ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДАРВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!! ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е ОК!! ЦЕЛУВАМ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ!!!!!!!!

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ТЕ ЧАКАМЕ ДА РАЗКАЗВАШ
Айде,бързо оздравяване на всички

Абе мойта щерка се очертава голяма кипра за сега. Освен, че носи само моите обувки и гледа да са на токчета, само да докопа някоя чанта и я нарамва на рамото и тръгва да я носи
сещам се за Мария на Ади, Мария на Жана и Беа, да са живи и здрави 
чак сега като ми каза и видях снимките съобразих
ама тя беше далеч от изражението на Алекс и Кайо, хич не беше толкова уверена, просто си стърчи самичка в коридора, а физиономията й доволно-учудено-уплашена
Иначе има фетиш към обувки -наши, нейни, прегръща ги, целува ги, духа на подметката /незнайно защо/, и се мъчи сама да ги обуе, мъчи се по половин час, надява си ги на пръстите, даже им закопчава лепките и с доволно-горда физиономия се наканва да стане, съответно тупва, чуди се 2 минути що така стана и почва пак отначало 
на мен фотото ми е постоянно под ръка. и го използвам много. от 20 снимки една да стане, пак си струва.

А е имала периоди, не мога да си кривя душата, когато е се е хранила добре, като направи годинка си спомням и я държа около месец, тогава каквото й попаднеше пред очите се омиташе, е такъв кеф ми беше, та знам, че може и повече. Ако й дам примерно готово пюре, го изяжда цялото, ама я бойкотирам и й давам само готвено, ми няма до първи клас все консерви да яде, я ...абе бели кахъри знам, щом е здрава да чукам на дърво, значи си й стига, ама все ме гложди...иначе сега като се сетих пак за случката с обувките, си направих извода, че прилича на мен, аз бях така като малка, сума време набирах смелост да се кача на някое дърво и после ме е шубе да сляза и си седя, докато не дойде някой да ме прибере
една "палава" бях, мани-мани, майка вика - айде бе моля те, излез с децата да си играеш, аз - не, тя - що не бе маме, аз - ми ще ме ударят, тя - няма бе маме, излизам аз и се прибирам след един час - удариха меееее с топкатаааааа и рев, рев