В ЯНУАРСКИТЕ тумбаци, ритат напето моми и юнаци!

• 15 505
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
*dega*, контракциите се усещат като стягане и втвърдяване ниско долу в корема. По-често е безболезнено, но може и да е съпроводено от болка като при цикъл. Усещането е сякаш имаш камък в корема и е неприятно.

tik-tak, добре дошла при нас!

# 61
Още нови мами - добре дошли на tik-tak и blueeyes  welcome!  Здрави и сладки бебчета през януари!
Честито на новите момичешки мами!
Оххххх, момичета, след час съм на преглед при д-р Марков и нещ взех да се притеснявам. Дано всичко е наред  Praynig .
Alex, чудя се дали да не сложим на началната страница преброител момчета:момичета? Аз ги преброих 10:10.

# 62
  • Троян
Да ви кажа,аз още не съм усетила бебчо,но на няколко пъти катоси легна и забелязвам ,че коремчето ми се е издуло на една страна,много е странно.Нашият татко много се кефи и постоянно ме пита дали не се е издуло пак да го види.Аз си мислех че ерано за такива неща,очаквах ,че първо ще го усетя.

# 63
assydi, всичко ще е наред! Обезателно се похвали като си дойдеш!  Hug

albenapd, май е рано още да се издува коремчето. Първо се усеща съвсем лекичко като пърхане на пеперуда. Да не са частични контракцийки.

# 64
  • Варна
Alex, чудя се дали да не сложим на началната страница преброител момчета:момичета? Аз ги преброих 10:10.
И аз си мислех за това, ама може да е от следващата темичка, че дотогава повече от момичетата ще са разбрали вече пола  Grinning

# 65
добре дошли на новите мамчета при нас.... всъщност те не са нови защото са януарски мамчета точно толкова колкото и ние!!!!  Hug   bouquet

# 66
  • София
Най-после се добрах до комп-а и до новата ни темичка. Аз се правя на майстор по ремонта в къщи ама таткото ме ядоса и сега го бойкотирам  Whistling
Много завиждам на всички, които си почиват, аз реших, че няма да си взимам отпуската сега, когато се чуствам все още работоспособна, а ще се опитам да изчакам още 2 месеца и тогава ще слея в едно отпуск и болнични. Така и така няма да ходим на почивка пак заради тъпият ремонт  Sad

Бебо много настоятелно раздава шутове всяка сутрин към 8:00. Вече са доста силнички та чак поглеждам дали няма да видя и движение по корема, но е рано още.

# 67
New Валя- честита ти госпожица:) и Рожденника много да те слуша:)

Така и предполагах за видеозона, те мисля, че в сита си го бяха писали, че полът го гледат на 2Д. Аз изрових и други видеозони, но пак за полът така гледаха, а и цената беше 149$ на другите 2 места.

От вчера ме е засърбяла кредитната карта, а това е на зле, понеже както си скучая на работа, така и мога да си напазаря от интернет без много да му мисля:)) Вече си харесах един бебешки кош, който става на място за игра и е удобен при пътувания. Сега разучавам бебешките регистри- струват ми се много полезно нещо и направо смятам да открия 1-2 такива в различни магазини.

Приятен уикенд на всички:)

Добре дошли на новите дами в януарския отбор:)

# 68
  • Троян
assydi, всичко ще е наред! Обезателно се похвали като си дойдеш!  Hug

albenapd, май е рано още да се издува коремчето. Първо се усеща съвсем лекичко като пърхане на пеперуда. Да не са частични контракцийки.
Ами незнам,не усещам никакви болки,при контракциите нетрябва ли да има такива?А като бутна мястото то е твърдо и след малко исчезва.Мислех си ,че може да е бебо,защото аз съм си слабичка и досега съм качила килограм два.

# 69
  • София
Ами незнам,не усещам никакви болки,при контракциите нетрябва ли да има такива?А като бутна мястото то е твърдо и след малко исчезва.Мислех си ,че може да е бебо,защото аз съм си слабичка и досега съм качила килограм два.
Болките не са задължителни, усеща се стягане, което може да бъде силно или слабо - при най-слабото просто чувстваш тежест, каквато не е нормално да чувстваш.

# 70
Прави сте, мами, няма да се ядосвам и да си вредя така на бебето, я. Crossing Arms Ще ги пускам да ''пасат трева" Mr. Green

Добре дошли на новите момичета в януарския ни отбор  bouquet

Честито и на момичешките мами. Да си гушкате по една кукла през януари. Пу-пу и мен да ме застига. Joy Joy Joy Heart Eyes

# 71
Здравейте, мами, как сте днес, петъчно настроени, нали!? аз само броя минутите  Whistling

Честито на всички, разбрали пола на бебоците, вече ни е доста шаренко с щиркелчетата  Crazy
Супер, ще си имаме булки-януарки, ще чакаме снимки.

Аз вчера бях при доки, мериха ми кръвно, килограми и обиколка на коремчето, пораснало е с 10см, вече доста очевидно ми личи и само се оглеждам доволно в огледалото.
Но забравих да попитам:
До кога се пие Фолиевата киселина?, не беше ли до края на 4 месец, аз вече вляза в петия и се чудя какво да правя.

Поздрави и весел и спокоен уикенд  Hug

# 72
Здравейте мами,
днес цял ден не можех да влезна във форума   Whistling
НО сега пък трябва да ставам  вече и не съм ви чела ...

НО ще питам - вие какво мислите за Стволовите клетки ?!
научих , че цената е 2200 европейчата
но се чудя дали ако не дай си Боже се наложи да се използват те наистина ще съществуват ?! newsm78
/ като се има предвид, че живеем в България и тук всичко е възможно /
ще ми е интересно да науча вашето мнение по въпроса .

# 73
и аз да се запиша в темичката. че съм новак във форумите

# 74
  • София
Усмивка когато раждах дъщеря ми, също имаше някаква банка за стволови клетки. Ако не ме лъже паметта в болница "Св. Лазар" взимаха пъпна кръв за съхранение тогава. Уж ги съхранявали в чужбинска банка, затова струвало толкова пари и т.н. Година след това, имаше някакъв скандал, дори не помня какъв, но май въпросната банка вече не съществува пък който дал пари дал.
Сега ми попадна брошурата за новата (имаше я в кабинета на гинеколога ми) ама как да им вярвам, че ще просъществуват по-дълго  newsm78

albenapd За контракциите, мисля че от вторият триместър понякога се появяват подготвителни контракции. С цел да подготвят матката. Те са безболезнени и се появяват от дъжд на вятър Braxton-Hicks. Опасно е когато са болезнени.
Но нищо чудно и бебока да се намества  Wink

lusesita според мен няма смисъл вече от фолиева, но и не вреди, ако не ти става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт