МАРТ-2006г.

• 10 447
  • 278
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет,милички! Hug

Боби,добре завърнала се! HugИ аз скоро си мислех за вас,че отдавна не си писала.Много е сладък Преско и колко е пораснал...

Джеси,може от зъбче да е температурата newsm78,Дани ми вдига т. за по една вечер като му никне зъб.

Кали,айде дано вече започне да се оправя малкия бандюга Heart Eyes,милото ,представям си какво му е.Аз не мога да ти дам никакъв съвет,Дани досега не се е продрисквал,ама те момичетата са ти казали...Дано по-бързо се оправи детенце Praynig

Силве,честита ти нова работа!Дано останеш доволна.

Подивях #CrazyИдваше ми аз да дам урина....
Да си призная и на мен ми мина същата мисъл от зор  Joy

# 211
Здравейте, мацки! Ако знаете, чак днес, след като снощи четох до 2 ч, осъзнах колко ми е липсвал форума, ама пусто като не оставаше време... Но сега нещата малко се поуталожиха и ще се навъртам пак Simple Smile

Благодаря за комплиментите за Преската. Ама вие си знаете - мартенчетата са най-сладки  Hug Дейзи, твоят коментар специално ще го прочета на мъжо Simple Smile   bouquet Поне един да каже, че Пресо прилича на мен и по друго освен по ината  Joy

Кали, днес нашето доки ни посети, ей така профилактично го викнах, и го питах за тоя вирус. Каза, че е мнго силен и сериозен, не е като обикновените летни вируси. Не знам какво му даваш да пие, но защо не се консултираш с още някой? ДОкито като ми обясни какви лоши последици може да има, по-добре не чакай нещата да се оправят само със стандартни анти-дрисък неща...

# 212
  • София
Ели,как сте,миличка?Отдавна не си писала нищо за вас Hug(гледам,че четеш в момента)

# 213
Калина и Дани го мина тоя вирус,но май при него беше по леко.Според мен веднага го води на лекар,Дани го вла4и разстройството 2 седмици и непрекъснато пиеше едни прах4ета против обезводняване,после му дадох и едни прах4ета против разстройство и се оправи.Давай му много те4ности,4айове,сок4ета,вода(млякото не е разрешено).Стискам палци Кало бързи4ко да се оправя.
Борива Преско много е порастнал и много му отива къса коси4ка и аз винаги съм си мислела,4е ти е одрал кожата и все още го мисля Peace
Обсъждате храненето,4е да се вклиу4а и аз моя син досега категори4но отказваш? да закусва нещо разли4но от мляко и бисквити,но от една седмица насам запо4на да закусва и то поради факта,4е го оставям да се справя сам.Ето го
http://images19.snimka.bg/003761133.jpg
http://images19.snimka.bg/003761135.jpg
http://images19.snimka.bg/003761161.jpg
http://images19.snimka.bg/003761162.jpg
И да ви се похваля,4е ве4е е рисувал първите си картини с бои4ки Mr. Green,аз още не съм ги виждала,но като ми ги даде директорката на яслата мисля да ги ока4а на видно място и после ще снимам да ви покажа Mr. Green

# 214
Деница, тоя номер с лъжицата, ми го направи още на 1г1м. Започнахме да се храним - лъжица за нея и лъжица за мен. Иначе отказваше да яде. Голяма мацаница беше, ама нали си има пералня за това. Сега се храни съвсем сама и добре се справя и с лъжицата и с вилицата. Поражения има само върху лигава. Даже днес сутринта татко й вика, че вече се била нахранила, щото си играела, а тя хванала лъжицата, слага в устата и гордо вдига лъжицата и главата щастлива, че се храни сама. Единствено, ако бързам хващам и аз лъжица да я храня, но вече почти не ми дава да я напъхам в устата, по скоро иска тя мен да храни.

# 215
Привет мами!

Борянка, уелкъм бек Simple Smile  Чудни снимки, много пораснал Преско, страшен сладур е Simple Smile

Кали, много гадно, милия Кало  Sad и аз знам че кола се дава - опитай да го убедиш да пийне.
Дано се оправи бързичко  Praynig

Зоуи, как хубаво си се храни Дани сам, браво на него! Чакаме да ни покажеш картинката  Hug Анна-Мария прави някакви опити непрекъснато, става такава свинщина после, но нищо, трябва да се научи.

Веси, ще свикне Маги с водата и няма да можете да я изкарате после Simple Smile Просто сигурно я е страх още.

Мацки, айде да си направим една срещичка вече, не сме се виждали от 100 години

Какво ще кажете за утре или неделята - в късния следобед към 5-6 някъде по парковете?

# 216
Оооо, и аз съм се замислила за среща от известно време  Grinning
Но този уикенд ние няма как да дойдем  Sad Маги е на Банско и ние ще ходим при нея за двата дни. Но другата събота или неделя сме на линия  Peace

Зоуи, Дани си се храни много добре. Браво  Grinning И може да се каже, че въобще не се цапа за тяхните възможности  Laughing

Майка ми сега ми каза, че и Маги е вдигнала снощи Т към 39 градуса  Tired Днес ще я водят при някаква докторка, която им е препоръчана от една майка там. Дано да не е нещо сериозно  Tired Освен това ми каза, че нещо храната в ресторанта към станцията не е много подходяща за Маги и ще види дали няма да й дават от близката ДГ храна. Тя пък и бурканчета трудно яде... не знам на морето как ще се оправяме, като и ресторант няма да имаме  Rolling Eyes

# 217
И Анна-Мария вдигна Т 39 точно след като се прибрахме от морето, на следващия ден беше ОК, кво беше това така и не разбрах, сигурно поредния зъб

Веси за храната -  аз на морето и давах яко плодове, кисело мляко, зеленчуци, пиеше по 2 и повече литра вода. На обяд и готвих, а вечер често ядяхме навън в изпитани заведения с добра храна.

Вие къде ще ходите на море?

# 218
благодаря за загрижеността и съветите на всички.

малко снимки от нас с Кайо Sad

http://kalikayo.multiply.com/photos/photo/117/22

# 219
Кали, направо се разплаках, като гледах снимките  Cry Дано бързо да се оправя душичката. Виждам обаче, че обстановката не му пречи да си е същото малко палаво човече Simple Smile Браво, силен ти е малкият мъж. Кажи иначе нещо повече за него! Как е? Какво му е? И дали вече е по-добре?

Дано се оправя бързо  Praynig

# 220
Калина,да го нацелуваш малкия Кало  Sad  Heart Eyes
Дано скоро ви изпишат от болницата! Hug

# 221
Кали,  Hug много мъчно ми стана Sad Дано бързо се оправи малкия разбойник  Praynig
Дръж ни в течение !

ЦУНКИ

# 222
  • София
Кали,много гушки и на двама ви и да се прибирате по най-бързия начин оздравели Hug Hug Hug

Мамчета,знае ли някой детето чия кръвна група взима?На един от двамата родители или може и да е различна от тяхната newsm78

# 223
  • Варна
Ох, Кали, като ги видя тези абокати и сърцето ми се обръща. Нали моите и двамата от там минаха. Горкото детенце. Бързо да се оправя, а ти го нацелувай от нас. Cry
tasia, може да вземе и различна кръвна група. Имаше накъде в нета генератор за възможните комбинации, ще го потърся. Аз съм жив пример в това отношение- майка ми е А-, баща ми В-, аз съм 0-. Simple Smile

# 224
  • Sofia
Калиииииии, много мъчно ми стана, да знаеш  Cry . Да се оправя бързо малкия рабойник  Hug, кураж и на мама  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт