Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 178
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Елис,страхотни новини-пу-пу дано все така си наддава детето,а за гледането не се тревожи,ще се справиш,то ще ти дойде отвътре,а пък и тук винаги може да попиташ за каквото и да е! HugТи как си?Падна ли Т?По-добре ли си?

# 226
Herelina, Ivy-аз съм се хванала за главата, защото до нашия блок в следващите 2 седмици започва строеж на нов, и направо незная какво ще става!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 227
Здарвейте и от мен!!!

Нещо не мога да спя, а така ми се спиииииииииии #Crazy

Аз не съм от родилите мами, но за коликите на нашия кръщелник мога да кажа, че продължиха 4 месеца.Той се роди 4 кила и беше  на кърма, но въпреки това си имаше страхотни колики, целия се извиваше.Помогнаха му само тези немските капки.........(забравих им името).Започна да изкарва газовете и поне не се гърчеше.

За пъпчето мен ме е много страх, с тези щипки дето ги слагат и се мандахерцат на ляво на дясно, дано да падне в болницата, макар че се съмнявам.

Тони, как е положението с теб?Нещо и Сашка ми се губи, какво стана с нейните тонове?

# 228
Здравейте мами!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ МАЛКИТЕ СЛЪНЦА!
 И аз да дам отчет.Още не съм се обебила, днес ми е термина  Laughing ама няма да се ражда! Вчера бях на лекар, нямам разкритие и шииката не е скъсена и не е изгладена..и ми беше доста нериятен прегледа...бях се стегнала. Тоновете са добре и малкия си е екстра,  За разлика от майка си  #Crazy Добре че доктора ми вече е на работа и в Понеделник ще си ходя при него!За съжаление не ме гледаха на видеозон, аз си мисля че бебо се е обърнал, защото тоновете бяха в ляво а сега са в дясно, главето беше на долу а сега не знам.Е поне тоя weekend ще се спукам от скиторене, като за последно  hahaha
Цунки до скоро!

# 229
  • Видин
Ева, честит ти син Александър. Пожелавам ти бързо възстановяване.
Моята лекарка излиза в отпуск на 25, така че ако до 20 не съм родила ще песизвикаме раждане, защото и бебо си е голям и няма страшно. Тя мойта ако само излизаше в отпуск добре, ама то тя заминава за Турция. Сигурно ме мислите за луда, но искам при нея да раждам и това е. А и не мисля че бебо ще издържи до 20, мисля че скоро ще се похваля. А дано Praynig

# 230
Към мамите,чиито бебенца са в болницата... - как си запазвате кърмата? Съхранявате ли я и как? Милена има нужда от съвети как да запази кърмата си, защото иска да кърми като изпишат бебо. А са и казали,че поне 1 месец ще е в болницата......Но независимо от това иска рано или късно да го кърми.....Дайте съвети!

# 231
Пиванов това със строежа на калкана беше най-лошото иначе едновременно се строяха 5 блока в непосредствена близост до нашия. Просто случихме застрояване на района...Надявам се вече да няма къде, а остана другия калкан, но пак няма да е като да ми блъскат на главата Mr. Green Мръсотията беше огромна, но поне за бебетата не се тревожете, те просто свикват  Peace

Ади щипките въобще не са толкова страшни  Whistling

Освен да се изцежда не се сещам друг вариант  Rolling Eyes

# 232
 Ади, тук съм си и все така, за тоновете не знам, нали последно казаха, че са добри, за сега не мисля никъде да ходя и нищо няма да правя, в понеделник ми е термина и тогава ще решавам на къде да поемам, дано бебето тръгне само и да реши въпроса защото си мисля, че ако пренося никой няма да ми обърне внимание, никакво доверие им нямам вече на лекарите, а и като не мога да си платя много още по смотано се получава, ама това е положението.

# 233
Маме цедене на 3 часа и успех. Предполагам, че сега ще го хранят със специално мляко за недоносени и няма да му дават нейната кърма. Ако не издържи все пак, има пекрасни хапченца пие 2-3 и кърмата спира, струват по 10лв хапчето. На мен ми казах, че ще чакам поне месец да си я прибера и реших, че немога да се правя на майка героиня. Но това, е лично мой избор.Успех!!!

# 234
Здравейте! Аз днес доста поспах почти до 11ч. Simple Smile След 1 час отивам в болницата, за да видим какво става с бебчо. Иначе продължава да ми изтича "тапата" даже днес има и по-ясна кръв, което ме притеснява малко, защото иначе нямам чак толкова болезнени контракции. Стискайте ми палци, моля Ви!!! Praynig
За пъпчето- при нашият батко падна също късно и понеже беше малко зачервено отстрани- освен спирт слагахме и антибиотично прахче. Мисля, че продължих с прахчето и няколко дни след като падна, защото продължаваше да секретира.
Хубав ден и хайде къде са бебоците- затишие май от вчера newsm78

# 235
Диди чакаме твойто  Mr. Green Пиши, ако се върнеш, че иначе си в отбора на заподозрените  hahaha

Все си мисля, че и другото Теди е родило  newsm78

# 236
Саше, спокойно само,бебката си знае работата.Пък и какво ще им плащаш на докторите, те са длъжни 6 дена след термина да те предизвикат, тъй че да си гледат работата.
Само спокойно и това е.

# 237
значи не сме само ние. а това, че багера се изтърсвал на стената на блока .... #Crazy #Crazy #Crazy
пъпчето при нас падна на деветия ден, сега секретира по малко и трябва а махам секретите със спирт. ако е зачервено не е зле да го види лекар май   Rolling Eyes
към родилите секцио: кога ви махнаха окончателно превръзката?
мен ме е треснал яко хормона, нямам търпение да свършват тия лохии вече  Blush

# 238
 Длъжни са Ади, ама май не си обичат много задълженията, ще чакам и ще видя друго не мога да направя.

# 239
искам да ви питам  - памперса на всяко хранене ли го сменяте и през нощта сменяте ли? ние се будим 2-3 пъти на вечер и сменям, защото точно тогава ака

Общи условия

Активация на акаунт