Кръстова гора

• 156 124
  • 349
  •   1
Отговори
# 135
  • 7800
 Grinning Верно беше лудница. И дъждът беше нещо като допълнение към цялата галимация. Колата ни беше на около 3 км от върха. Два пъти сме минали това разстояние нагоре-надолу (12 км общо) - още имам мускулна треска на прасците. Но аз си падам по такива авантюри и съм доволна. Някой път ако реша да ходя пак, определено ще гледам, да не съвпада с църковен празник (особено Кръстов ден).

# 136
# 137
Grinning Верно беше лудница. И дъждът беше нещо като допълнение към цялата галимация. Колата ни беше на около 3 км от върха. Два пъти сме минали това разстояние нагоре-надолу (12 км общо) - още имам мускулна треска на прасците. Но аз си падам по такива авантюри и съм доволна. Някой път ако реша да ходя пак, определено ще гледам, да не съвпада с църковен празник (особено Кръстов ден).

И аз така Peace ще дойдете и вие на мойта Wink

# 138
# 139
# 140
Благодаря! Rossoneri

# 141
И ние ходихме за Кръстов ден, с надеждата да преспим там, но...  Simple Smile
Успяхме да си намерим място само в Лъки, но пък за сметка на това беше нов хотел и условията бяха страхотни. Ако сте решили да прекарате няколко дни на Кръстова гора и сте с кола няма да ви е проблем през деня да сте там а вечерта да се прибирате за нощувка в Лъки. Село Борово е по-близо, но там предлагат само квартири, а на мен лично ми е малко притеснено когато съм при "хазяи".  Embarassed
А хотелчето за което говоря се казваше "Акварели" - http://hotelakvareli.com/Nastan.htm

# 142
Здравейте ! Имате ли представа дали пътят е трудно проходим през тази част от годината, трудно ли се пътува до Кръстова гора през зимата? Имаме желание да направим едно пътуване този уикенд ! Благодаря ви предварително !

# 143
  • София и там където не се пуши
Здравейте ! Имате ли представа дали пътят е трудно проходим през тази част от годината, трудно ли се пътува до Кръстова гора през зимата? Имаме желание да направим едно пътуване този уикенд ! Благодаря ви предварително !

Мои познати са ми разказвали, че ха ходили на лек сняг и са били единствените там - с джип.

# 144
  • Добрич
Ние ходихме тази година за Великден. През цялото време горе валя сняг. Когато си тръгвахме в неделята снимах пътя с камерата. Вижте това филмче, за да добиете представа.

/в началото на филмчето има една чешма, която не е от Кръстова гора/

Когато ходихме после през лятото пътят беше малко разширен, където позволява терена и наново асфалтиран.

# 145
здравейте, който се интересува от кр. гора може вече да посетите и официалния сайт: crossforest.com

# 146
До Кръстова Гора има едно китно селце Борово, много пъти съм отсядал там със семейството си, но последния път бяхме в едно старинно семеино хотелче, точно над центъра- вижда се, Етно-Метеора се казва, има и механа, страхотно е, мисля че това лято ще правят и параклис в двора му, ако отидете там непременно поздравете стопаните от мен, страхотно е, телефона им е 0895622466 приятно изкарване!

# 147
  • BG
Здравейте мами!   bouquet

Имам голямо желание да посетя манастира със семейството си. Как се поддържа пътя през зимата и дали е възможно да се посещава през този сезон (имайки предвид времето)?

# 148
  • Добрич
Ако няма сняг пътят е добър. При снежни условия вече става по - сериозно, защото е опасно ако се занесе колата. Качвам отново филмчето с пътя от Кръстова гора, че стария линк вече не е активен.

Ние ходихме тази година за Великден. През цялото време горе валя сняг. Когато си тръгвахме в неделята снимах пътя с камерата. Вижте това филмче, за да добиете представа.

/в началото на филмчето има една чешма, която не е от Кръстова гора/

Когато ходихме после през лятото пътят беше малко разширен, където позволява терена и наново асфалтиран.

Филмчето наново качено.

Линкът ще бъде активен 120 часа.

# 149
Вела , много е красиво! Благодаря за удоволствието да го видя!  bouquet  Все се каня да отидем пак... дано това лято да успеем да го сторим.

Общи условия

Активация на акаунт