Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 204
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами, искам да ви призова да дадете своя глас за едно малко и болно бебенце, за да спечели поне 500 лв. от конкурса на ПИБ..Гласувайте на :
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1589&s=8

МОЛЯ ВИ   , срока изтича в 17.00часа днес..

имате и моя глас - дано да помогне

# 166
  • Варна
И аз гласувах....

Абе и на мен ми е голямо бебето, а док не иска да предизвиква, ядосвам се вече....чака да стане много голям и да съм секцио май  Cry

# 167
Птигра, честит рожден ден! Да е честит всеки твой ден! Едното личице на щастието ти се е задало зад ъгъла вече и ти пожелавам да сте здрави поне век и четвърт Hug
И аз няма да мога да ти изпратя виртуален букет, но аз ни с компютър, ни с компютърджиите съм гъста Embarassed Laughing Простено ми е

Бруно, чудесна новина. Ще се справиш с кърменето. Моето бебче все не мога да разбера дали яде достатъчно, но пък ака добре и така се успокоявам, че материал има . Ще се настърви бебчети, не се тревожи. Прегръщаме те за настойчивост
Специално за неродилите чух една звездна новина - на 12 срещу 13 започва метеоритен дъжд - голяма красота.
ПИванова, давай живот на твоята звездичка, когато си решила. Аз така си намислих дата... и то тръгна лъвчето
Ирраааа, сега и аз видях отблизо Алекс. И аз мисля, че има твоите издължени очи. Какво е сладко човече. Да ти е жив и здрав и да успееш да го възпиташ с мъдрост в любов и разбиране към хората - дори и към не дотам съвършените като татко му

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 17:12 от Тиги-Мигъл

# 168
Добре дошли на мамите!
Вече си имаме и Лулумче и Крокодилче виждам.
За миенето на очичките съм с 2 ръце на Дамян до ден днешен му ги мия, а светена водичка вкъщи никога не е излишна.
Синецът го вързахме вчера на количката, а червен конец предстои за малката ръчичка на беб.
Сега двамата младежи спят на "нашето легло" и вече часът за папане отиде, ама са толкова сладки, че не ми се будят.

# 169
Птигра, честит рожден ден!!!
За кърнемето и аз не знам колко изпапква бебо и ще взема за седмица един кантар от приятели да се ориентирам. Ако не ще извършея нета за инфо.

# 170
  • София
ptigra,честит рожден ден миличка!  bouquet
Добре дошли на Кроки,Лулумба и бебче на Бруно!  bouquet HugНадявам се да не пропускам някой че изчетох отгоре-отгоре че просто съм много изморена и нямам силици за нищо че нали днес се местихме от една стая в друга Tired
Ади днес със сигурност няма да изляза че мисля да си полегна след малко но виж за утре става! Heart Eyes
Аз сутринта имах доста контракции но както се казва не бяха регулярни и 3 часа след това мирнаха и сега ме боли само кръст но си от мъкнене на багаж ooooh! Дано поне ми помогне това и да взема да родя  Praynig Mr. Green
А бебета днес няма ли? Новини от Бобченка и от Сладкишче няма?  Rolling Eyes

# 171
Цитат
Ирраааа, сега и аз видях отблизо Алекс. И аз мисля, че има твоите издължени очи. Какво е сладко човече. Да ти е жив и здрав и да успееш да го възпиташ с мъдрост в любов и разбиране към хората - дори и към не дотам съвършените като татко му
Mерси Тиги,много сте мили,най важното е бебчетата да са здрави:) и да ни радват много само с хубави неща:)
За кърменето,и аз не мога да разбера колко изяжда,понякога си мисля че не суче много,защото придрямва на гърдата ми,тогава доизцеждам останалото от другата гърда и му додавам с шишето,нали вече като е научен да суче на гърда,не му пречи ,че пие от шише по-малко млекце,няма да се откаже от гърдата newsm78,то нали и вода пие от шише от самото начало не се е отказал,търси си цицората Embarassed
Ще взема и и аз да си купя един кантар да видя как наддава,мисля че в Метрото има такива,не много скъпи.
Вашите риткат ли с крачета много и въртят ли си главичките с изплезени езичета,много интересно как усеща къде съм и се върти по-посока към мене и търси с гърдата ми и буйства докато не му дам да суче,инстинкта  е голяма работа Naughty Flutter
За неродилите мамчета дръжте се малко остана и Вие да гушкате малките душички бебешунковци Hug
Да питам колко трябва да качат за месец като грамаж бебоците горе долу? newsm78

# 172
уф, внимавайте с тия кантари, че вчера моят се изтърси от кантара на масата  Sick направо си изкарах ъкъла

# 173
Да се похваля- вече съм без "тапа"  Embarassed  Crazy
Като знам от вас може и дълго да си постоя така, но все пак е напредък нали Laughing
Утре и без това ще ходя за запис и преглед и ще видим какво е положението, много съм щастлива и освен Вие май никой друг в момента не разбира защо Laughing

Иррра, мисля че е нормално да качат през първия месец м/у 800гр- 1000гр. Но зависи от бебчето все пак.

