Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 182
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  Иви, как се отпускаш като чуството е все едно си в гипс? А наистина, мерси за пожеланието и дано да е началото, защото иначе трябва да ме предизвикват.  Grinning

# 211
Ами аз просто вдишах дълбоко от корема не от гърдите и максимално се опитах да отпусна цялото тяло, доколкото ми беше възможно. Нямам идея дали е правилно, но ми помогна...Все пак при мен бяха фалшиви болезнени  Rolling Eyes

# 212
  • Бургас

Добро утро на всички аз днес незнайно защо се присъединих към ранно събудилите се и по тоя случай ви черпя с кафенце че да се присъедените към мен свежи и бодри.
И така започнах да усещам нещо ново кисилините ми намаляха и не знам на какво се дължи само предполагам.
Днес чакам добри ноеини от бобченка и сладкиша а и след вчерашния застой днес пак да стане бебевалеж

# 213
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Мира, благодаря за кафето  Peace Присъединявам се към теб, макар и не свежа и бодра  Tired Малката последно се събуди в 7 без 15, накърмих я, обаче тя като облещила очи - играе му се на детето  Crazy Сложих я в леглото й с надеждата да заспи и аз покрай нея, но уви - заспа, но след 1 час. Но следобяда съм се зарекла - като заспи и аз лягам  Crossing Arms

Ева, честит ти син Александър! Да е жив и здрав!

Иви, ти спиш ли въобще  Heart Eyes

Нещо ново за Бобченка и Сладкиша?

# 214
Не спя особено много и това много сили дава на гадното ми настроение  Mr. Green

Новини няма, но съм сигурна, че са родили  Hug

# 215
  • Златна Добруджа
Не спя особено много и това много сили дава на гадното ми настроение  Mr. Green

Обаче не ти личи - добре го прикриваш  Mr. Green Hug

Ния пак се събуди - незнам дали и 1 час е спала  ooooh! И пак гладна  Crazy Ще я обявя за будуващо бебе номер 1  Mr. Green

# 216
Добро утро и от мен! И аз се появявам на хоризонта, в това скапано време само ми се спи, но това е в наша полза! Grinning Laughing Simple Smile

Цяла нощ ми се хапваше банички и сега накарах миличкия да ходи да ми взема Wink

Мамчета, да ви попитам точно, ама съвсем точно-на 5 минути ли трябва да станат болезнените контракции, за да си взема чантичката и към болницата? Задължително ли е тези контракции да са много болезнени? Питам, защото моят доктор от 15 е в отпуска и аз съм изпаднала в паника какво ще става? Не говорим за страх, а за супер-мъгляво очакване и притеснение от непознатото усещане!!!!

# 217
pivanov , аз при 5минутни бих отишла в болницата. моите за  два-три часа станаха от 5минутни на триминутни. пък най-много да те върнат, ако е фалшива тревога  Simple Smile
аз съм бясна.  #Cussing out съседите под нас почват ремонт с приобщаване на тераси - т.е. яко къртене и чукане точно под нас. на терасата нищо няма да мога да простирам, защото всичко ще става в циментов прах. и на бебчо как ще му понесе този шум, и на мен, като през деня едва успявах да си открадна някой друг час сън незнам. идва ми да ги разстрелям, а всъщност нищо не мога да направя, в правото са си да си правят ремонт.

# 218
Добро утро, момичета!
Муна благодаря за пожеланията.
Момичета много съжалявам за вчерашния пост, трябваше да го напиша на Мамето на лични, ама въобще не съм съобразителна  newsm78, просто исках да подкрепя Миленка, да й вдъхна малко сили. Искрено се надявам да не съм стреснала никого, знам колко сте изнервени в момента, особено преносващите. Някой беше писал , на колко килограма се изписват бебоците, ако всичко е ок и си нададават, може и на 2100-2200гр да се изпишат.
Пожелавам ви пухкави, бузести, най-здравите и щастливи бебчета на света.
Цвети днес е 2420гр и в понеделник живот и здраве, ще чакаме да разберем, кога ще си я приберем. Тогава вие трябва да ми помагате, как се гледа бебе, досега ми беше лесно  Joy hahaha Joy
Чао и лек ден.  bouquet

# 219
 Добро утро и от мен и аз се присъединявам към кафенцето!
 При мен никакви признаци за раждане, ни тапи, ни контракции. Но нека бебка да постои още малко, че онзи ден беше 2,580 кг. Иска ми се още мъничко да порасне.
 От моите наблюдения и от различни разкази, които съм чувала си мисля, че при мен раждането ще започне изведнъж. В смисъл, че няма да си стоя 2 - 3 дена с някакви несистемни контракции, а ще си започнат примерно през половин час или 20 минути, нещо такова. Такова е усещането ми и дано стане така, че аз все още се притеснявам дали навреме ще усетя че раждам, защото като започнат болките или ако ми се спукат водите ние ще пътуваме от Стара Загора до Пловдив. Смятате ли, че е рисковано? Но така или иначе аз вече съм решила и само се моля всичко да мине нормално, да стигнем навреме, бебка да излезне лесно и така. Но то кой ли не си пожелава такова раждане  Joy

# 220
  • вкъщи
мами,дано не досаждам,но много съм притеснена.искам да питам за пъпа.ние ве4е сме на 11 дни,не е паднал още,образува се 4ерна кори4ка отдолу и леко кърви.по4иствам със спирт на всяка смяна на памперса.ирра май беше споменала 4е пръска с бивацин.да пръскам ли и аз? не знам внушавам ли си,ама ми се струва 4е кожата наоколо е леко за4ервена.какво да го правя,ина4е детето си е добре,яде си нормално.

# 221
Добро утро и от мен и аз се присъединявам към кафенцето!
 При мен никакви признаци за раждане, ни тапи, ни контракции. Но нека бебка да постои още малко, че онзи ден беше 2,580 кг. Иска ми се още мъничко да порасне.
 От моите наблюдения и от различни разкази, които съм чувала си мисля, че при мен раждането ще започне изведнъж. В смисъл, че няма да си стоя 2 - 3 дена с някакви несистемни контракции, а ще си започнат примерно през половин час или 20 минути, нещо такова. Такова е усещането ми и дано стане така, че аз все още се притеснявам дали навреме ще усетя че раждам, защото като започнат болките или ако ми се спукат водите ние ще пътуваме от Стара Загора до Пловдив. Смятате ли, че е рисковано? Но така или иначе аз вече съм решила и само се моля всичко да мине нормално, да стигнем навреме, бебка да излезне лесно и така. Но то кой ли не си пожелава такова раждане  Joy
Моя лекар ми каза да тръгвам към болницата при регулярни контракции на 10мин. а ако изтекат водите веднага.
Ти все пак трябва да имаш време за душ и да се подготвиш + път.Но пък при първо раждане всичко било по-бавно.Мой съвет е да се консултираш с лекара ти Peace.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЕВА!!! МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ!!!     bouquet

# 222
  • Габрово
marianamama не се притеснявай за пъпа и ние сме така вече 17 дена  водих го на лекар и ме успокоиха че ще падне няма страшно казаха че на някои бебета пъпната връв е по широка и дебела и затова не пада бързо така че мацай със спирт и чакай ще падне.А относно жълтеницата да попитам при нас още не е изчезнала напълно при вас как е?

# 223
Честито на новите мами,вече изгубих края съсвсем и няма да споменавам имена:),за да не пропуснем някой!! Hug
За пъпчето,нашето падна много бързо на 7 мия ден,аз мажа с 95 градусов спирт и пръсках с бивацин след това,малко приплакваше от бивацина,че го пощипва,ама иначе пък няма никъде възпаление,сега вече само капвам спирт,докато зарастне напълно и не мокра,поне се опитвам.
ДаЖълтеницата и ние я караме малко по тежко,още жълтеем,давам му глюкозен разтвор по предписание  на педиатърката,дава се три дни ,500мл от аптеката се взема,вместо вода.По бързо се изчиствала,мисля ,че наистина поизбледня от него.  ДА питам и аз коликите кога започват newsm78,педито ми каза към 20 ден и продължават близо месец,така ли е,ако е така голямо безсъние ще пада май Shocked #Crazy Mr. GreenМоя тия дни е неспокоен ,много не иска да яде,хапва по 15 минути на ядене и повече не иска,после и не спи много,доста се върти newsm78 Tired

# 224
Хери при нас строежа на калкана започна с началото на първата ми бременност. Елито свикна с шума и нямаше никакви проблеми. За бебчето не се безпокой те се адаптират и дори ще е нормален шум. По-скоро проблема е, че ти няма да можеш да си почиваш. От 2 до 4 нямат право да шумят и ако го направят си в правото си да извикаш полиция  Peace Пробвайте отсега да говорите с тях, че в тези два часа държите да ви е тихо. Ние говорихме, казаха ни да си гледаме работата, извикахме няколко пъти полиция и започнаха да се съобразяват. При нас като копаеха дупката за съседния блок си изтупваха багера в стената на нашия блок, разбирай в стената на спалнята точно на главите ни. Целия блок се разтрисаше и разни неща почваха да падат върху мен както си спях. Така им било по-удобно  Shocked Да де ама на мен не ми беше удобно и взе да не ми пука колко пъти ще извикам полиция. Почнаха да им правят някакви глоби и се спряха. От техния строеж вкъщи почти всички стени се напукаха. Просто поговорете със съседите като с бели хора, ако не разбират се обърнете към който трябва  Peace
Елисее ще се справиш  Hug Само си я вземете у дома Heart Eyes
Марианамама може и на 20-тия ден да падне, ама защо не звъннеш на педиатъра за твое спокойствие? Аз не съм пръскала с Бивацин.
Бебси как се казва малкия?
Ирра на каката коликите и почнаха в родилния дом и продължиха малко, около месец. Има деца, които нямат колики и такива с 3-4 месеца колики. То си е до дете. Може и въобще да нямате  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт