МАРТ-2006г.

• 10 476
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
дейзи, нормално е на жегата да не и се яде. не си спомням кога за последен път кало е ял пюре (преди ... 9 м?) от 4-5 месеца не пасирам, на парченца, а вече яде с нас, малко само му намачквам. и сутрин и вечер пие АМ, по 300 мл с 3 бисквити за АМ.
няма лошо мацките да са слабички. и кало е един дребен, дребен... като се изправи до тати и изчезва. виж до мен по се забелязва.
виж с кротост не мога да го похваля. изобщо. по цял ден вика: Бау бау, което освен магаре, означава и че иска да ходи навън. гуши всички деца, които срещне, мацките ги гали... абе страшна работа. дай му фонтани и пясъци , да се катери по нещо.
щамари е ял само през ръцете, и то много силни само когато пипа печката и пуска котлоните (гледам с нещо да го удрям, не с ръка... да не се плаши от мен). уж знае, че пари (оставих го да се опари на фурната веднъж, и оттгогава предупреждава всички, че там пари и трябва да духат).
като отидохме при баба му ме заведе в кухнята, почна да сочи към печката и да ме предупреждава да внимавам.

# 106
Абе ние на чат го обърнахме, ама като прочета постинг на Калина и ме засърбява езика да отговоря  Rolling Eyes значи и ние ядем винаги зедно, храната й е абсолютно същата като нашата, първо проверява по всички чинии дали нещо не я лъжем, после хпава малко с неохота и толкоз. За печката ми е голям проблем, защото нямаме врата на кухнята, разбира че е гореща, ходи духа до нея и ми я сочи, ама пак посяга, освен и аз да я оставя да я опари. А толкова е запалена по кучета, че няма накъде, където и да види куче - на живо, на тв, на картинка, повтаря бау-бау до премаляване...добре че са тия кучета та да върви в правилната посока, а е почнала и да си фантазира, застанала днес до един храст и бау-баука, абе викам няма там куче, тя пак бау-бау, явно си мисли че е видяла или пък на храста му вика така  Laughing пак наскоро едно кутре й скочи на главата да я ближе, и не можеш да го изгониш, а тя като се разпищя от кеф и цял ден после ми сочи нанякъде неопределено и повтаря бау-бау, явно запомнила е случката.

# 107
да продължа чата Simple Smile ... по едно време в парка се разхождахме в кучешката градинка, че там Кало имаше повече съмишленици отколкото с малките деца Simple Smile
остави я да се парне когато е леко затоплена фурната, ако не реагира остро на болка (кало се пребива, но реве 30 сек само ако има кръв)... да не би пък да страда много, ако е глезанка.
отивам на работа, повече няма да пиша, че закъснявам.
приятен и спокоен ден.

# 108
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet

ЧЕСТИТА БЕБКА НА КОНСТАНС - ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА Heart Eyes

Мики , Кали , страхотни сникми сте направили Laughing
А Ели ит морето се научи още със събуждането да раздава обувките на всеки (понеже там всичко беше в една стая)  и се залепя на вратата , готова да излезе Много се забавлявам с нея когато се накичи с моите вещи(което също е знак за излизане) - слага си телефона през врата(той е в калъф на връв) , диадемата , хваща детската количка и вика ...."хайдеееее , хайдееее , набън.." JoyJoy Обича да се кичи с нашите вещи но не ни дава някой да държи нещо на другия. Много държи всеки да и е с неговата вещ изпада в истерия , че баща и не си държи чантата или портфейла докато кара.  ooooh!

# 109
Честит Имен Ден на всички малки и големи Марии и Марияни, за да не пропусна няма да изброявам! Да сте много живи и здрави, късметлии и обичани!
Честит празник на всички варненци и на всички, които празнуват днес!
Алекс е малко по-добре, но качва и сваля температурата. тя не е много висока. Снощи беше най-много - 38.1, сутринта -37.9, после - 37.3. Сега спи, но не иска да яде нищо с лъжица, само АМ и сок, и вода. Май и ние ще ходим на доктор, като се събуди.
Лек ден

# 110
Магдалена, и тя много си пада по печката  Tired Не ми е толкова проблем, че се лепва за фурната, защото от външната страна на стъклото е приятно топло, независимо от Т във фурната. Но умира да върти копчетата на котлоните и фурната  ooooh! А от това не знам как да я отуча. Като нищо ще си включи котлона или печката някой път и така ще си остане кой знае колко време  Tired

# 111
Но умира да върти копчетата на котлоните и фурната  ooooh! А от това не знам как да я отуча. Като нищо ще си включи котлона или печката някой път и така ще си остане кой знае колко време  Tired
принас точно това се случва вече няколко пъти. последно преди да излезем винаги проверявамкотлоните... докато се обувам се шмугва в кухнята....

