Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 187
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
ЕВа, честито! Да ти е здрав и лъчезарен малкият Александър! Надявам се, че вече си напълно възстановена!

# 196
Днес изчислих, че средната възраст на мъжете, с които общувам е 11,5 години !!! Joy

Joy Joy Joy Хубаво е, че има и весели постове, че аз съм в депресия  Mr. Green

# 197

Днес изчислих, че средната възраст на мъжете, с които общувам е 11,5 години !!! Joy

Laughing Joy Laughing  и аз се посмях с това- супер.

Честито на мама Ева- да расте здрав и щастлив малкият мъж!!!

# 198
Здравейте, мили момичета!

Честито на всички нови мами и бебоци! Бъдете много щастливи и здрави!   bouquet  baby_neutral

Не съм влизала от доста време и съответно не успях да изчета всичко, но виждам, че вече има много нови бебчета и това е страхотно  Simple Smile Много се радвам за мамите, които вече са родили!

Аз пък май няма да раждам  Crazy . На бебуняка явно му е добре в коремчето на мама и не ще да излиза. Какво ли не пробвам - разхождам се, катеря стълби, мия прозорци, чистя и си измислям всякакви подобни забавления, но не ще и това си е. След два дни официално се присъединявам към клуба на преносващите  preggo

Хайде, целувки от мен!

# 199
  • София
Честито бебче Александър на мама Ева!  bouquet

# 200
А ? Днес да няма бебоци  newsm78 Ама и денят още не е свършил

ПТИГРА ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!!

Най накрая ви изчетох,нета ми се скапа и всяка страница се зарежда с костенурска скорост Mr. Green
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕВА !!!!    bouquet  bouquet
Елисе -още малко потрай миличка и аз съм напълно убедена че правят най-доброто за бебка  Peace

# 201
  • Варна
Честито момченце на ЕВА!!! Да й е жив и здрав Simple Smile

ПТИГРА ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!! Всичко най-хубаво  Hug  bouquet

shoshi84 , аз също съм чувала, че някой жени не усещат описаните в учебниците контракции. Много момичета споделят, че са изпитали силни болки като при много лошо стомашно разстройство. Интересно е ,че днес си го спомних това, докато се разхождахме с мъжо, защото ме почнаха и мен такива...примесени и с контракции...после ми изтече и малко от тапата - сигурна съм, но беше мноооого малко, едва забележимо. Явно тепърва ще тече...Дано Simple Smile))

# 202
  • Пловдив
^Ekaterina^ и на мен ми изтече много малко от тапата или поне така си мисля и край нищо повече нямаше,ппък може и да съм го изпишкала като ставам по 5 пъти на нощ.
За местенето в Родили мисля че трябва да изчакаме и последнта от нас да роди и да се местим заедно.На мен ми е многои нтересно да чета за бебчовците и първите грижи и тревоги свързани с т ях Heart Eyes

# 203
Eva,честит мъник-да ви е жив и здрав и много да ви радва.

За тапата, моята падна миналия вторник, пък още няма никакви признаци да раждам.
Казаха ми, че тя просто предпазва от инфекции, нищо друго.
И при теб ли е било някакво слузесто с кьрвави нишки вещество?
Щом предпазва от инфекции, това зна4и ли край на кексането newsm78
За инфекциите знам, 4е ако водите изтекат е опасно да се прави секс и да се взима вана.

# 204
Оранжево небето момиченце ли чакате?

# 205
Ева, 4естито детенце.Леко вьзстановяване и сладки мигове с бебо...

# 206
Оранжево небето момиченце ли чакате?
Да.Ве4е се настроих за моми4енце и дано такова се окаже Wink

# 207
Пожелавам ти го  Hug Сложих ви към женския отбор  Whistling

# 208
  Добро утро!

Имам поредното питане предимно към родилите, респ. раждалите. След като в четвъртък доктора ме тушира, чак нощес започна да ми пада тапата и имах 5-6 изключително болезнени контракции, чак не можех да се помръдна. Досега имах от време на време само подготвителни и те са си поносими като пред цикъл. Та да питам, нормално ли е болката да е толкова силна? Беше като менгеме и нито можех да си движа краката нито нищо, а през цялото време си викам ей сега май трябва да се диша дълбоко за да се облекчи болката, обаче то чак сякаш и дробовете ми се гипсираха  newsm78 . Така ли трябва да бъде? А хората казват като ти започнат контракциите по-начесто, вземаш си душче и леко, леко към болницата. Какво душче като не можеш да се мръднеш  #Crazy ?

# 209
Веси в понеделник имах точно такива контракции много силно болезнени, болеше ме отдолу корема и силни болки в кръста. Аз си помислих, че ще родя, но после видях че са на 1 мин, от което заключих, че са фалшиви пих но-шпа и си легнах като отминаха. Както казваш не можех да мръдна...тогава се сетих, че някой беше писал да дишаме дълбоко и да се отпуснем максимално...само това ми помогна. Мисля, че тогава се е получило някакво разкритие, но няма и да разбера, защото никой повече няма да ме гледа  Mr. Green Дано при теб е било началото на раждането  Peace

Общи условия

Активация на акаунт