МАРТ-2006г.

• 10 479
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит рожден ден, Анетка!  bouquet Ние днес се видяхме, но аз като нямах нет днес и не знаех. Embarassed
Дейзи, радвам се, че при вас нещата вървят добре. Hug
 Снощи Преско беше неспокоен. Пи вода в 5, после не можа да заспи и го взех при нас. Сутринта бяхме 4-ма в леглото. ooooh! Днес много ме слушаха и с правихме много добре в първият ден, в който се гледахме сами. bowuu Сега отивам да ги слагам да спят.
И аз разгледах снимките на Констанс. Много е сладка малката. И името и и разкошно. Да е жива и здрава Слава!  bouquet

# 166
Ех, вие сте ме изпреварили, тъкмо влизам и тук да се отчета и то вече сторено.Ето линк ако на няко й му се чете за моето раждане, за да не пиша и тук цък
На който  не му се чете, малката се казва Слава

Благодаря на всички ви за пожеланията, много си ви обичам да знаете.

Анетка, честит рожден ден   bouquet

Какво друго да ви разправям....Тино много харесва сестричката си , само ходи при нея да я целува и да я гали.Според мен грам не разбира за какво става дума, ама си вярвам, че проявява обич към нея.Още не съм оставала сама с двете деца и не знам как ще е, малко ме притеснява този момент, защото Тино е доста палав вече.Утре мисля да направим една разходка заедно с бебето, ама ще видим.Нещо ме е шубе.........

Отивам малко да си полегна, защото адски ме боли гърба

# 167
ех че красавица тая Слава, чак да ти се прииска още едно

# 168
  • София
Честита малка сладка принцеса, Констанс   bouquet Да ти е жива и здрава и много да те радва  Hug

Честит Рожден ден на патерици и на Анетка  bouquet Много щастие и любов   bouquet
Ние бяхме малко по морето та затова се поизгубих. Ще се връщам назад да чета, че имам доста да наваксвам  Simple Smile

# 169
Слава е прекрасна  Heart Eyes На мен името също много ми харесва... И, Констанс, какъв разказ само!  Hug

Вчера следобяд като излизахме с Криси (аз сега съм си вкъщи) минах да взема плодове. Купих ябълки, банани и нектарини и тръгвам да излизам, а тя пищи и сочи нагоре някъде и вика: Икаааа, икаааа! (Искам) Оглеждам се и се светвам, че тя иска грозде, взех и го давам на продаваката да го претегли, а Кристина скандира от колелото: Да, да, да, гооооде! Много ни се смяха другите клиенти в магазинчето. После едва отидохме до пред блока, и няма мърдане, почнах още навън да й беля зърна и да й давам (нямаше къде да ги мия). Станах като прасе, цялата лепнех, ама кво да правя  Hug Пък и бяхме наблизо до вкъщи де Wink Тази сутрин преди да седнем да закусваме, прибрах гроздето, защото иначе нямаше да яде друго Wink а напоследък и без това яде само попари, кускус, царевичен грис, кис.мляко и плодове. Даже не се хабя да готвя манджи за обяд, тя не ги яде просто. Вчера баба й се амбицирала да й готви някакви манджи, тя само като помириса за какво става дума и врътна глава с едно: неее. И точка, изхвърлихме яденето й!

Криси вече започна да стига бравите и си отваря вратите сама. Няма спирка просто  Shocked Вчера беше излязла на терасата и беше разхвърляла всички щипки за пране  #Crazy

По-късно може пак да се включа, Сега малко ще се поразходим да изпреварим дъжда Wink Лек ден от нас  Heart Eyes

# 170
Привет мами!

Констанс, толкова е сладка Слава............  Heart Eyes Да ви е жива и здрава и да ви радва много!!!
Разказа ти е чудесен, супер позитивен, само така Simple Smile А Тино на снимките със сетсричката си е страхотен как я гледа само... Оф много се развълнувах... Много се радвам!!!

Айде следващата е Дани - догодина едно братче на Писи Simple Smile

Анетка ЧРД на патерици, много здраве, любов и късмет ти желая!   bouquet

Ние се прибрахме окончателно (поне за сега) от морето, Анна-Мария днес сутринта си взима хавлията и банския и ми вика "аде мамо" - да ама няма плаж в Софето....

Деси, Силве и Анна-Мария изкара розеолата преди около 3 месеца - за 2 дни всичко отмина.

Тасинка, пиши какво ти е казал лекаря. Дано не е нещо тревожно. А на моята девойка и излезна една бенка  на бузката до устичката, дали е опасно, някой знае ли нещо?

Цунки!

# 171
А на моята девойка и излезна една бенка  на бузката до устичката, дали е опасно, някой знае ли нещо?

Зори, според мен за сега не е опасно... но след 153-14 години ще стане много опасно... за всички младежи наоколо... и мадона има такава бенка Simple Smile много кекси изглежда... и клаудия шифър май имаше, м. монро... списъкът с омайни хубавици с бенки явно ще се допълни и с анна мария

сега сериозно... и на кало му излизат малки бенки, аз имам много. мисля че е нормално, но питай лекар все пак.

# 172
Кали определено ще е опасно тогава  Joy  Joy  Joy 

Значи и на Кало му излизат, питала ли си педито Кали?

# 173
А на моята девойка и излезна една бенка  на бузката до устичката, дали е опасно, някой знае ли нещо?

Ммммм, даааа! Много хубаво място си е избрала бенката, секси мацка ще е с тази бенка Wink Питай лекар, но мисля, че ако бенката е с правилна форма и не расте, няма проблем. Аз имам бенка на скулата и си ми е още от бебешката възраст, защото я имам на снимките от тогава Wink

# 174
Кали определено ще е опасно тогава  Joy  Joy  Joy 

Значи и на Кало му излизат, питала ли си педито Кали?

Не. аз не обръщам много внимание на такива неща, освен ако не видя че расте или го сърби.

ей сега бяхме при лекарката, че е адски адски болен в момента и пак забравих да я питам разни неща.
около мен има много хора, които твърде много си обръщат внимание на болестите и живеят ужасно. не искам кало да е така. мен пък много ме боли от всичко и го уча да не обръща внимание на болката повече от здравословното. за сега дава добри резултати. да видим като му се развие нервната система инаистина започне да усеща болка  в цял ръст дали си е струвало.

# 175
И аз разгледах снимките на Слава, много е нежна и красива, пу-пу, да ви е жива и здрава, Констанс, а и наистина Тино как нежно я гледа...супер миличко ми стана!

целувки!

# 176
Ох, толкова е сладка малката принцеска Слава  Hug така ми иде да я нагушкам, пу-пу, а на снимката с баткото Константин така се умилих, чак и на мен ми се прииска  Rolling Eyes Кате Н и Констанс, хвърляте ме в размисли, дето хич не искам да влизам  Rolling Eyes

# 177
  • Варна
Чакай да те хвърля малко в други размисли. Mr. Green  След като изкъпах Преслав той се дра 20 минути, докато къпехме Габи, стана вир-вода, преоблякох го. После си игра с едно шише в кошарата. Сега е захвърлил възглавницата извън нея и размята чаршафа. А аз го чакам да заспи. В момента Габи се дере отатък. Николай я успокоява.Tired Днес готвих по едно време с една ръка, защото Преслав спеше, а Габи отказа да седи в кошницата. Познай как се бели и реже домат с една ръка. Mr. Green Имаше чак по чорапите на Габи. ooooh! Веселбата е голяма, но честно да си кажа справям се. Дори съм по-спокойна, когато съм сама. По-мобилизирана съм и не крещя толкова много. Mr. Green

# 178
Кате, това което описваш хем ме разсмива, хем  #Crazy (нали се сещаш). Аз момента с готвенето съм го оставила на мъжа ми  Embarassed Добре че е спец по тая част, че сме умрели от глад без него. Само събота и неделя се хващам да сготвя нещо. През седмицата обикновено съм на работа, но тия дни като гледам какво е положението, въобще не мога да си представя кога бих готвила. Освен следобяд, когато Криси заспи, но тогава и аз гледам да поразпусна - чета книга или гледам ТВ, или спя и аз  Embarassed

А на тебе направо ти се възхищавам.   bouquet  Аз не знам дали бих се справила така  Embarassed

# 179
Здравейте, мами!
Алекс вече е добре. Тази седмица докато беше болна направо подивях.
Искам да ви помоля за помощ. Понеже може би ще почна работа, ако имате възможност да ми препоръчате някаква детегледачка, коята да взима около 300-320 лв по договаряне за района на Студентски град, ще съм ви благодарна.
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт