МАРТ-2006г.

• 10 456
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
ДАНИ, бях с много тежка бременност заради повръщане. от втори месец бях с 3 таблетки дневно ДЕГАН / ЦЕРУКАЛ (едно и също е) до края на 4 м.
от миризми спря да ми става лошо няколко месеца, след като родих. (някои неща и сега ме прилошават)
3 месец бях на системи 2 седмици, вливаха ми и деган, освен другите неща, защото не можех изобщо да се храня, и водата я повръщах.  Стискам палци да не е така при теб. Ако е така обаче, изобщо не се оставяй, ходи на лекар. аз се бях зарязала 3 дни без храна и вода. след 1 литър венозни вливания не можаха да ми хванат пулса и кръвното ми беше 70/50.
успех

# 61
Milichki,rodih v 13:45 malka kukla,2800,47sm,razdaneto mina dobre,niama 6evove i t.n. Bebka e dobre,az 4akam v sledrodilna i sled malko 6te si gu6kam bebka

# 62
  • София
Супер новина!!!!!
Констанс,мила,честита ти дъщеричка!!!Да ти е жива и здрава!!!Много,много се радвам!На теб бързо възстановяване и с нетърпение ще чакаме снимки на бебинка.

# 63
Мила Констанс!!! много прегръдки! Пожелавам ви най-вече здраве, мъдрост, разбиратество и винаги да сте много щастливи заедно!!!!

чакаме те да разказваш по-подробно от вкъщи.

# 64
E...Konstans Честито! Да ти е жива и здрава малката принцеска!   bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • София
Прекрасна новина!
Честито, Констанс, пожелавам ви много щастие!
Как се казва?

# 66
Честито, Констанс! Да ви е жива и здрава малката принцеса Simple Smile

# 67
konstans, поздравления и от мен!
Няма нищо по-хубаво на света от раждането на нов живот! Пожелавам ви цялото щастие на света и най-здравото бебе !
newsm51

# 68
  • Sofia
Ох, че хубавооооооооооо ... konstans да ти е жива и здрава малката принцеса, да расте обичана и щастлива и да радва много мама, тати и батко Тино   bouquet. Бързо възстановяване, по - малко безсънни нощи и най - кроткото бебе ти желая Hug .

# 69
4естито констанс newsm44 Да ви е жива и здрава малката принцесаКак се казва?4акаме с нетърпение разкаж4е и снимки HugБраво мила успя да оправиш настроението в теми4ката Hug

# 70
Честито и от мен, Констанс!

Да са ви живи и здрави дечицата и да действате за третото като му дойде времето! Wink

Как се казва госпожицата?
Как се държи с нея Тино?

# 71
Супееееер....честита малка принцеска на Констанс !!! Да й е жива и здрава, много да те радва и слуша, желая ви безкрайно много щастливи мигове заедно!!!

# 72
КОНСТАНС, ЧЕСТИТА ТИ БЕБОРАНКА!!!

На мама бръзо възтановяване   bouquet  bouquet  bouquet Много да ви радва и слуша малката госожица  Grinning

# 73
Milichki,rodih v 13:45 malka kukla,2800,47sm,razdaneto mina dobre,niama 6evove i t.n. Bebka e dobre,az 4akam v sledrodilna i sled malko 6te si gu6kam bebka

Честито,Констанс!Бързичко възстановяване ти пожелавам! Hug Hug Hug Hug Да ти е много здрава,да слушка батко,да ти носи само радости и винаги да ви кара да се гордеете с нея!   bouquet  bouquet

# 74
Констанс,ами честита ти дъщеричка !Да ви е жива и здрава !Много се радвам,настръхнах като прочетох .Бързо възстановяване на мама-героиня .Чакаме сега снимки . Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт