МАРТ-2006г.

• 10 437
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
Привет мами!

Констанс,  Hug мили4ка, малко остана, като видя твой постинг и все се надявам да си родила вече! Simple Smile

Да се изкажа и аз че ме сърби езика Wink. Тук никой не пише за да си ХВАЛИ детето, всички деца са различни, развиват се по различен начин и точка по въпроса. Тук споделяме, радваме се на успехите на децата ни взаимно. Имаме различни мнения по различни въпроси, точно това е ценното, ако всички мислим еднакво няма да е интересно. Аз лично се радвам когато прочета за някое мартенче, че говори прости изречения,  а не го сравнявам с моето дете, още по-малко пък бих се пристенила.  Никой никого не надлъгва, не е това смисъла тук!

А това за злобните коментари цитирани тук от другата тема - no comment!  ooooh!  Но хора всякакви..... На който не му харесва да не пише тук и това е, всеки сам си преценява

На мен лично ми харесва, изживяхме най-прекрасния си момент заедно - създаването на нов живот и съм изключително щастлива, че продължаваме да си помагаме и радваме заедно !

Цунки!  Hug

# 46
ЧРД, Беа! Да си жива и здрава, и много щастлива!

# 47
  • София
Привет! Hug

Беа,Честит Рожден Ден!!!Много щастие и любов ти желая!!!

Дани,мисля,че е нормално в началото на бременността да има завишена температура newsm78,но все пак се посъветвай с лекар.За повръщането и аз знам,че Деган се пие,но когато не може да се овладее положението с друго.Аз в 3-тия месец направих една криза с повръщане,чак се наложи да отида го Т.Киркова и там ми биха Деган и се поосвестих.Ох,дано мине леко при теб този период и да имаш по-малко неразположения Hug

# 48
  • Варна
ЧРД на bea!   bouquet
Дани, и аз знам, че е нормално в началото да си с леко висока Т. Дано скоро да мине, че много неприятно. Praynig
И аз много се натоварих с тези разправии. Никога не съм влизала в спорове. Не искам и да сипвам масло в огъня, но много ми дойде този път. Само ще кажа, че много се засегнах от написаното в другата тема. Аз там не чета по принцип и ако тук не се беше изкоментирало нямаше и да вляза, но направо ми стана супер обидно. Не смятам, че като съм дъщеря на мед. сестра и полицай гените ми са по-кофти от тези някоя щерка на министър или който и да е. И не смятам, че професията (моята, на мъжа ми или на родителите ми) е причината, поради която синът ми не говори все още. И не работя, не защото мъж ми е милионер и може да ме издържа, а защото избрах да родя две деца и да отложа кариерата. Ако не бях родила Габи, щях и аз да съм от другата тема, но не бих считала "онези от отчетната" за по-нисши от мен. А пък и да беше мъжо милионер пак щях да работя, защото просто имам нужда да го правя. За мен парите не са най-важното и определящото при взимане на решения. Смятам, че подписът ми го доказва.
Никога не съм се притеснявала, че детето ми не прави еди какво си за разлика от десетина други деца от форума или на площадката. Габриела започна да гука вчера. Другите майски бебета отдавна го правят. Но не съм се притеснила и не съм я помъкнала по доктори. Просто не съм такъв човек. Но всеки има правото да гледа детето си както намери за добре. Старала съм се винаги да съм обективна и да не преувеличавам постиженията на децата си и мисля, че така съм постъпвала. Ако съм го направила все пак, е било несъзнателно. Толкова по темата.  Peace
И много съжалявам, че се върнах на въпроса. Много време ми отне въобще да се реша да напиша нещо, но просто не се сдържах. Много ми е болно, защото ви чувствам много близки и трябваше да си кажа. Още веднъж моля за извинение. Hug

# 49
Bea ,Честит Рожден Ден и от мен  Hug
от сърце ти желая безкрайно много щастие ,успех и късмет във всичко  newsm51

# 50
Честит рожден ден на Беа! Желая ти мила всичкото здраве и щастие на света, все така весели мигове със сладката Сара, мноооого прегръдки и целувки  Hug Hug Hug

Тася, и Анетка и Еми-еми май все още се кърмят, ние тотално спряхме нощните изпълнения, остана само вечерното кърмене за приспиване, но то ще е най-тежкото от всички, мисля да не се мъча с него, а да я дам при нашите за няколко дена и те да се оправят, пък аз планирам екскурзия само двамата с мъжа ми  Sunglasses ми така де, както казва една позната "айде стига с тея деца, дайте го малко по-хлабаво"  Laughingта явно си дойде момента и го уцелих просто  Grinning

Констанс, стискам палци да мине леко раждането, много се вълнувам и все те мисля  Hug

# 51
Честит рожден ден Беа!   bouquet  bouquet  bouquet
Всичко най-хубаво ти желая.

И аз като Дейзи ще го давам по-хлабаво, чакам с нетърпение 21ви, да си починеме малко с мъжа ми  Wink

# 52
  • Варна
Искам и аз да го давам по-лабаво.  Sad Ама няма. Simple Smile В събота мъжо имаше РД и отидохме на вилата със свекитата и семейството на сестра му. В неделя сутрин моите двамата се кукнаха в 5.50. Shocked В 7 вече цялата къща беше на крак. Преслав цял ден изпада в истерии, отказваше да яде, едва го приспах на обяд, до вечерта ни спряха тока тие дечурлига. В 21.30 обаче всички бяха по леглата, спящи или заспиващи. Снощи кротуваха, та днес съм горе-долу в кондиция, че вчера всички се мотаехме като ударени самолети. Crazy
Констанс, стискам палци и чакаме новини от теб. Hug

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 16:38 от Katia_N

# 53
Катееее  spoko , ти си ми за пример  Grinning

# 54
БЕА , мила честит рожден де и от мен  bouquet

Ще ми бъде драго да споделя с вас , че днес на мой братовчед (който ми е близък като брат , понеже съм едно дете) му се роди дъщеричка , която чакаме от 6-ти август насам.Двете с майката са добре , няма данни за преносване......Нямам търпение да видя детенцето , да го гушна и да усетя тази незабравима миризма на бебе  ylinfant

# 55
  • Варна
Цеци, честито! Да са живи и здрави цялото семейство!  bouquet

# 56
ЧЕСТИТ РД НА БЕА! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ!

Ако не бях родила Габи, щях и аз да съм от другата тема, но не бих считала "онези от отчетната" за по-нисши от мен.

Хехе, аз пък почнах работа още през март и пак съм си тука Wink Повече си ме кефи тука да чета.  Hug Рядко пиша обаче, че нещо напоследък не ми се пише. На мен също ми стана неприятно от разните му там изказвания. Ама все ми е тая. Не съм продавачка (а и да бях, какво толкова) и мъжа ми не е шофьор. И съм много против тези снобски разбирания - като е продавачка или шофьор, значи е кофти човек.  Naughty Сори за връщането към темата, ама и мен ме засърбя езика  Laughing

Констанс, айде, малко остана. Леко раждане ти желая!  Hug

Безмерна, питай лекар за Т, но и аз мисля, че е нормално!

Да споделя: моята щерка по време на отпуската почти живя само на к.мляко, плодове, кремвирши, шунки, кашкавал, попара и пр. сухи неща. Вчера готвих пиле с грах (тя харесва грах), но тя тотално ми отказа да яде. Само бягаше из стаята и като ме види с лъжицата вика: "Не-не-не, ниище (не искам)" Както и да е, в крайна сметка на обяд си легна гладна. С рев се събуди след 2 часа и само протягаше ръце и викаше "ам-ам". Опитах се да й дам същата манджа и пак същата история. Е яде друго. Днес на обяд детегледачката без никакви проблеми я е нахранила с вчерашното пиле с грах  Shocked Е айде кажете ми как става тоя номер. Аз ли съм я разглезила, респект ли няма от мен, че ми върти подобни номера?  newsm78

# 57
  • Варна
Деси, написах го по-скоро в преносен смисъл. Simple Smile И мен тук си ме кефи и бих останала. Hug
А за яденето какво да ти кажа. Преслав ми върти всеки ден номера. То не само на мен, даже май само аз успявам да го нахраня, но първо ме изкарва извън нерви и после сяда и си изяжда всичко.
Иска да яде само домати, хляб, бисквити, диня, пъпеш и банан. Ако види нещо от тези неща, когато сяда да яде, край, нищо друго не мога да му навра в устата. Или вместо да яде иска да си смуче бибата. Shocked Та сега го храня преди ние да седнем на масата и после си дояжда със салата или плод. Или давам яденето с хляб или домат, при което той на третата лъжица отказва яденето и иска само домат. А бе хиляди комбинации. Изяжда по три домата на веднъж и то спира със скандал. И не да не му харесва яденето, той просто отказва да го куса, което най-много ме ядосва. Twisted Evil

# 58
БЕА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Ей, Констанс, мъничко остана  baby_neutral Баткото как се държи? В смисъл дали разбира какво ще стане...

И Маги напоследък не яде много-много. Но нейното е от капризи. Като бебе ядеше без проблем всичко. Но вече си проявява претенции и това си е. Яде, но ако й хареса. Ако ли не не иска и си търси нещо друго  Laughing Най-обича да яде от нашите паници. Преди не искаше да вкуси краставица, пъпеш, праскова. Но откакто видя мен и леля си да ги ядем, вече и тя яде. Явно гледа да не се мине нещо и предпочита някой друг да дегостира преди това  Mr. Green

# 59
Беа, Честит рожден ден!  bouquet Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Цеци,Честита Ви бебка!  bouquet
Най-накрая сложих Юджи да спи и веднага във форумчето... Grinning
И Юджийн предпочита предимно зеленчуци и плодове да хапва,макар че човек, като го види какъв е шишко  Joy ще каже,че по цял ден го тъпчем.. Crazy
Дани,дано най-накрая ти премине тази Т и да си караш една много лека бременност! Hug

Общи условия

Активация на акаунт