Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 822
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
 Здравейте!
 Реших да пробвам и аз вашата диетка. Днес ми е втори ден и за сега не се оплаквам. Дано да издържа поне 14 дни, защото не съм от най-волевите.
 Четох малко из архивите, но нямам време да изчета всичко наведнъж. Моля да ме извините, ако задам въпрос, чиито отговор е там.

# 136
mama_V   welcome и си питай, не се притеснявай, ние каквото можем ще помогнем   bouquet

# 137
ЕЕЕЕ,браво банда ей така ви искам...положително мислещи и намиращи стимули,та дори и в най-малките нещица   bouquet Heart Eyes

Мама_В добре дошла и успех   bouquet Ти с колко кг се бориш ако не е тайна?

# 138
  • Sofia
mama_V , добре дошла  и успех!
Аз също съм от скоро включилите се  и общо взето не си падам по  диетите, но тази си заслужава наистина -не е чак толкова трудна, а резултатите  явно идват бързо-при мен за  2 дни- 1,5кг. За месец и половина плуване почти всеки ден и тае бо или  тенис 3-4  пъти седмично  не помръднах на кг и реших да диетосвам.

А мъжът ми днес ми каза, че много си личи, че съм отслабнала.Аз доволен Blush

# 139
  • Sofia
Kaлa(Bella13) ,Дендра , честито и на вас за минусчетата!
Кала, аз  никога не съм лунувала, но ми се струва, че дори на таратор, пак ще смъкнеш 0,5- 1 кг. Аз не мога да си представя да не ям нищо, струва ми се екстремно, а и на мен започва да ми се гади от глад.
До скоро!

# 140
 Благодаря за посрещането  Hug
 Родих преди 7 месеца. Имам да свалям 5кг до теглото преди да забременея, но и още 10 за да съм във форма, който качих между годежа и сватбата преди около 3 години Embarassed
 Малко съм на вие с компа и нета и още не мога да открия как да си кача лентичката в подписа, ако може някой да помогне, ако не - ще почакаме докато се образовам  newsm78

# 141
Преди известно време пробвах диетата на д-р Ори Хофмеклемер. За 2 месеца свалих 4кг и после 1 месец застой. Отказах се от диетата и качих 1кг. Това ми е опита с диетуването.

# 142
Здравей mama_V,

добре дошла и от мен:)

кликни с мишката на някоя от лентичките на хората тук, и тя ще те заведе в сайт, където може да си направиш своя:)След това копираш кода и (  html ) и го paste-ваш някаде, кадето в профила ти е полето за подписа. Запазваш стореното и си ок:)

# 143
Не става. В подписа не се появява картинката. Нещо не правя както трябва  newsm78

# 144
Най-накрая newsm44
Благодаря!

# 145
Mysweetzone -Мис Д Simple Smile май така ще е по лесно
Охх а днес да ви кажа в офиса за какви изкуения ставаше въпрос- сладоледи, вафли4ки, бисквитки...лудница...ама и вкъщи не си е работа-минеш заминеш покрай хладилника вземеш нещо да гризеш... таа..днес устоях- лунувам си...и да видим резултатите какви ще са...
аааа и още нещо ходихме тая ве4ер в Мак Доналдс- пълно с народ и всички тъпчат хамбургери,картофи-ужас...вече се чудя как им се ще...че и преди и аз им бях фен де Simple Smile) ама ми е мн готино на диетка-хапвам си полезни неща, не ми е тежко и не заспивам с мисълта-"от утре съм на диета" - няма да се предаваме, а само напред- малко инат се иска Wink)
А я да ви питам спортувате ли докато сте на диетката?

# 146
Mysweetzone -Мис Д Simple Smile май така ще е по лесно
А я да ви питам спортувате ли докато сте на диетката?

Добро утро:)
Да, и аз се чувствам по добре на режим. Мисля да включа и спорт, но да сваля 2 килца:) да не се треса из залата smile3535

# 147
Добро утро  Crazy

Никакъв минус от вчера до днес,а вчера си бях на кисело мляко и краставица  Rolling Eyes

Мис Д, наистина е по-добре;)
Аз спортувам тичане след дете...сутрин сме на плаж(басейн) ...е,е не мога да плувам,но гходя доста във водата  Peace понякога се качвам на степпер-а,но не всеки ден  Whistling

Хайде похвалете си вие Flutter

Наоколо съм  Crazy

# 148
Добро утро  Crazy

Никакъв минус от вчера до днес,а вчера си бях на кисело мляко и краставица  Rolling Eyes

ЕЕЕ, то за ден по кило ако беше, щях да си вхърлям шапката от радост. Трябва търпение. Аз за 7 дни свалям едно кило:(

# 149
Здравейте! Снощи прегреших с 2 шоколадови бисквити  Embarassed и тази сутрин ме достраша да се кача на кантара. Днес карам на таратор. Като ми достърже хапвам 4-5 маслинки, нали не е проблем   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт