И колкото и да ти е чудно, да от продавачка и шофьор може да излезе много по-умно дете, от дете на по-образовани хора. Това съм го видяла с очите си.
Но през останалото време - супер 
Още не съм изчела всичко, но то такове нещо пропуска ли се
Лекарството е Деган (една приятелка е бременна и й се гади и го пие). Ама опитай това, което Дейзи ти е препоръчала с водата, може да помага
Аз, слава богу, подобни грижи нямах 

Аз мислех нищо да не кажа този път, но все пак ще напиша два реда.
,доста лицемерно от твоя страна.КатетоМ явно е на същото мнение,но тя поне спря да контактува с нас тъпачките
И не съм съгласна,че тая тема тук е за да си говорим само за лайна,храна и да спорим,както казваш пак на същото място,ти си единствената ,според мен,която има нужда вечно да се кара и да спори с някой.Колкото пъти е имало някакви пререкания тук,все ти си ги подхващала.Това си е лично мое мнение!Само се чудя как ви остава време да си чешете езиците и да сипете обиди срещу нас, като сте толкова ангажирани и затрупани с работа,ама това е друга тема...,айде да не ставам жлъчна като вас.
Браво Тася за този пост,защото много хора си го мислят,но не смеят да го кажат.

И не е приоритет на интелигентните хора да говорят така :

А точно това, което си прочела и това, което се пренесе от там, тук 
Няма смисъл
Не знам защо стана това разделение, при положение че никой в нищо не е обвинявал, заклеймявал или линчувал...На мен ми струва, че просто стана "Гузен негонен бяга"...

И във форума неможахме да не се заплетем в "кавги" и без това в ежедневието не ни липсват 
Ей,..няма да се бием я..
малко по хумористично! 
то е реееев то е чудо!Сега го оставих да се нареве и накрая заспа със сто зора.Ама сега от толкова рев спи и хълца,голямо е инатче значи..