Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диета No1?
Каква е диетата No2?
Каква е диетата No3?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диета No1?
Диета No1 е разделена на три нива, като първото е отключващо. В първия ден се консумират кисело мляко и плод или зеленчук в определени интервали; вторият ден включва плод и чай, белтъчини и зеленчуци; третият ден отново кисело мляко и плодове или зеленчуци; четвъртият ден - плодове и чай, въглехидрати и зеленчуци; петият ден - кисело мляко и плодове или зеленчуци; шестият ден - плодове и чай, белтъчини и зеленчуци; седмият ден - кисело мляко и плодове или зеленчуци; осмият ден - плод и чай, въглехидрати и зеленчуци; деветият ден - кисело мляко и плодове или зеленчуци; десетият ден - плод и чай, белтъчини и зеленчуци.
-
Каква е диетата No2?
-
Каква е диетата No3?
-
Какви са отзивите на участниците във форума относно диетите?
-
Какви стратегии използват участниците, за да се придържат към диета и какви са някои ефективни стратегии, които хората използват за успешно спазване на диета?
Нищо от гореизложеното не е супер диетично, освен всички варияции на зеленчуците, но поне със сигурност е леко и не много калорично и ако си в белтъчен или въглехидратен ден от диетата можеш да си поръчаш белтъка или въглехидрата, който си яла на обяд, като избягваш пърженото 
,а пък без кафе не мога
Аз само за бързо минавам през форума. .. Бях в чужбина 2 месеца , прибрах се в събота вечерта и заминавам за Доспат, към 15-20.09. живи и здрави вече ще съм с вас.
Килцата не успях да овладея , но съм само с + 3-4 кг. , но имах и здравословни проблеми и се налага да похапвам заради хаповете.

успех на всички и много минусчета 

и ред подобни неща.
После се разходих из центъра, насладих се на хубавото време и си купих фрапе с 3 аромата. 

Станах 51кг. и не мога да си намеря място от радост! МНого съм щастлива, трябва да ви черпя.