Констанс,
мили4ка, малко остана, като видя твой постинг и все се надявам да си родила вече! 
Да се изкажа и аз че ме сърби езика
. Тук никой не пише за да си ХВАЛИ детето, всички деца са различни, развиват се по различен начин и точка по въпроса. Тук споделяме, радваме се на успехите на децата ни взаимно. Имаме различни мнения по различни въпроси, точно това е ценното, ако всички мислим еднакво няма да е интересно. Аз лично се радвам когато прочета за някое мартенче, че говори прости изречения, а не го сравнявам с моето дете, още по-малко пък бих се пристенила. Никой никого не надлъгва, не е това смисъла тук!А това за злобните коментари цитирани тук от другата тема - no comment!
Но хора всякакви..... На който не му харесва да не пише тук и това е, всеки сам си преценява На мен лично ми харесва, изживяхме най-прекрасния си момент заедно - създаването на нов живот и съм изключително щастлива, че продължаваме да си помагаме и радваме заедно !
Цунки!
,но все пак се посъветвай с лекар.За повръщането и аз знам,че Деган се пие,но когато не може да се овладее положението с друго.Аз в 3-тия месец направих една криза с повръщане,чак се наложи да отида го Т.Киркова и там ми биха Деган и се поосвестих.Ох,дано мине леко при теб този период и да имаш по-малко неразположения 

ми така де, както казва една позната "айде стига с тея деца, дайте го малко по-хлабаво" 
Ама няма. 
, ти си ми за пример
Сори за връщането към темата, ама и мен ме засърбя езика
Баткото как се държи? В смисъл дали разбира какво ще стане...
ще каже,че по цял ден го тъпчем..