МАРТ-2006г.

• 10 476
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Мда, прибързано се изказах  Mr. Green а как се готви, пере, чисти с една ръка много добре си спомням  ooooh! май цял живот ще го помня. Аз май не трябваше да се хваля, че при нас вървят добре нещата, няма и 1 час след като я приспах Алис така ревна, че още ми държи, рева-рева-рева, давах вода, държах й ръката, то крещя, то блъска, то ме рита и удря, зора е явно да я нося, ама няма да стане, накрая заспа гушната и вкопчена по-точно в мен на спалнята и така се е разположила, че аз освен да легна в нейното легло, друго не виждам  Twisted Evil иии братче диване упорито, не се дава лесно.

# 181
  • Варна
Моите най-накрая заспаха. Това с дрането преди лягане при нас явно ще е нов период, защото взе да се повтаря почти всяка вечер. Аз вече свикнах, чак ми става смешно как се дере без да знае за какво. Мани, мани. Само да са здрави, пък другото все ще мине. Praynig Поне успях да изгладя и да пусна пералнята, докато го чакам да се кротне. Айде, отивам да се тръшвам, преди някой да се е събудил. Mr. Green

# 182
Мен пък хич не ми е смешно като се дере  Twisted Evilхващат ме лудите, иде ми да я затворя в стаята и да си реве до откат, от толкова рев нощем сутрин гласа й е като на дърта пушачка, дере яко. що си го причинява това чудо не ми е ясно.

# 183
Здравейте ,аз заради този ремонт нямам време да отворя компютъра дори и за 2 мин.  ooooh! ужас е направо на всичкото отгоре мъжа ми си набоде крака на един профил та 3 дена почти неможеше да стъпва от болка та положението стана още по тежко  Tired
Констанс снимките и разказа са страхотни  Heart Eyes големи са бонбони а за името бях почти сигурна ,че ще я кръстите така  Wink то по пътя на логиката просто нямаше как по друг начин да е  Hug страхотно е името Слав сигурно е умрял от кеф  Grinning Нямам търпение да я видя малката принцеса  Hug Heart Eyes

Ние пък на целия ужас вкъщи се опитваме да махнеме паперса ама за сега сме без успех  Tired казва си ама обикновенно след като свърши работата  ooooh! иначе вече говори много чак не ми се врва колко думи научи за 2 седмици не си спомням със Симона как беше ама май по плавно минаваше този период  newsm78

Дейзи браво на вас ,че сте се справили така лесно ,сега стискам палци бързичко да свикне да не се буди през нощта.

Тася ,пиши какво е казал лекаря . Дано всичко да е наред.

# 184
Ние нямаме никакви проблеми със заспиването - слагам си я в кошарата, огасям и излизам. Да ама през ноща плаче на съм, обикновено се редуваме с таткото кой да става но към 3-4 пъти плачи на сън и ставаме даваме вода /тя спи и пие вода/, после слагаме бибата и се успокоява. Не мога да си обясня защо плаче на сън, а не се събужда. И това е от както се е родила. Първо си виках, че са колики, после си виках че са зъби, но вече не знам какво й е

# 185
Здравейте, мами  Grinning

Констанс
, дъщеричката ти е много сладка  Flutter  baby_neutral И името е супер  Grinning Ще чакаме редовно да ни информираш как е малката и как реагира баткото  Grinning

Дейзи, много зор при вас, бе  Tired Но сигурно й трябва малко време, за да свикне. Дано се нормализират нещата скоро  Peace

Мойта щерка няма никакви бенки за сега. И аз скоро се чудех дали ще си остане така  Rolling Eyes
Кали, бенка до устата има не Клаудия Шифър, а Синди Крауфорд Wink

Ние с махането на памперса сме до забоволителен етап  Grinning В къщи е само с гащи. Общо взето сменям по 5 чифта напикани гащи на ден и бърша локви  Laughing Но Маги пищи, като заклата като се напика, така че скоро май ще престане и това. Ужасно й е гадно да се напика. Но последните дни е много по-добре /пу-пу/ Сяда си сама на гърнето и си се изпишква. Е, единия път си седна директно с гащите и роклята на гърнето и си се изпика през тях  Laughing Но вчера преди да се изпишка започна да си дърпа гащите надолу. Общо взето до края на лятото може и да махнем поне дневния памперс.

Маги днес замина с баба и дядо на Банско за 10дни и ние с мъжо сме сами за сефте откакто се е родила  Laughing Вчера вечерта отидохме на пица без да се сменяме и някой от двамата да тича по Маги, а другия да яде на скорост  Laughing

Мами, и да ви се оплача накрая  Tired Някъде трябва да си излея беса, защото ще гръмна  #Crazy
Напоследък мъж ми адски ме вбесява  #Cussing out Повече грижи ми създава от Маги. Само за последните няколко дни се издъни три пъти. И то няколко пъти го бутах да си свърши работата. Изпусна закриването на една кредитна карта, която не ни трябва и се наложи пак да си плати годишната такса. За това го подсещам от 3мес #Cussing out
Миналата седмица за малко да се наложи да разбиваме терасата на новия апартамент. Строителя трябваше да ни сложи плочки. И му казрам отиди и виж какви ги вършат, защото ми е ясно, че ще объркат нещо. Една седмица се кани. Накрая се оказа, че първо не са си свършили работата /което беше добре в случая/ и второ бяха приготвили да слагат други ужасни плочки  #Crazy Ако ги бяха сложили щях да го пратя да спи на терасата, докато не си свърши работата, като не може по лесния начин.
Днес намирам завряна тава с манджа във фурната и тя съответно вече мухъл хванала. Аз тези дни нямах никакво време да ям манджи и карах на салати. Но той яде. И вместо да се сети да си я прибере в хладилника, си я върнал обратно във фурната  #Crazy
Е, вече нямам нерви постоянно да вървя по него, като малко дете и само да проверявам какво прави. А и поне да имаше ефект от това, ами ножа трябва да опре до кокъл, за да се направи нещо  Tired Не знам колко още ще изкарам така  Tired

Хайде стига съм се оплаквала. Хубав ден   bouquet

# 186
Кате, много се смях на краткото разказче, ама и се позамислих какво ме чака...... ooooh! , но какво пък толкова няма вечно да е така, нали

Много благодаря на всички за пожеланията и комплиментите, на мен ми е много хубаво с 2 деца, само дето в момента върху мен падат само грижите за Слава, която е с жълтеница и общо взето само спи, та за това може би съм още свежарка.

Константин също няма проблеми със заспиването, след 21:00 изкъпан и хапнал го оставяме в леглото, гасим лампата и той сам си заспива.Има си едно мече, без което не може , гушва го и хайде......
В 13:00 пак заспива по същия начин.Нощно време се бъдеше само , заради зъбките, но вече и това отмина или поне е в затишие

Слава също сега спи много добре нощем, къпя я в 21:00, кърмя и я приспивам, следващото кърмене е около 4:30-5:00 и после около 10:00.Просто супер, моля се да си остане така  Praynig

Константин май ще заминава с баба си някъде за няколко дни, ама още не е сигурно.Само знам , че много ще ми липсва, аз 2 дни в болницата плаках за него, пък камо ли повече..........

За махането на памперса, аз май съм ви казвала-беше се научил да си казва всеки път и почти го бяхме махнали, само нощно време имаше нужда, но на морето, когато го хвана диарията докато си каже и беше свършил работа и милото престана.Сега казва и бяга, но само понякога, в повечето случаи си трае.

# 187
Аз пък тотално се отказах от махането на памперса  Crossing Arms писна ми от един месец да бърша локви из къщи, да не говорим за другите работи  Sick освен това се крие като ги върши  и трябва все да я дебна и да търся откъде ми мирише  Sick все ми мирише на напикано, за една седмица два пъти прах дамаската на дивана и един път килима , стигна до етапа като си свърши работата да дойде да ми огласи с ънкане, а ако е в настроение ме води за ръката за да ми покаже къде аджеба е произведението. Писна ми, прибрах гърнето в гардероба и ще изчакам поне 2 месеца, освен това пък реших че може и да й идват в повече промените - отбиването, преместването в собствено легло, а сега и махане на памперса.

Веси, споко, ей сега като останете сами с мъжа ти ще си изгладите различията, ударете го на романтика, битовизмите не са толкова важни  Wink

И последно да ви черпя с една  beer2, че днес имаме годишнина с мъжа ми от сватбата, за съжаление ще се останем вкъщи, че няма кой да гледа малката ревла, а и ако на този ревлив етап помоля някой да я гледа със сигурност никога няма да се навие повече  Rolling Eyes тъй че ще празнуваме вкъщи, романтичното ми меню е леща и банца със сирене  hahaha направо ще го разбия  hahaha

# 188
Дейзи, честита годишнина. Да сте живи и здрави и много да се разбирате и да се обичате.
Лек ден на всички

# 189
  • София
Здравейте,милички! Hug

Констанс,Слава е много сладка!Пу-пу!Радвам се,че сте добре и двете и че си толкова щастлива. Hug

Дейзи,честита годишнина!Още дъ-ъ-ълги години любов и разбирателство ви желая!!!И честито отбиване,чак и аз не мога да повярвам,че сте се справили толкова добре с Али,браво!Е,сега ще помрънка малко докато свикне съвсем,няма начин.

Веси,сега е момента да се оправите с мъжо,докато я няма малката хуна Wink.И ние сме поскарани с моя мъж,че и на него му дойде много работа на главата,и аз съм изнервена и вчера си спретнахме един скандал. ConfusedСлучва се понякога...

Благодаря на всички за загрижеността за Дани HugПеди каза,че не вижда нищо тревожно,топченцето е подвижно,което значи,че не е на костта.Предположи,че е от последната ваксинация и каза да го наблюдавам,ако расте ще ни прати на снимка.Иначе ние вчера и днес търчим из поликлиниката за изследвания за яслата.Сега се чудя как да му взема урина,пробвах с колектор-не стана,сега съм го събула без памперс и го наливам с вода и ще го вардя с чашката,абе ужас.Вече бърсах акита от земята ooooh!...

Цунки!

# 190
Тасинка-измии хубаво гьрнето и го остави да се изпищка там- и после само го прехвьрли в сьда,в който ще го носип. Аз питах в лабораторията и казаха,че не е проблем и така да се вземе урина,ако не става с колектора.

# 191
  • София
Оф,голям зор,значи!Два часа стоях плътно до него с една чашка в ръка докато благоволи да се изпишка,направо полудях!Креми,ми той не се задържа на гърнето,поседи малко и стане без да е свършил нищо ooooh!Нищо де,важното е ,че всичко приключи благополучно Mr. Green.
Днес като му взимаха кръв,поисках да му проверят и кръвната група,да си я знаеме.Та за целта се наложи да му източат повечко кръв и така плака ,милия,не от убождането,а от дългото стискане на пръстчето.

# 192
  • Варна
tasia, като взимах урина на Преслав го направих с колектора, но трябва да е прав.Оставих го с много разхлабен памперс да ходи из къщи и го наливах с вода. За 1 час стана работата, ама и аз се изприщих. ooooh!
У нас тази вечер май ще се размине без истерия. Още никой не спи, но се надявам скоро да се кротнат, че имам още работа преди да легна.
Щях да пиша за щипките, че Деси се беше оплакала. Нашите вече въобще не се хабя да ги прибирам. Като простирам от земята си ги събирам. Embarassed И у нас, и у майка ми навсякъде из апартамента можеш да намериш щипки.  ooooh!
konstans, в началото малкото въобще не го броиш за бебе. Габи чак сега започнах да я мисля. Тя само иска да е чиста, нахранена и да я гушкаш като плаче. Батковците са по-страшни. Mr. Green
Радвам се, че болничките дечица са по-добре. Hug
Дейзи, честита годишнина!  bouquet Нашата е след месец. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 22:33 от Katia_N

# 193
Здравейте на всички...Ние се позагубихме за известно време, че имахем проблеми, после отпуски и пътувания .. но като гледам - включвам се точно на място...
Първо на Констанс - да ти е жива и здрава куклата!!! И много да те радват и двамцата.  Hug

И на дейзи - дано ти честитим поне 50-годишнина от сватбата...

КАто прочетох последните 2-3 страници, гледам и ние сме на подобен хал като всички: Преско заспива с мен, сам - абсурд, реве необясномо през нощта, от един момент нататък не ще да спи в свойто легло и ако не е между нас -няма приспиване... освен това с махане на памперса въобще не мисля, че той още ми прави номера с акането на гърнето - нещо май се стресира, че в един момент го слгаше гледачката през 15 минути...

Но иначе ми е добре (пу-пу), не говори (освен откъслечни думи), но рабира всичко и е огън - тича по-бързо от мен Simple Smile и е голям хитрец - само измисля разни магарии... След малко ще ви кача снимки... НАй-хубавото е, че успях да му намеря бавачка, от която засега съм много доволна... Старата накрая ми изигра такива номера, ама ще ви разказвам после, че сега едва гледам, а утре сме пак на тръстиката...

Надявам се всички да са добре, а ако има някой болен (май мернах Кало??? Sad ) - да оздравява бързичко.

Гушки на всички   Hug  Hug и се надявам да ви видя скоро - нещо срещички няма ли да наоравим по-организирано?  newsm78

# 194
Борива!!! лонг тайм ноу сий !
много се радвам, че си разрешила най-сетне проблема с бавачката.

Благодаря за вниманието. Кало беше на косъм от болница, абокати и системи. ще видим утре дали ще прояде. 3 дни вече не е ял. почти не пие нищо също. поне спря да повръща (след мускулни инжекции деган).
ще му мине като на кутре, но дотогава ще има да патим и тримата (с тати).

Общи условия

Активация на акаунт