# 174
4естито Hug
Би ли ми описала накратко какво се слу4и, какво изте4е и пр.На мен онзи ден(8 авг) запо4на да ми изти4а някаква "сополива" слуз при всяко ходене до 00, като предната ве4ер имах силни коремни и грьбни болки.На другия ден оба4е, както и днес нямам нито болки, нито слуз.Незнам тапата ли е била, какво ли?Затова те моля ти да го опишеш, щом си сигурна, 4е това е при теб
  bouquet

# 175
Сигурна съм, защото и с баткото се случи така и вече я познавам така де се каже Laughing
Ами имам си болки от следобяд предимно в кръста и усещам нещо като натиск ниско долу, като отидох до WC преди малко на тоалетната хартия имаше точно такава сополива слуз леко жълтава като че ли newsm78 и премесена от кафеникави жилки, не е голямо като количество, но жилките няма как да те заблудят. Вече два пъти по мъничко от това изтича.
Предишното ми раждане започна 24ч. след това и завърши след още 12-14ч.  Sad но сега се надявам да е по-бързичко Praynig
Дано да ти бях полезна, ама на теб не ти ли е малко раничко? Мисля, че ако не е имало нещо като кървави жилки, то тогава по-скоро е някакъв секрет, течение  newsm78

# 176
Аха, ами незнам дали е рано.4ела сьм, е при някой моми4ета и още по-рано може да падне, но раждането може и да закьснее с дни.Мисля, 4е не е те4ение, защото ве4е 2 дни си е нормално, а ако беше те4ение ми се струва, 4е щеше да си продьлжава или да ме дразни влагалището.В сряда сьм на преглед и ще питам.
Благодаря ти и скоро да се похвалиш с едно здраво беб4е Grinning

# 177
4естито Hug
Би ли ми описала накратко какво се слу4и, какво изте4е и пр.На мен онзи ден(8 авг) запо4на да ми изти4а някаква "сополива" слуз при всяко ходене до 00, като предната ве4ер имах силни коремни и грьбни болки.На другия ден оба4е, както и днес нямам нито болки, нито слуз.Незнам тапата ли е била, какво ли?Затова те моля ти да го опишеш, щом си сигурна, 4е това е при теб
  bouquet
На мен при първото раждане ми пада цял ден по малко.През ноща цялата както казва didisv примесена с кафяви жилки и болки и няколко часа след това родих.
А сега падна на 3.08 след преглед за разкритие и още сме 2в1 newsm78 с 4см. разкритие.

Димяни какво става с теб? Ходи ли на консултация?

# 178
Привет!

Добре дошла на Лулумба!    bouquet  bouquet  bouquet

Тиги Мигъл-това за метеоритния дъжд на 12-13 ми хареса особено Laughing
Нямам търпение бебчо вече да се ражда!  Laughing Laughing Laughing

Бруно
-особено се радвам за Вас с малкия Калоян. Щастлива съм, че всичко е наред и че вече като голямо щастливо семейство вече сте си вкъщи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 179
Бруно много се радвам, че сте си вкъщи  Hug Всичко ще е наред с кърменето Heart Eyes

Момичета колкото по-малко се вживявате за грамове и килограми, толкова по-добре и за вас и за бебето. Имало е месеци, в които Елито задържаше и един месец дори беше няколко грама по-малко. Благодарение на педиатърката, която ме успокои да не се притеснявам всичко беше наред. Ако качват значи са добре. Елито беше качила 800 гр. първия месец, а аз все си мислех, че е недохранена. После започна да качва по много малко, но си качваше, беше жизнена и здрава, това беше по-важно според лекарката. Всяко дете е различно и си има своите си нужди. Таблиците не могат да покрият всяко бебе. Елито е 10 кг и винаги е била под всякакви кантарни норми за възрастта си, ръста и е около средните норми. Просто спрях да го мисля...Аз в първи клас бях 15-16 кг и като се жених бях 39 какво да искам за нея  Mr. Green Бебетата изяждат всеки ден различно в зависимост от това колко е топло, как се чувстват и на всяко ядене сучат различно количество храна. А кантарите дават големи грешки  Peace

Лулумба добре дошли  Hug Каква работа бе жена  Shocked Ребуса и тя ще е като теб  Mr. Green

Ирра те търсят миризмата на мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт