

Зори,Марги   bouquet Браво за минусите  Peace

Днес съм на млекце и краставица  Wink и кафенце де  Sunglasses Дано имам с какво да се похваля утре  Praynig
Утре пак мисля да ми е млечен ден...така ще лунувам аз  Crazy

Наоколо съм

# 118
Добро утро и Успешна седмичка  Flutter

Добро утро:)

И аз съм на линия днес. Закуска - няколко сини сливи и купичка кисело мляко.  Надявам се тази седмица да свяля това кило, което трупнах, докато си почивах от диетата. Днес ми е втори ден, но аз по принцип не спазвам много стриктно. Гледам да ям по - малки количества. Вечерта съм на зелева супа. Основното при мен е като че ли да не посягам към изкушения, и да ям кисело мляко , зеленчуци, по малко плодове. Не успявам много да се храня на равни интервали, трудно ми е, честно казано.
 Хайде успехи тази седмица txtloves

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 09:19 от S_ash

# 119
ох върнах си едното килце - снощи хапнах шоколад, винаги,когато видя ,че съм свалила малко и се отпускам и прегрешавам и пак си качвам... а днес съм на рожден ден в една пицария и не знам какво да си поръчам, те ще хават пица а аз ??? дайте идеи за нещо диетично саMо не салата зеле с моркови pls xaaxaxa

Общи условия

Активация на акаунт