В ЯНУАРСКИТЕ тумбаци, ритат напето моми и юнаци!

• 15 527
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • на плажа
  Добро утро! Аз най-накрая си записах час за ФМ. На 28.08 съм във Фемина при др. Врагалева Heart Eyes. А утре ще си взимам резултатите от БХС - притеснено ми е, но все пак, нали това е теория на вероятностите - не му вярвам много.
  Поли, съжалявам за това, което ти се е случило. Бъди смела!
  Морги, според мен е напълно нормално да усещаме бебчетата по различно време. Когато казах на моя док, че вече го усещам, той ми каза, че не бих могла, ама аз си го усещам. Показах му къде и какво усещам и се оказа, че там му е главичката ( явно малкия глупчо подскача и ме почуква с главичка Simple Smile) Не се притеснявай - бебо си е там и си плува кротко Grinning.

# 196
  • София
Как80, намерих инфо за 3Д-то в меден рудник. Било на някаква 2-а спирка на 211, в поликлиника до кметство!
Надявам се ад съм помогнала! Simple Smile

# 197
Поли, съжалявам за тов акоето ти се е случило, приеми го, и с нови сили започвайте бебеправенето и скоро пак в отчетни!!!  Hug

# 198
Благодаря на всички. Опитвам се да продължа напред. А за следващо бебе ще мисля чак февруари - март другата година.

# 199
Как80, намерих инфо за 3Д-то в меден рудник. Било на някаква 2-а спирка на 211, в поликлиника до кметство!
Надявам се ад съм помогнала! Simple Smile
здрасти, знам я тази поликлиника. Следващата седмица ще проверя със сигурност има ли такова нещо защото малко ме съмнява.
А знаеш ли при кой е била твоята позната?

# 200
  • Троян
Здравейте момичета!
Поля много съжалявам и се надявам бързо да се въстановиш и  и не падай духом.
Аз вчера бях на консултация и всичко си ми е наред,качила съм най накрая 3 килца а и коремчето ми е пораснало.Този път доки беше доволен.А бебо ще го видя в петък.Тъй като исках да изляза в болничен и се оказа,че  трябвало да остана за 3 дни в болницата за да ми го дадат.Накрая се измолих и доктора каза да ида в петък да ми направят разни иледвания и да видим бебо и ще оправи нещата без лежане.Направо се бях отчаяла,в събота ми е рожденият ден и ще има купон,няма място за болници. Naughty

# 201
  • София
Kam80, била е при Ченгелиева.
Търсих инфо и в нета, попаднах на теми в този сайт, има такова нещо. Само трябва да го намериме! Simple Smile

# 202
Здравейте мамчета!Аз се местя при вас от Декемврийските мами,оказа се че термина ми не е в края на декември а около 8 януари  Hug

# 203
Поля, съжалявам! Cry

Добре дошла на denitsa23  bouquet

# 204
  • Варна
Поля, съжалявам  Hug

albenapd, вчера тъкмо писах на Аничка, че няма нужда от лежане в болница, за да си вземеш болничен. Поне при мен не беше така, знам и при други, а вече съм от месец и половина в болнични.

# 205
  • София
Момичета,я да ви питам,за тези които ползват крема на дева против стрии.На него пише ли че става за бременни,че аз вчера купих един,но никъде изрично не е написано "за бременни" и се чудя дали да го ползвам.

Поля много съжалявам за това което ти се е случило.

# 206
За тези болнични разговарях с лекар, който ми каза, че 3-те дни се налагали, точно от страх и от това, че се правят далавери с лекарствата, болничните места и т.н. За АГ отделението е добре да има хора, незабравяйте мами, че съм от малък град и тук явно пациентките са им малко. Не се учудвам, този въпросният доктор с когото разговарям, е и собственик на частна клиника и моята докторка е била там като АГ, но той я е изгонил, заради оплаквания. Думи нямам, имам само 5-6 дни да решавам какво ще правя, но каквото и да е заради бебчето си струва!
За крема на ДЕВА, мисля, че масово се използва и не знам да има противопоказания.

# 207
  • София
Здравейте Януарски Мами , аз съм от Февруарските
Искам да ви питам има ли някоя от вас която посещава Шейново или по точно Д- р Йончев
Благодаря ви предварително

# 208
Здравейте от мен отново.Бях се позагубила, но както знаете нямам компютър вкъщи и нямам достъп до такъв.Днес обаче се добрах до един и седнах отгоре-отгоре и попрочетох от темичките , които съм пропуснала. При мен се случиха доста неща.Да започнем с погрешно поставена диагноза  за тромбоза и четири дни слагане на инжекции, които са били ненужни, защото се оказа, че са ми сгришини резултатите. Не се ядосах дори на объркването, защото бях щастлива от отменената смъртна присъда. В началото на август ходих на море за 5 дни и си изкарах чудесно. Смених обстановката, а и емоциите около пътуванито бяха страхотни. И най хубавото е, че си усещам от петък бебето да шава и то доста осезателно. Моя малък момък е доста силен и голям сигурно и това ме кара да се радвам от сърце. Надявам се този път да имаме късмет. Не направих БХС, а минах само с нухалната, която е в норма. Сега чакам да дойде 5 септември, че да се обадя на Марков за ФМ, така ми каза той. Като чета по горе доста мами ще му звънят на 5 септември.
Сега ме тревожат едни проблеми около болничните ми.Доки иска да постъпя в болниза за да могат да ми удължат болничните.На мен не ми се иска, но може да се наложи.Изтъква и уточняване на статуса на черния ми дроб и на бъбрека, но това е само предтекст за мен.Имам 56 дни отпуск и се чудя как ще си намеря болнични до 18 септември, след което излизам в отпуск до края и да се спасяват на службата.Като стоя цял ден седнала с висящи крака ми отичат глезените.Така беше и с първата ми бременност, което не ме притеснява но не е приятно.
Ами да не ви отегча това е накратко от мен.Надявам се да имам възможност да се включвам чат пат.

# 209
Здравейте и от мен, майчета! Най-после се появих и аз. От 26.07. до неделя бях на почивка на различни места и е крайно време животът да тръгне по-старому. Лошото е, че съм затрупана с работа. Вчера бях на ЖК и докторката ми се кара, че съм надебеляла 3 кг. и то точно в корема. Ми аз съм склонна към това. Притеснявам се, че бебето още не съм го усетила, но може би е рано - 16 г.с. Радвам се за всички, които знаят пола на бебето си, дано и аз скоро да го усетя.  grinning039   travel

Общи условия

Активация на акаунт