Mесец август вече е , мама ще си гушка своето сладко бебче!

• 10 214
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Хери а защо сте на изцедена?
защото е много поспалив и не мога да га накарам да суче - с часове виси на гърдите ми като само от верме на време поцоква, а явно е гладен. две дни пробвах да го кърмя и не акаше  Sad освен това само със силиконови зарнъ суче, защото не са ми ясно изразени зърната. и предпочетох да се цедя, поне да знам какво яде  Rolling Eyes

# 151
Да питам аз...има ли вече тема за дечицата родени през август месец или трябва да мине месеца и тогава?

# 152
Хери да не би да му е по-силна жълтеничката и затова да поспива повече? Ти на-добре ще си прецениш, но ако искаш питай за съвет в кърмаческия Peace

Юлките чакаха да свърши месеца и от август се преместиха. Едно време се местехме по-рано и аз незнам Rolling Eyes

Да ви питам аз ще мога да поддържам темичката до вторник. От сряда съм по изследвания и четвъртък влизам да раждам. После ще съм съвсем сама с децата и вероятно няма да имам време за форума. От другата сряда, ако има желаещ да продължи  newsm78 Гита и Мимсат предполагам са ангажирани с куклите  Crazy

# 153
Ivy-бих  продължила с най-голямо удоволствие, но честно казано незная  как точно се прави. Така, че ако има по-просветени, те да поемат щафетата!  Grinning

Ptiqara-тортата е разкошна, дори вече ми се прияде!  Confused

Да ви кажа нещо на ушенце. Тайничко още преди месеци съм си заплюла 13 август, с голямо нетърпение очаквам този ден. От сърце желая бебчо да се роди точно тогава! Но ще видим, Thinking Thinking Thinking

# 154
  • Златна Добруджа
Но аз си наливам нова вода на някой голям християнски празник - обикновено на Йордановден и на Успение Богородично, което е скоро - на 15 август.

Каке, благодаря за инфото  Hug Незнаех, че и на 15.08 мога да си взема светена вода  Peace

Да ви питам аз ще мога да поддържам темичката до вторник. От сряда съм по изследвания и четвъртък влизам да раждам. После ще съм съвсем сама с децата и вероятно няма да имам време за форума. От другата сряда, ако има желаещ да продължи  newsm78 Гита и Мимсат предполагам са ангажирани с куклите  Crazy
Незнам дали ще мога да се справя, а и редовно да следя темата  newsm78 Но ако няма други желаещи може да измислим нещо  Peace

# 155
  • Варна
ЧЕСТИТ БЕБОК НА efg+eli! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ptigra! МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТИ В ЖИВОТА!

pivanov живот и здраве в неделя вечерта като ме приемат в болницата на 13 може и да се похваля, а и на 13 нашия татко има рожден ден!

# 156
Здравейте момичета, влизам набързо да ви кажа, че днес ни изписаха мишлето и сега спинка в креватчето си. Сигурно няма да е задълго, защото за първи път се кърмихме и май не беше много успешно. Нямам никаква представа колко е изял. Много се вълнувам и притеснявам дали ще се справя. Чао засега.

# 157
Херелина писах ти и в недоносени за наддаването. В момента виждам, че сме горе-долу на едни колограми, Цвети е 2330гр. В майчин дом са на 7 хранения и мойта яде по 55мл, можеш и сама да ги сметнеш, колко се получава на денонощие. Невъзможно е такива малки бебчета, да ядат по 600мл и нагоре храна. Все пак АМ се дава възоснова на килограмите, а не на възрастта на бебето. Не се връзвай и не се притеснявай на тези приказки на педито ви.
бруно честито, миличка. Да ти е жив и здрав момъка. Не можеш да си представиш, колко се радвам за вас.

# 158
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета, включвам се пак съвсем за кратко.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ. АЗ ОТ СВОЯ СТРАНА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МАМИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ И ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОЧАКВАЩИ МАМИ ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НА ВСИЧКИ МЪНИЦИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Моето раждане мина много леко. А тръгна почти на шега. Бебокът вървеше едричък и ако малко още бяхме изчакали можеше и да стигне 4 кила. А аз бях много против секциото. В случай на 4 кила се налагаше да ми направят. Та затова с доктора решихме да прибегнем до предизвикано раждане, за да не се стигне до големи размери на бебока. Тоест те не са големи, но за мен - като конструкция, явно идваха твърде големи. Та в петък - на 3 август, отидох до "Шейново", за да решим кога да предизвикваме раждането. Докторът ме прегледа и се оказа, че вече съм с 4 см разкритие. Та ме върна до вкъщи да си взема багажа и вечерта по живо, по здраво родих Александър. Много леко мина всичко. Още в 5 сутринта бях на крака, а бебокът ми го донесога час по-късно за кърмене. От понеделник сме си у дома. Каката е невероятно щаслива, помага много и постоянно му се радва и иска да го гушка. Е, първият ден беше малко неукротима, но вече започна да кротва. Засега не изпитва никаква ревност към братчето си. А той, милият е много кротък и послушен.
До края на месеца трябва пак да идвам до работата и ще се включа с още новини.
От мен много целувки на всички мами и бебоци. И още веднъж - леко раждане на всички.  newsm51

# 159
  • Бургас
Ptigra ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ А В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ДА ГУШНЕШ МАЛКО ПУХКАВО И ЗДРАВО БЕБЕ

И така днес няма никакви новини и от сладкишче,бобченка а и Димяни се изгуби тея хора нямат телефони ей,да драснат накой ред да не ги мислим,
Тиги малкия Явор е приказен да расте много здрав и все така послушен
Кроки вашето семейство сега блести още по силно с това малко човече на снимката вече сте съвършенни.
БРУНО това е една чудесна новина дано малкото геройче винаги да успява да прескача трудностите в живота с лекота.

# 160
Да питам аз...има ли вече тема за дечицата родени през август месец или трябва да мине месеца и тогава?
e, ама така не е честно, ние дето сме за накрая кви ще ги дяламе сами в тая тема Crossing Arms

Ирка,да ти е жив и здрав наистина, а от татко си дано само хубавото е взел Simple SmileПък аз съм сигурна че ще го въпиташ да бъде истински мъж!

Птигра, ти какво сега, забравихме да ти честитим рождения ден и за нас торта няма Crossing ArmsЕ, добре де, всички знаем че Иви е най досетлива, ама смили се над нас  де Sunglasses

Лулумба, добре дошла! в такова раждане като твоето ми е надеждата! Макар че то както върви, аз сигурно няма да разбера че съм почнала да раждам от работа и докато отида до майчин дом току виж съм го родила по пътя Laughing

Франи
  newsm51

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 16:26 от rebus

# 161
Здравейте мами, искам да ви призова да дадете своя глас за едно малко и болно бебенце, за да спечели поне 500 лв. от конкурса на ПИБ..Гласувайте на :
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1589&s=8

МОЛЯ ВИ   , срока изтича в 17.00часа днес..

# 162
  • Бургас
Здравейте мами, искам да ви призова да дадете своя глас за едно малко и болно бебенце, за да спечели поне 500 лв. от конкурса на ПИБ..Гласувайте на :
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1589&s=8

МОЛЯ ВИ   , срока изтича в 17.00часа днес..

Гласувах МИЛИЧКА ДАНО ПОМОГНЕМ

# 163
Птигра, ти какво сега, забравихме да ти честитим рождения ден и за нас торта няма Crossing ArmsЕ, добре де, всички знаем че Иви е най досетлива, ама смили се над нас  де Sunglasses
Абе РЕБУСЧЕ, ти майй от много бачкане взе да изпушваш  Heart Eyes
Аз всички почерпих, ама ... само на думички и с мнооооого желание. Тази торта е за ИВИ  Naughty , защото .... тя е злато! И не е за нея по повод рожденния ми ден  Grinning Тя си я "изработи" - офффф че грубо - ТЯ СИ Я ЗАСЛУЖИ и аз с удоволствие и я давам  Heart Eyes
А пък аз на теб все ще ти отправям едно предложение - изчакай да родя и после да взема аз най-накрая да те сменя в офиса ти - то се е видяло че няма кой. Не че нещо, ама поне за няколко часа/дни докато родиш ... щото то с теб няма управия. Поназнайвам някой работи за имотите, така, че ... ШЪ СЪ ОПРАВЯ

# 164
 " Последно си спомням, че ме пита защо на това бебе само дрехи купуваме, а обувки не. Тя, милата, си мислеше, че се раждат ходещи."

hahaha Joy Да са ни живи и здрави много са сладки !

Общи условия

Активация на акаунт