# 112
  • Варна
Мда, печката е хит и у нас. Вкъщи няма проблем, защото фурната е на високо, стъклото не е горещо, а копчетата за котлоните са отгоре на плота, но у майа ми и на вилата е опасно. Майка ми има навика върху котлона да слага малка бутилка с газ. Бързо се научи да я маха. Но стъклото на фурната е горещо.А, и веднъж Преслав почти я спрял и разбрахме чак след 1 час, че яденето е още на никъде. Същият номер го скрои на свеки в неделя на вилата. Ядохме баницата за закуска полусурова. ooooh!
А другото е терморегулатора на пералнята. Започнах да пера само, когато спи. Иначе рискувам да скопосам някоя пералня с пране. Confused

# 113
Криси е по-добре. Поне няма Т! Това редуване на панадол с нурофен май свърши работа. Иначе е по-бледа от обикновено и продължава да отказва храна. Преди малко й купих бананова каша на Слънчо  Shocked Преди много я обичаше. Дано поне това да яде  Praynig

Бързо оздравяване на всички болнички  Praynig

# 114
  • Варна
Криси е по-добре. Поне няма Т! Това редуване на панадол с нурофен май свърши работа. Иначе е по-бледа от обикновено и продължава да отказва храна. Преди малко й купих бананова каша на Слънчо  Shocked Преди много я обичаше. Дано поне това да яде  Praynig

Дано да яде. Като го поставиха на диета Преслав и аз взех от кашите, които много обичаше като бебе, но сега категорично я отказа. Бързо оздравяване на болничките дечица. Hug

# 115
  • София, център
Констанс да е жива и здрава малката принцеса! Радвам се че всичкo е минало добре… чакам с нетърпение подрoбности!

целувки
 newsm51

# 116
  • София
Явно номера с печката е всеобщ проблем Simple Smile,само,че аз му намерих цаката.След като няколко пъти намирах котлоните и фурната пуснати на mах,просто махнах всички копчета(нашите се свалят) и сега като започвам да готвя си слагам нужното копче и като свърша пак го свалям.Иначе престана да пипа фурната след като се опари и сега като работи само минава покрай нея отдалеч и вика "паи,паи!" Ох,големи са скици тея мъници!Все по-забавни стават.
Радвам се,че Алекс и Криси са по-добре Hug

Айде,лека нощ!Цунки!

# 117
Ох много се забавлявах да 4ета маймунджалъците на малките душици Joy
Моя син и той е много суетен,примерно като си сложи шапка или о4ила и отива да се гледа на огледалото и се върти ухилен до уши,4есто танцува и пее пред огледалото Laughing,а ако сложа диадема,ласти4ка или шнола на главата си,веднага ми ги отнема,ето го тук същинско моми4енце
http://images18.snimka.bg/003516920.jpg
Имитира,4е си слага парфиум,но винаги на баща си,а сега му е мания да ни носи нещата знае кое на кого е и като ми подава ми вика"дай" :lol:4ехли също изпробва,но не може да ходи с тях,ето го тука,снимката е с лошо ка4ество
http://images19.snimka.bg/003672651.jpg
Дейзи  много се смях на вашето бау  бау,Дани е същия само 4е незнайно защо е объркал словореда и вика на ку4етата "абу абу" hahahaИ като види ку4е е един щастлив,а ако не го оставя да го пипне е едно тръшкане ooooh!,добре 4е рядко срещме ку4ета.
Като ви слушам притесненията с храните много се радвам,4е Дани си хапва добре,мойте притеснения из4езнаха в момента когато запо4на да яде от нашата храна,така и не ги прояде тия пиурета зна4и.Сега яде общо взето по4ти вси4ко и без никакъв проблем,много малко неща не оби4а.

# 118

Дано да яде. Като го поставиха на диета Преслав и аз взех от кашите, които много обичаше като бебе, но сега категорично я отказа. Бързо оздравяване на болничките дечица. Hug

Не яде Sad Като помириса за какво става дума и пак побегна, викайки: Не-не-не, ниище!

Тази нощ пак беше много топла и й дадох в просъница Нурофен. Тази сутрин Т беше 38 Sad Направоооо не знам. Днес съм на работа и съм ги оставила с баща й и баба й да се гледат. Дано се оправи и днес пак да няма Т, както вчера през деня...  Praynig

# 119
Момичета, да ви се похваля, ние вече не плачим на яслата, чук чук чук. Днес се занесахме хванати за ръчичка и фръцкайки дупета, и си влезе в стаята направо със желание, ч едната ръка шишето с водата, в другата един жабок, и така е от няколко дена. Даже вчера госпожата ми отвори вратата да я видя и вика "гледай я тя вече свикна и се нареди на столчето да закусва". Направо не ми се вярваше, че ще дойде този ден, че все ми беше мъка да я слушам как плаче и се чувствах виновна, че съм си зарязала детето.

Общи условия

Активация на акаунт