МАРТ-2006г.

• 10 479
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Алекс тази нощ пак имаше температура. Сутринта се събуди към 7.20 ч и сега пак спи. Доста е отпаднала. Ако и днес вдига температура, ще я водя в "Детско здраве". Дали са добри там?
Лек ден

# 121
  • Sofia
Да, Силве, аз съм доволна от Детско здраве. Давай й повече течности, докато я заведеш на лекар!

# 122
Здравейте милички Hug

Честита дъщеричка Констанс, много много се радвам че всичко е минало безпроблемно и безболезнено Praynig Желая ви много много прекрасни моменти и живот като в приказка  Heart Eyes
С моя Боби Ви четем редовно, той само като зърне сайта се лепва за мен и иска да почетем заедно. Малко трудно е с писането, но не е невъзможно.
Да се похвалим, че се завърнахме от Варна, не ни се тръгваше... много допадна плажа на Бобчо, обожава пясъка и водата. Толкова хубаво ни беше...  Heart Eyes По-късно ще кача снимки.
По отношение на говора, не сме кой знае колко напред с думите, но си бръщолеви непрекъснато на бебешки... все едно говори на китайски  Joy Казва кукуригу, бау бау, кака, баба, по рядко мама, тата. Голям инат е, много се сърди когато не стане на неговата, но трябва да е наясно че не винаги става това което ни се иска. Нищо не е даром, трябва да се заслужи.  Mr. Green
Прекъсвам, че Бобата ще спи, а докато съм на вълна бг мама, няма как да се случи...

Hug Hug Hug

# 123
Майчета, я да ви питам вие като ходите с малките по почивки, с какво ги храните. Щото преди беше лесно с пюретата, но сега вече си хапва от наща си храна и как по заведения ли ги храните, щото ми се струва малко рисковано да я храня по заведения, пък мислим да хващаме пътя и да си питам аз, при вас как е

# 124
Дано бързо оздравеят болничките, какви са тия температури, толкова време  Confused

Бубичко, аз с Алис доста съм пътувала, смятах скоро, че съм я водила на 8 места с преспиване. За морето й бях взела бурканчета с готови храни, тя много си ги обича, бях направила и няколко с ядене, стерилизирани и първите дни си яде манджа, държах ги в хладилника. Иначе ако сте на ол инкузив можеш да си й даваш от там сирене, кашкавал, мляко - прясно и кисело разни картофи, ориз, месце. Ние ходехме да ядем по кръчми и преди това винаги й давах кисело мляко, за да не проявява голям интерес към нашата храна, ама пак хапваше някой и друг пържен картоф, риба, супа, пържоли...да ми се чуди човек на акъла на майната си в Гърция, че и на остров на 1 час от континента да й давам нови храни  Shocked ама така ме беше изнервила тогава, че само за да мълчи малко й давах всичко. Сега като бяхме на планина, директно си й поръчвах от ресторанта - картофи соте, пилешка пържола, супа, салата и ако не иска имах пак от Хипските пюрета, ядеше чат-пат и от тях. Носех си една малка скаричка за сандвичи и й правех, че тя много обича сандвич със сирене и домат, там имаше печка - правех й грис, кремчета. Зависи къде отивате и какви са условията. Аз хич не се притеснявам да я водя по заведения, минимум 1 път седмично излизаме с нея да ядем навън.

# 125
Буби, аз също много се тревожех за храненето, но нямахме грижи. Сутрин му правех АМ, бисквитки след млякото, след това на плажа плод, или солети, в краен случай кроасан. На обяд се прибираме, купувах му пилешка супичка, имаше си местно заведение, в което обядвахме. На два пъти и за "вкъщи" вземах. Боби хапва и готови пюрета, предпочита готвено, но не отказва и купено. Следобяд задължително бисквити и плодово пюре, заспиваше със АМ. Нямахме никакви проблеми с храненето.

# 126
мерси за отговорите,
тя не е от мн ящните, но и от глад не се оставя да умре. готови пюрета отдавна не яде, само кашите в бурканчетата мн обича, но и това е нещо и кисело мляко като яде и плодове и кроасани, пък от време на време ще сядаме явно и на заведение да хапва по някоя супичка или рибка, месце. Явно не е толкова сложно колкото си мислих, все ще има някое читаво заведение наоколо. Нашият татко за съжаление е на нова работа и няма как да вземе дълга отпуска сега, но пак ще разпуснем малко 4рите почивни дни на септември планираме

# 127
Здравейте!
Ние през деня нямахме температура, но вечерта пак вдигна 38.7. Интересното е, че краката, ръцете и бузите са й студени, а само челото е топло. Аз продължавам да давам сиропи през 6 часа и дано утре вече да няма, че яде много малко и направо е отслабнала, ама...
Аз утре пак съм на интервю за работа, дано да се справя и да ме харесат, че ще говорим на английски, а аз не го ползвам и ми е малко трудно, ама каквото - такова. Стискайте палци.
Лека вечер

# 128
Здравейте милички! Heart Eyes
Ох...нещо и мойте нерви се опънаха яко  Rolling Eyes Малките само мрънкат,вече се чудя от толкова внимание май прекалено глезени станаха  Confused Не че не им се карам,дори напоследък доста си изпускам нервите  ooooh! а после ми става едно жалнооо  Sad дали не съм била прекалено строга. Rolling Eyes На всичкото отгоре не спят на обяд,а вечер заспиват след 11ч Просто незнам на Юджи как не му се доспива..абе страшна работа  Confused Уплаках се.
Виждам,че има болнички  Confused стискам палци бързо да оздравеят! Hug
Силве, Успех утре на интервюто! Hug
Лека вечер на всички! Heart Eyes

# 129
Привет  Hug
Аз пак се позагубих , но мъжът ми каква настройка беше направил на компа , немога да се логна никъде дори и в пощата си , та не можех да пиша , но вече съм на линия.
 И първо : едно голямо ЧЕСТИТО МАЛКА ПРИНЦЕСА на Констанс   bouquet Да расте здрава и хубава и много да ви радва  bouquet
 На всички болнички бързо да оздравяват    Hug
 Силве , стискам палци , важното е да не се притесняваш  Peace
 Дейзи и Тася , да , още се кърмим със Стела и нещо края му не се вижда , ама когато -тогава , още не ми тежи. За яденето и аз понякога се улавям да броя хапките й. Али поне плодове като хапва в по-големи количества е добре , защото Стела и това неправи , само дето открих наскоро ,че й допада гроздето  и от него си хапва повечко. Другото е , че вчера се захрани и със зрял боб , много й хареса и няма реакция ( смятах по-късно да го въведа , ама тя като го видя в нашите чинии и нямаше отърване). Тя също като Маги първо изчаква ние да ядем , да провери да не ни стане нещо и после се пристрашава и тя да яде Grinning
 Ние утре заминаваме за няколко дена до Бургас на гости при свекитата , малко разнообразие.
 Хубава вечер от мен Hug

# 130
здравейте мацки!
Аз отдавна не съм влизала тук, не мога и да ви изчета.............Вчера се върнахме със Сара от Манхатан, бяхме 3 седмици там и сега си будувам ли будувам, още не мога да обърна времето и да се включа адекватно, но
благодаря за пожеланията на всички, които са се сетили за рожденият ми ден!
Констанс, ЧЕСТИТО! Лъвица!Сериозна работа да знаеш! Да ти е здрава и само радост да ви носи!
Безмерна, браво и на теб!Ееееее, да му се прииска на човек чак! Ама аз сега бях в една къща със Сара и едно момче на 2г и 3м и рошави ни направиха, та ще отложа засега подобни планове..........

# 131
Здравейте!
Ние през деня нямахме температура, но вечерта пак вдигна 38.7. Интересното е, че краката, ръцете и бузите са й студени, а само челото е топло. Аз продължавам да давам сиропи през 6 часа и дано утре вече да няма, че яде много малко и направо е отслабнала, ама...
Аз утре пак съм на интервю за работа, дано да се справя и да ме харесат, че ще говорим на английски, а аз не го ползвам и ми е малко трудно, ама каквото - такова. Стискайте палци.
Лека вечер

Миличка, нашите две госпожици явно са пипнали един и същи вирус. Ние вчера сутринта ходихме в поликлиниката, исках направление за ПКК - нищо е показа. Според нея детето е здраво. Вчера следобяд ходихме до лекарката да ни разчете резултатите и да я прегледа. Нямаше нито подобрение, нито влошаване от предичния ден. Снощи обаче изведнъж Т спадна до 37 и де факто от вчера в 17ч не съм давала лекарства. Преди малко пак я мерих - 38, но само челото е горещо. Иначе си е жизнена, дори хапна тази сутрин и малко снощи. Дано вече да вървят нещата към оправяне.  Praynig

На вас какво ви каза педито??? Аз давам постоянно чайове, вода, сокове. Веднъж на ден в чая слагам вит.Ц 1 ампула. Днес ще й спра плодовете, че от няколко дена като не яде друго, тъпче плодове и я подпука и някакво леко разтройство. За него не съм давала нищо още. Само започнах вм. лайка и липов цвят да й правя чай от мента (джоджен). Надявам се да е знак, че организма се е преборил с вируса и се освобождава вече  Praynig

# 132
bea,айде давай снимки  Grinning да видим Сара колко е пораснала!

# 133
МАлеее вие пак изписахте половин тема,аз пак някьде блея. Embarassed

# 134
Здравейте!

Нашата Т вчера окончателно спадна и тази сутрин осъмнахме с шаркоподобен обрив. След рзговор с една педиатърка (на наши познати, че нашата е в отпуска) и нейното предположение за розеола, се грабнахме и отидохме в спешния к-т на 25 ДКЦ. Там една възрастна и много ухилена лекарка, след продължително опипване за подути лимфни възли под мишниците и около врата, заключи - 6та болест (розеола). И тъъъй, сега ще пием калциев глюконат и вит.Ц и ще чакаме обрива да се изчисти.

Не намеррих инфо как се разпространява тази болест обаче. Ако има запознати, моля помагайте. Питам, защото нашата детегледачка се е шашнала да не зарази внука си, който другата седмица пристига от Австрия и още няма 2г. Не намерих нищо за латентен период и заразна фаза на болестта.

Силве, как е Алекс? До сега май всичко беше както при нас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт