МАРТ-2006г.

• 10 476
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
СУПЕЕЕЕЕР НОВИНА!!!!!!!!! ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА МИЛА КОНСТАНС!!!!!!!!  Hug  Hug  Hug
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДАРВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!! ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ, ЧЕ ВСИЧКО Е ОК!! ЦЕЛУВАМ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ!!!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ТЕ ЧАКАМЕ ДА РАЗКАЗВАШ

# 91
Честито, Констанс! Да ти е жива и здрава малката принцеса, и Тино също! Бъдете много щастливи заедно!
Милички, пък моята щерка е с температура. Днес не искаше да яде и аз доста и се поскарах, и я плеснах по дупето 2 пъти. Вечерта дигна температура, но това ни е за първи път и аз много се притесних. Дадох сироп и сега спи. Направо ми иде да си оскубя косите, как можах да й се карам, но си мислех, че се инати. Малко гаден пост след хубавата новина, но ми се искаше с някого да споделя.
Лека вечер

И Криси е с т от вчера следобяд. Днес бяхме на лекар, защото не сваля. Поддържа я 38.5-39. След Панадол сваля малко и после пак качва  И на нас ни е за първи път. Педито каза, че й е малко зачервено гърлото и че 3 кучешки никнат наведнъж и може да е за тоа цялата работа, но ни изписа да редуваме Панадол с Нурофен, да давам вит.Ц и чай от лайка и много течности. Дано до утре да свали Т.   Иначе препоръча да давам по-любими храни, по-леки и лесно смилаеми. И да не я насилвам да яде - колкото толкова.
А за това че си плеснала твоята щерка - хич не се обвинявай, не си знаела, че е боличка. Аз също съм си изпускала ръката и съм я плесвала по дупето като се инати 

А за обувките - и на Кристина са и любими нашите обувки, но май още не смее да се пусне да ходи с тях. Обува на баща си или моите обувки и вдига ръце с едно "аааууу" (т.е. ау колко сум хубава) 

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 11:19 от DessyM

# 92
Забравих да се похваля - днес си купих CICA-CARE за белега от секциото. Аз бях се настроила да направя поръчка и да чакам, но в една от кварталние аптеки имаше налична. От утре почвам да се церя!  Laughing

# 93
Какъв праник е днес, защо празнуват Мариите?  Embarassed

Все пак честито на всички празнуващи  Hug

# 94
На Вики вчера му биха последната ваксина ДТК /с малко заксънение/.
И от днес сутринта има Т. Незнам от ваксината ли е, но е отпаднал и крив. Дадах му панадол. А преди да заспи му сложих и свещичка Vibrocol N. Хомеопатично е, но бързо сваля Т. Надявам се бързо да се оправи. Както и другите болнички дечица.

# 95
  bouquet Честит празник на всички,  носещи името МАРИЯ! Бъдете здрави и благословени!  bouquet

# 96
  • София
Честит празник на всички именници!!!

Мики,Кали,мноооого сладки снимки!Дани не проявява интерес да обува нашите обувки,но пък обича да ги разнася из апартамента,а най-любимо ми е като ми ги тупне на леглото Twisted Evil
Днес успях да го приспя защото стана по-раничко и сега ще гледам да посвърша малко работа в къщи.
Защо пак толкова болни дечица Sad Айде,бързо оздравяване на всички Hug

# 97
  • Варна
Какъв праник е днес, защо празнуват Мариите?  Embarassed

Все пак честито на всички празнуващи  Hug
Днес е Голяма Богородица, почита се Божията майка, а тя нали се казва Мария. Wink
Много яки снимки. hahaha
 И Преслав обича да разнася обувки. Даже ако го изтърва и си ги облизва неговите. Embarassed
Днес е и Ден на Варна. Честито на съгражданките!  bouquet

# 98
ЧЕСИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРИИ!!!

Деси, днес е Голяма Богородица и имен ден на Мариите  Grinning

Маги също умира да носи обувки. Но тя си пада по моите и си ходи много успешно с тях Grinning Абе мойта щерка се очертава голяма кипра за сега. Освен, че носи само моите обувки и гледа да са на токчета, само да докопа някоя чанта и я нарамва на рамото и тръгва да я носи  Laughing А докопа ли някой гердан, гривна, часовник, всичко си кичи я на главата, я на ръката. Майка ми ми разправя, че си била хяресала някакъв рол-он /празен/ при тях и като го вземе и започвала да се "черви"  Laughing Абе представям си като попорасне и започне да разбира какво ще е  Laughing Таткото от сега си стяга портфейла  Laughing

А за пошляпването и на мен ми се е случвало. Особено, като започне да хапе и да удря. На нея й е като игра, но на мен хич не ми е смешно...
Но понякога и аз й се карам, че не яде и после съжалявам. В крайна сметка не винаги им се яде, или им се яде това, което ние сме решили, или колкото ние сме решили. Аз за това за ядене гледам да не й се карам и да я насилвам. Колкото иска-толкова  Peace

# 99
ох и аз преди много се нервих с това ядене, ама от нема и къде свикнах

# 100
Честит имен ден на всички носещи името Мария  Hugсещам се за Мария на Ади, Мария на Жана и Беа, да са живи и здрави  Hug

