Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 188
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Птигра! Жива и здрава, и щастливи да сте цялото семейство с Бебо!

Каква работа, бе хора?????Лелееееееее...Наслаждавайте се на тези най-вълнуващи мигове - последните от бременността и първите месеци на малкото човече....Вие си знаете, но все пак работата не е заек,че да избяга!

Бруно, а и другите мами с малки дечица...Колко кг. трябва да стане Бебо за да го изпишат него?

Днес има ли новоизлюпени мами и Бебоци?

# 181
Здравейте и от мен. Честито на всички нови майчета!При нас започнаха коликите  Cry така се свива милия. Давам чайче на ХИП с копър, но той не е фен нито на водата, нито на чайчето, и все пак като го излъжа да пие, няма ефект. Дадох му онзи ден капки "Бебинос", но те пък съдържат алкохол и са отвратителни на вкус  Sick направо от тях му се до попъвръща, такива физиономии правеше.Сега сестра ми ми донесе от Австрия едни капки "Антифлат" и мисля да пробвам с тях, те поне не съдържат алкохол.
За лохиите и при мен са така ту изчезват, и си мисля че вече ги няма и хоп изведнъж пак се появяват с пълна сила #Crazy и до кога така идея си нямам, ама вече ми се ще да са приключили. От горе тека, от долу също, а бе...Превръзки, подплънки  ooooh!

# 182
  • Пловдив
Честит рожден ден, Птигра!
Тук се базикахме с лелята на беба-тя ми гледаше с едно махло и каза че ще родя на 16 ссъс секцио.Да видим какво ще стане Mr. Green
Днес май нямаме бебчета newsm78
кроки много сте готини тримката на аватара Hug

# 183
Честит Рожден ден на Питагра и от мен   bouquet

# 184
Маме, ако всичко е ок, мойто обещаха на 2600гр да ми го изпишат.

# 185
Маме, ако всичко е ок, мойто обещаха на 2600гр да ми го изпишат.

Ти можеш ли по всяко време да го виждаш? Наясно ли си с това,което му правят?

# 186
Здравейте на всички! Влизам набързо да ви кажа, че имаме бебе - Александър, 3600кг., 51см. Роди се на 06.08.07г. Всичко при нас е наред. Лека вечер на всички, поздрави за родилите вече мами!  bouquet

# 187
Eva,честит мъник-да ви е жив и здрав и много да ви радва.

За тапата, моята падна миналия вторник, пък още няма никакви признаци да раждам.
Казаха ми, че тя просто предпазва от инфекции, нищо друго.

# 188
Ева честито момченце! Да ви е живо и здраво! Много късмет и хубаво детство!
На теб бързо възстановяване!

# 189

Ти можеш ли по всяко време да го виждаш? Наясно ли си с това,което му правят?
[/quote]
Не Маме, две седмици беше в неонатологията в болницата в кувиоз, свиждането е веднъж на ден и тогава дават пълно инфо, в началото обаче беше в интензивна зала и там не се влиза, независимо дали стоиш в болницата или не.Сега е в майчин дом и тук пак свиждането е веднъж на ден по обед, без събота и неделя. Но това се отнася само за Бургас. Напълно наясно съм с това, което правят лекарите, всеки ден имам информация.
Дори и да не дават на майката постоянен достъп до беб, не се сърдете на лекарите, това е за доброто на детето, колкото по-малко достъп, по-малък риск от инфекции. Аз я докоснах мойта, чак на две седмици. Стискам палци на Миленка, лекарите си знаят работата.Ангелчо е борбен и скоро ще се оправи, единственото хубаво нещо при такива бебчета, е че минават пълен куп прегледи от всевъзможни специалисти, дори по няколко пъти и какъвто и проблем да има се установява навреме, за да се излекува.

# 190
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ЕВА! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА

# 191
Честит син Александър на Ева!!!Да ви е жив и здрав,много усмихнато и слънчево детенце да расте!

# 192
Честито бебче на Ева! Много здраве и усмивки!    bouquet  bouquet  bouquet

# 193
 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ АЛЕКСАНДЪР НА ЕВА! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯМО МОМЧЕ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАРИ!

# 194
Ева, честит бебок![/color][/color] Мъжкият отбор се попълва
Мами, за изписването на беб в МД първо тръгна мълвата, че бебоците ги изписват минимум 2500. После стана ясно, че е важно да тръгнат да качват грамове, така, че не се тревожете. Ден два да качват и ще ги изпишат бебоците.
За контракциите исках да споделя с вас, че е възможно да ви почнат ниско в корема и в кръста, но може и да са само силна режеща болка в корема и да не ви изглеждат като контракции. При втория случай разкритието се получава по-бързо. Наблюденията ми са  обобщение от личен опит и на база разговори с току що родили приятелки.  Peace  Praynig
 Днес изчислих, че средната възраст на мъжете, с които общувам е 11,5 години !!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт