Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 830
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
ох върнах си едното килце - снощи хапнах шоколад, винаги,когато видя ,че съм свалила малко и се отпускам и прегрешавам и пак си качвам... а днес съм на рожден ден в една пицария и не знам какво да си поръчам, те ще хават пица а аз ??? дайте идеи за нещо диетично саMо не салата зеле с моркови pls xaaxaxa

ами аз ям зелечуци на скара, или картофена салата, или ориз със зелечуци, или сирене по шопски, или панирани сиренца, на които махам панировката, или чушки бюрек, или чушки с доматен сос, или всякакъв вид салата, като ако ще пия бира си я поръчвам със сирене, за да не се напия бързо от алокохола. Вечер е за предпочитане да ядеш белтъчини и зелечуци и да избягваш въглехидратите Peace Нищо от гореизложеното не е супер диетично, освен всички варияции на зеленчуците, но поне със сигурност е леко и не много калорично и ако си в белтъчен или въглехидратен ден от диетата можеш да си поръчаш белтъка или въглехидрата, който си яла на обяд, като избягваш пърженото Peace

# 121
  • Sofia
ZornitZa , зависи какъв ден ти е и какво си яла на обяд все пак. Ако е млечния ден, си поръчай таратор, ако няма, 1-2айрана със салатка от краставица. Ако ти е белтъчен ден, салата с яйца и краставици, или пък  само шунка с краставици или домати,знам ли. В пицария наистина ще ти е  трудно, дано да е някоя, в която приготвят и други неща освен пици. Ако ти е въглехидратен ден, да ти направят 1 малка пица само със зеленчуци и готово! Не се предавай, да не си върнеш и другото килце.Успех Peace

Аз днес се чувствам много добре, не съм гладна, особено след пилешката пържолка  с краставичка на обяд. LaughingСамо млечните дни ще са ми мъчение според мен, но ще ги преживея в името на красотата, а и все се надявам да посвикна на глада.
Лошо ли е  според вас, че баш на лунния ден ще ям въглехидратните храни? Аз обикновено вечер ги избягвам. Най-добре щеше да бъде и  и аз  като Кала да ям мляко,ама пък ме е страх да променям реда на дните, ще ми се да съм стриктна за максимален ефект.
Успешна седмица и по-малко прегрешения  ви желая Peace

# 122
ох върнах си едното килце - снощи хапнах шоколад, винаги,когато видя ,че съм свалила малко и се отпускам и прегрешавам и пак си качвам... а днес съм на рожден ден в една пицария и не знам какво да си поръчам, те ще хават пица а аз ??? дайте идеи за нещо диетично саMо не салата зеле с моркови pls xaaxaxa

Зори, мила, и аз съм така. Като сваля малко си въобразявам че вече край и завинаги съм се сдобила с по хубава фигурка. Но не се отчайвай, аз съм в същото положение като теб, и  днес ми е втори ден на диета1 - повтарям я. Подуто ми е днес, но се надявам всичко да е наред и за 2 седмици да сваля тук онуй А в пицарията може да си вземеш само някаква салата, или зеленчуци - задушени, барбекю - всичко друго е мазно, и не е диетично, или според програмата. Може би шопска, или снежанка ( цедено кисело мляко и краставици)?  chef

# 123
Ей,ме на и мен  Whistling

Е,как да лунувам като кафето без захар  Sick ,а пък без кафе не мога  Rolling Eyes дали не може със захарин  newsm78

Моми4ета,споко...лека по-лека ще ги преборим тез килца....аз се боря поне да сляза под 70кг и не се отказвам  Peace дори и с прегрешенията тоз път продължавам  Peace

Зори, не разбрах какъв ден би трябвало да ти е днес,но скара можеш да вземеш с гарнитура(зеленчуци,а не картофки или грах,или царевица)  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 124
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Kaлa(Bella13) приветче от мен.   bouquet Аз само за бързо минавам през форума. .. Бях в чужбина 2 месеца , прибрах се в събота вечерта и заминавам  за Доспат, към 15-20.09. живи и здрави вече ще съм с вас.  Hug Килцата не успях да овладея , но съм само с + 3-4 кг. , но имах и здравословни проблеми и се налага да похапвам заради хаповете.  Whistling Мине ли всичко съм пак на диетката с вас.
Успех на всички диетуващи!   Peace И за стимул - аз за месец и половина свалих 16 кг.  newsm51

До скоро.  newsm10

# 125
здравейте на всички,много ме радват всички нови отговори. след малко отивам към пицарията и май ще съм на мляко с краставици - днес не ми е ден за въглехидрати Sad успех на всички и много минусчета  Hug

# 126
Бабке_жабке, ахааа значи скитосваш....браво на теб Wink
Не се кахъри за +четата....после пак ще се бориш  Peace
Хайде забавлявай се сега и после те чкаме на линия   bouquet

Зори,ако ти е млечен ден е неприятно,защото няма много приемливи варианти  Rolling Eyes

# 127
  • Sofia
u]  И за стимул - аз за месец и половина свалих 16 кг.  newsm51

До скоро.  newsm10

Ето такива постинги ми пълнят душата и заради тях избрах тази диета ! Бабка Жабка, браво на теб! Не се съмняваме, че ще свалиш плюсчетата!

До утре, момичета, благодаря ви за всичко!

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 13:02 от Margi

# 128
Здравейте, момичета. Имам новина. Вече съм 58 кг . Свалила съм 3 кг с първата диета. Днес мислих да съм на втората диета, но не я направих точно според указанията, вместо риба си хапнах заешко печено с доматки. Тая риба не мога да я ям цял ден. Ще се пробвам някой ден , но не знам дали ще успея. Ще гледам да се предържам по схемата с леки изменения, дано не е много грешно. Мисля че съм схванала принципа. Иска ми се поне още един кг. да сваля до сватбата, макар ,че и сега вече се чувствам добре. И да не сваля поне да не кача.  А на новодошлите искам да пожелая успех и да им кажа,че диетата си заслужава, само малко воля се изисква и всичко е ок. а и спорт естественно. Аз поне така правя  УСПЕХ   bouquet

# 129
Ей сладурки здравейте Simple Smile
Марги, с тази диета ли ги смъкна...ти направо ми събра очите...16 кг-бравоооо
А мислите ли,че ако не се спортува ще има ефект-...че аз нищо не правя
А за утре кой ще ме подкрепи с лунуването-  на мен ми е въглеходратен ден и съм я замислила до 13 ч да съм си на нашата диетка-после малко гладуване...и от сряда на обяд пак на линия Simple Smile))

Хайде лека нощ и да не сънувате мн шоколадови сънища Wink)

# 130
Мархаба банда;)

Майсуит...(извинявай,ма много ти е дълъг ника  Crazy ), -16кг са на Бабка Жабка....нещо не и се е получил цитата на МаргиWink

Аз днес ще опитам да лунувам....от вчерашния тараторен ден съм -1кг  Peace

А се чудя сега днес на айрян ли или на таратор???Прегрешение ли са краставиците?

Наоколо съм  Crazy

# 131
Ей,ме на и мен  Whistling

Е,как да лунувам като кафето без захар  Sick ,а пък без кафе не мога  Rolling Eyes дали не може със захарин  newsm78

Моми4ета,споко...лека по-лека ще ги преборим тез килца....

Здравейте всички:)

Една интересна случка:
Днес ми беше много сънливо, глупаво, отчаянието беше започнало да се просмуква в мен - че нищо не ми отива, че никога няма да сваля тези 4 килограма и т.н. На работа не ми се ходеше, приятелят ми сутринта ме дразнеше, защото не се беше избръснал  newsm29и ред подобни неща.
Направих си кафенце в офиса (авантичка) , за да се събудя.  Уморено протегнах ръце над клавиатурата и си казах - ееех, имам нужда от мотивация, стимул, някаква промяна. Помолих Бог да направи нещо, да ми помогне. И в този момент се залях с пълната чаша с кафе по  белия си панталон....   food010
Не се ядосах, тъкмо това ми трябваше, някак си самата случка промени нешо в деня, прекъсна го, и даде начало на промените: излязох от офиса с малка сума служебен аванс, отидох в ТераНова и си купих дрехи( бяла поличка и черна блузка), в които се чувствам секси и  привлекателна, не скучните дрехи ,които се старая да нося на работа.  newsm71После се разходих из центъра, насладих се на хубавото време и си купих фрапе с 3 аромата. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Много важно, че излязох по рано от офиса, преди обедната почивка, така се наруши инерцията и рутината, която ме мъчеше напоследък. И какво от това - няма да ям днес  кисело мляко, не ми се яде, ще ям само салата, щом искам - важното е продуктите да са според режима. И няма да се тегля всеки ден, сега си определям неделята, пък ако нищо не е станало, продължавам.

Важното е човек да вярва, че може, и да е оптимист. Това научих днес. И че само позитивните хора имат резултати, защото когато си вярват, и тялото им започва да вярва. Понякога е нужно толкова малко, за да се събудиш, да освежиш деня  - например, само една чаша с кафе.

Kissing Heart
Лек и безавариен ден!  love001

# 132
Важното е човек да вярва, че може, и да е оптимист. Това научих днес. И че само позитивните хора имат резултати, защото когато си вярват, и тялото им започва да вярва. Понякога е нужно толкова малко, за да се събудиш, да освежиш деня  - например, само една чаша с кафе.

Kissing Heart
Лек и безавариен ден!  love001

Ти ми оправи деня newsm08 smile3501 newsm51

и аз до този извод стигнах и за това ми хареса израза на Saga "не знам КОГА ще преборя килата ама вече знам КАК" - килата се борят с  желание и постоянство, диетите са просто следствие от това   newsm10

# 133
  • Sofia
Да се похваля : за два дни на диета 1 съм вече минус кило и половина! bowuu Станах 51кг. и не мога да си намеря място от радост! МНого съм щастлива, трябва да ви черпя. HugСамо дано после успея и да ги задържа.
Лек ден.Утре ако стрелката на кантара се е преместила още малко на ляво, ще пиша!

# 134
Да се похваля : за два дни на диета 1 съм вече минус кило и половина! bowuu Станах 51кг. и не мога да си намеря място от радост! МНого съм щастлива, трябва да ви черпя. HugСамо дано после успея и да ги задържа.
Лек ден.Утре ако стрелката на кантара се е преместила още малко на ляво, ще пиша!

Браво Марги!!!!! ТИ си ми стимулът днес:)... Искам и аз един ден да ви кажа че съм 51 кг. ...и си го обещавам да го направя:)
  bouquet

Галатея, това да чуеш, че си оправил нечий ден за мен е голям подарък! ДА си пожелаем успехи и да стискаме зъби newsm10

Последна редакция: вт, 28 авг 2007, 14:03 от S_ash

Общи условия

Активация на акаунт