Калина, хич пък не се сетих да я снимам  ooooh! чак сега като ми каза и видях снимките съобразих  ooooh! ама тя беше далеч от изражението на Алекс и Кайо, хич не беше толкова уверена, просто си стърчи самичка в коридора, а физиономията й доволно-учудено-уплашена  Grinning Иначе има фетиш към обувки -наши, нейни, прегръща ги, целува ги, духа на подметката /незнайно защо/, и се мъчи сама да ги обуе, мъчи се по половин час, надява си ги на пръстите, даже им закопчава лепките и с доволно-горда физиономия се наканва да стане, съответно тупва, чуди се 2 минути що така стана и почва пак отначало  Crazy

Що се отнася до яденето, опитвам се да не се ядосвам, че е толкова злояда, ама не мога, знам че трябва да я оставя да яде колкото иска, ама много ме е яд като й сготвя две-три неща, тя ги блъсне и почва да повтаря до припадък апо-апо / демек хляб /. Много слабо се храни, успокоявам се с това, че макар и малко все пак е питателна храна и че яде много плодове. Но положително това злоядство плюс реването всеки божи ден при заспиване, а вече и нощем, ще ме вкарат в лудницата.

# 101
дейзи, снимай следващия път Simple Smile на мен фотото ми е постоянно под ръка. и го използвам много. от 20 снимки една да стане, пак си струва.
кало пък духа сладоледа. смята, че като нещо не е наред с температурата, може по един и същи начин да се справи с проблема.
иначе яде .. всъщност изобщо не знам колко яде. вие по грамаж ли ги храните, че се притеснявате че са злояди? днес е обядвал един сухар. само. после заспа (когато има възможност , спи по 2 пъти на ден, ако сме си само двамата у дома спи с мен до 12 на обяд)
кало много се разяде при баба си в провинцията на чист въздух и разходки по цял ден. само не успях да го убедя, че магарето не е "бау-бау".

# 102
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА КОНСТАНС, ДА Е МНОГО ЖИЗНЕНА И ЗДРАВА  Hug

Честит имен ден на всички с името Мария, желая само хубави неща   bouquet

Много са сладки снимките на Кало и Алекс  Joy
Аз досега Или не съм го шляпвала по дупето, но му се карам когато е непослушен, а той започва да плаче и после много ме е яд на мен си  Embarassed

# 103
Честит имен ден на всички Марийки :!  И моята девойка има половин имен ден Simple Smile

Снимките на Кало и Алекс са супер, Кали ти си истинско про във фотографията !

За яденето, Анна-Мария се храни чудесно направо, но на моерто имаше няколко дни дето не сикаше почти нищо да хапва, пиеше само вода и сокове, литри направо. Видях се в чудо, от дете което яде всичко се превърна в злоядо.  Реших да не настоявам да я гоня и тъпча и след няколко дни си прояде със същия апетит.

Иначе и аз си изпускам нервичките понякога и я шляпвам по дупето или през ръцете - ама на нея не й прави особено впечатление, по-скоро като повиша тон повече се усеща за какво става въпрос.

Веси, кокетка значи е Маги, Анна-Мария също умира да си слага гердано, гривни и вскакви дрънкулки, да се маже с керм, ужким си слага парфюм, много е смешна. Като и сложа някаква дрешка и й кажа "ау колко си хубава", тя застава пред огледалато и се кипри, върти се, оглежда се и се хили   

Жужи, малко остана до големия ден! Как върви подготовката, предлогам че всичко е ОК? Я сподели къде ще е сватбата?

# 104
Ииии, вярно бе Зори, значи честито и на твоята сладурка  Hug

Кали ми какво да ти кажа, аз яденето не го меря по грамаж, но се ориентирам по едни нейни купички, в които обикновено яде. Примерно днес е изяла сутринта едно парче кекс, малко по-голямо от кибритена кутия, към 10 една цяла праскова, после на обяд хапна половин бурканче от тези за детска кухня с манджа, дояде си със сух хляб, като се събуди след малко със сигурност ще се натъпче с пъпеш, довечера й се пада кисело мляко с бисквити да яде, там хапва 10-15 лъжички. Ми малко ми се вижда, особено като гледам наборите й как ядат. А и тя е слабичка / за разлика от бебешкия период, когато беше като мишелинче/, оня ден като духна един вятър и я събори на земята  TiredА е имала периоди, не мога да си кривя душата, когато е се е хранила добре, като направи годинка си спомням и я държа около месец, тогава каквото й попаднеше пред очите се омиташе, е такъв кеф ми беше, та знам, че може и повече. Ако й дам примерно готово пюре, го изяжда цялото, ама я бойкотирам и й давам само готвено, ми няма до първи клас все консерви да яде, я ...абе бели кахъри знам, щом е здрава да чукам на дърво, значи си й стига, ама все ме гложди...иначе сега като се сетих пак за случката с обувките, си направих извода, че прилича на мен, аз бях така като малка, сума време набирах смелост да се кача на някое дърво и после ме е шубе да сляза и си седя, докато не дойде някой да ме прибере  ooooh!една "палава" бях, мани-мани, майка вика - айде бе моля те, излез с децата да си играеш, аз - не, тя - що не бе маме, аз - ми ще ме ударят, тя - няма бе маме, излизам аз и се прибирам след един час - удариха меееее с топкатаааааа и рев, рев  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт