Отговори
# 60
 newsm46
Крак не подвил,
много път бил,
режимно ял,
но хич не спал.

За утре багаж стяга,
а много му се ляга,
ама тряб'а подготовка
за командировка. smile3507

# 61
Направо ме е срам от мене си... red Овикайте ме едното хубаво и ми бийте дузпата...Пиша, смятам, цял ден ям каквото и когато трябва...и накрая се  Tired Face оаках в буквалния смисъл на думата!Няма да споменавам какво плюсках, `щото ме е яд дори като се сетя...Що за откачалка съм?Хваля се, че съм свалила и веднага  #Puppy dog...Простотията ми е безкрайна...

Изкушавам се дори да се подложа на ГЛАД за наказание и назидание на дебелия ми гъз, макар да знам, че ефектът ще е нетраен и от ден до пладне...

По дяволите, ще се боря пък...Не може 20-30 кила сланина да са по-инатести от мен!

Отивам да спя!....Много сърдита сама на себе си....

# 62
Голди, споко! Винаги има такива моменти, важното е да продължим напред в правилната посока. Важното е в ума ти всичко да е ОК, другото ще си дойде на мястото. Затова се успокой, прости си, реши, че не е станало нищо фатално, което да те отдалечава от твоята посока. Утре продъжаваш помъдряла Hug

# 63
Благодаря ти Мина!
Да си призная, тайничко се надявах на нечия подкрепа и мили думи!Нали затова ви хленча и подсмърчам!
 Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 64
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро  Hug

Мина , не мисля , че малко ям - поне по моята таблица де . докарвам ги около 1500 ккал . А кис.млека са с голям % масленост и нисък % В и затова не мисля , че ги смесвам В с М По таблицата за РХ е разрешено сметана с кисело мляко, а сирене с кис. мляко пък хич не се връзва ( проблемна комбинация ).  Hug
Вечерята беше печен патладжан, печен пипер, домат , краставица, зехтин и кюфте на скара .

# 65
Голди,  Hug И аз имах своите прегрешения - по време на почивката, но като се върнаха отново се хванах сериозно. Мина е права - всички имаме своите лоши дни. Това не трябва да ни обезкуражава, а напротив - да ни нахъсва!
Само и аз да кажа за кренвиршите. Наистина са блъскани със соя. и аз по принцип ги обичам. Но откакто съм на режима - не ги вкусвам изобщо. А за 4-те яйца - от това, което знам - по-добре ги разпредели на два приема. Като цяло за деня не са много, ама от прочетеното съм разбрала, че не е много добре да са наведнъж.
 Hug

Аз да се похваля - мръднах с още половин кг. За цяла седмица не е много, но все е нещо.

# 66
Голди,  Hug
Само и аз да кажа за кренвиршите. Наистина са блъскани със соя. и аз по принцип ги обичам. Но откакто съм на режима - не ги вкусвам изобщо.
Аз да се похваля - мръднах с още половин кг. За цяла седмица не е много, но все е нещо.
svetlana_78, поздравления за половинката.
А що се отнася до кренвиршите, то да беше само соя....., вътре има кожа, сухожилия, 15 годишно месо, тумори от животните, ануси, рога и черва  Sick. Бляк. Sick

# 67
 Shocked #Crazy Shocked Sick Направо ме убихте с тия кожа, сухожилия, 15 годишно месо, тумори от животните, ануси, рога и черва.
Да не се заричам, ама ще ме откажете!

Я напишете и шоколада с какви "гадости" е пълен, а!Та да не се сещам и за него!...Е-е-ех, мечти!...

# 68

Я напишете и шоколада с какви "гадости" е пълен, а!Та да не се сещам и за него!..

Със рафинирана захар предполагам. Joy Абе и аз имам моменти, в които ми се дояжда сладичко -  тогава сипозволявам малко прасковка преди обед. Ама това също си е  прегрешение.

fearyfly, благодаря. Дай Боже да дойде ден да се похваля със фигурка като твоята.

# 69
Shocked #Crazy Shocked Sick Направо ме убихте с тия кожа, сухожилия, 15 годишно месо, тумори от животните, ануси, рога и черва.
Да не се заричам, ама ще ме откажете!

Я напишете и шоколада с какви "гадости" е пълен, а!Та да не се сещам и за него!...Е-е-ех, мечти!...
Гледах документален филм по Реалити тв по темата. #Crazy Препоръчвам на отказващите се от всякакви колбаси. Sick Имам и познат митничар, който прекрасно знае какви меса се внасят за подобни гадости. Sick Mr. Green

В шоколадчето няма много гадости, но имат високо съдържание на захар, повишава рязко инсулина, а именно той издава заповед на организма " ТРУПАЙ ЗАПАСИ ЗА ПОСЛЕ" Naughty, и хоп една бисквитка ти се залепва за дупето веднага. Mr. Green

# 70
Всъщност "шоколадът" беше по-скоро образно употребен - като едно събирателно за всички бленувани прегрешения!От както спазвам режима си, мога с гордост да заявя, че устоявам на шоколад, а и не ме привлича вече.Преди, ако някой донесеше на хлапетата шоколади, аз изяждах единия, а им разделях другия.Ей такава свиня бях!Сега не посягам - дори ми е противно да си оближа пръстите, след като съм им го начупила.
Обаче като се замисля - друг е моя ГРЯХ - пустия му хляб.И то - не по време на ядене.Преди много си топях в салатката, ама сега просто си изпивам сосчето от чинийката /да не става зян!/...Сега в моментите на умопомръчение плюскам филии хляб, намазани с мед...Е, те това е лакомия и разсипия!...
Ще накарам мъжо да скрие буркана с меда и за нищо да не ми казва къде го е наврял!!!

# 71
Да ви попитам добре ли е за обяд 150гр. месо и една кофичка сметана и 2 малки бейби кисели краставички? А за вечеря мисля зелева салата с яйца!

# 72
Да ви попитам добре ли е за обяд 150гр. месо и една кофичка сметана и 2 малки бейби кисели краставички? А за вечеря мисля зелева салата с яйца!

Какво месо? Колко грама е една кофичка сметана - 200? За краставиците - по-добре яж пресни краставици  - сега им е сезона.

# 73
  • да има едно лесно - на мотора
Минавам да кажа специални поздрави от Журито - главата и пуши , на интервюта се явява , багажа разопакова и джуниъра се е прибрал  Heart Eyes Целувки на всички  Hug

Нещо хич напоследък не ги правя пропорциите добре - закуска, обяд - вечеря ( Мина затова си помисли , че ям малко  Sunglasses Ей на- 19 часа е , аз аз съм само със  740 ккал . Пък не съм гладна . Ама още съм на работа . И сигурно ми изпиват мозъка, та затова  Close.

Айде лекичка. Утре ще почиваме , нямам комп в къщи  и чааак в четвъртък ще се " видим "
 Hug

# 74
До сега съм направо пушка!
1389 ккал, 74% МЗ, 18% ПР и 8% ВХ.
Затова и оставих мъжо да си вечеря сам в кухнята, а аз дойдох да си ви видя - хем да съм далеч от изкушенията, хем да съм сред приятелки!

Общи условия

Активация на акаунт